icon

Očkovacia lotéria - aký máte názor?

1. júl 2021

Prosím, vyjadrite sa len tí, ktorí už ste očkovaní... Vám to príde úplne ok, že chcú ľudí podplatiť, aby sa dali zaočkovať?🤦‍♀️ Ešte ste stále neoľutovali, že ste podstúpili vakcinaciu?🙈

zooeynka
3. júl 2021

@natalienka12 lutujes ze uz si ockovana, ze? Mohla si na tom trosku zarobit ;)

zooeynka
3. júl 2021

@natalienka12 ano, ja ako pracujuca biela matka sa naozaj citim diskriminovana

dkethe
3. júl 2021

Ja sa vyjadrim ako neockovana... Loteria ma len utvrdila v tom, ze cele to ockovanie je chory blud.

natalienka12
3. júl 2021

@zooeynka Absolutne nie, nelutujem…poznam osobne 3 ludi medzi 40-50 ktori zomreli na covid, v rodine mame 3 lekarov a vsetci su jednoznacne za ockovanie. Mozno sa zajtra zabijem na aute, ale nechcela by som zomriet na chorobu, proti ktorej sa da ockovat.Neockovani asi nevedia, aka strasna smrt je na toto ochorenie. To sa vsak ludia, ktori citaju hoaxy na facebooku nikdy nedozvedia.

natalienka12
3. júl 2021

@dkethe poznam ludi, ktori hovoria, ze korona je blud, ze nic take neexistuje, ze je to “chripocka” ved mas pravo na svoj nazor, je to tvoje zdravie a nikto ta nenuti sa ockovat, kto ochorie, bude si sam niest nasledky

dkethe
3. júl 2021

@natalienka12 presne tak. Sama si nasledky nesiem. Ale k ockovaniu donutena raz budem, vsetko k tomu smeruje. Tato loteria je masaz na hlupsich ludi. Nas ostatnych potom donutia inak.

loginexistuje
3. júl 2021

@dkethe tu má napadol jeden výrok že hlúposť je zvláštna každý si mysli že ju mastenec druhý a nie on

natalienka12
3. júl 2021

Všetci, ktorí sa očkovať chceli dať pre svoju vlastnú ochranu tak už urobili. Osobne si myslím, že hoaxy o očkovaní, ktoré sa masovo šíria na internete sú väčší tlak na ľudí, ako nejaká lotéria, ktorá podľa mňa očkovanosť populácie vo väčších percentách nezvýši, ako sa mylne domnieva vláda. Kedysi dávno, keď bol ministrom financií Kažimír, bola zavedená tzv, bločková lotéria ako bič na podnikateľov, ktorí vraj ľuďom nedávajú pokladničné doklady. A aký mala úspech? Žiadny. Tento rok ju ako veľké fiasko zrušili. Vidina nejakej akože výhry, ktorá je absolútne nereálna, nemôže predsa ľudí donútiť sa dať očkovať. Možno na pár ľudí, ale to budú mizivé čísla, to efekt mať bude. Jediné, čo ľudí prinúti sa dať očkovať je, ak by vírus začal naozaj vo veľkom zabíjať. Ak sa to stane, čo dúfam, že nie, ale je to vec, ktorá sa možno stane, potom sa ľudia o očkovacie látky budú aj biť. Ak na covid ochorie povedzme zo 100 ľudí 30 a z tých 30 zomrie 15 a pomaly každý bude mať v rodine niekoho, kto na túto chorobu zomrel, potom si ľudia zvážia. Inak nie. Veľká väčšina populácie sa stále domnieva, že to je "chrípočka" a len sa sťažujú, že nemôžu cestovať.

derdia
3. júl 2021

Ahoj nie ja nelutujem, ze som sa dala ockovat, bolo to moje vlastne rozhodnutie. Tak isto respektujem mamu, ktora sa nechce ockovat...a tiez ostatnych. Je to trapne cele, ako keby bola vojna medzi ockovanymi a neockovanimy... A toto podlapacanie je trapne, ale eeeeste omnoho traonejsie je ist sa dat koli tonu ockovat🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤓🤓🤓🤓

derdia
3. júl 2021

A inak ja sa cudujem len tomu ako dokazete urazat neockovani ockovanych a ockovani neockovanych😁😁😁🤓🤓🤓🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️Kristove rany, ved kazdeho osobna vec je to. Tak nech si kazdy robi ako chce. Ale co sa tyka tych PCR testov pre neockovanych je kravina, pretoze aj ockovany to moze napr. Na svadbu prisniest, a nakazit toho co sa dal predvcerom otestovat. Takze vlastne neockovani au v riziku... Ale dobrovolnom a chcenom. Takze je to ich vec.

natalienka12
3. júl 2021

@derdia Ale treba si naliať čistého vína. Kto túto vojnu stále vyvoláva? Len tí neočkovaní, lebo sa im nepáči, že očkovaní budú zvýhodnení a to považujú za diskriminačné. Kto sa zaočkovať chcel, už tak dávno predsa urobil, hneď ako bola možnosť. Lotéria by ma k tomu neprinútila. A neľutujem, že som sa dala. Riadim sa radami odborníkov, lekárov a farmaceutov a nie hoaxami na internete.

chrumka120
3. júl 2021

@natalienka12 ty sa musíš tej korony strašne báť, neboj, strašnejši ako doteraz určite nebude ani s gamma delta xxx58 epsilon mutaciami a 50% ľudí čo dostanú kovid určite nezomrie 🙂

natalienka12
3. júl 2021

@chrumka120 veď isto, ty si predsa fundovaná odborníčka, že...už si vymyslela aj názvy nových mutácií 😀😝 no toto 😂

chrumka120
3. júl 2021

@natalienka12 aby si nebola prekvapená keď ta večer na markíze už budú s nimi strašiť 🙂

natalienka12
3. júl 2021

@chrumka120 čo je to markíza? 😀

miriam11
Odpoveď bola odstránená
chrumka120
3. júl 2021
vevesh
3. júl 2021

@natalienka12 ja som absolutne proti loterii. Cely zivot s rodicmi bojujeme o kazde € pre postihnuteho surodenca (co mu takyto nezvratny stav zapricinil osetrujuci lekar v nemocnici)- este aj dochodok bol parkrat odmietnuty. Kazda pomocka (na ktoru sa este prispieva, lebo ti stat uhradi akurat nejake charitativne €€ a zvysok ty) krvopotne vybojovana, lebo nikde nie su peniaze...a na toto maju ist miliony??? Radsej nech zdvihnu ztp prispevky, alebo na pomocky pre nich ci ich supnu do renovacie nemocnic, aby nas nemuseli osetrovat socikovskymi pomockami ako toto😡😡😡😡

miriam11
Odpoveď bola odstránená
natalienka12
3. júl 2021

@miriam11 už sa začínam báť 😂😂😂

miriam11
Odpoveď bola odstránená
natalienka12
3. júl 2021

@miriam11 kľudne mi sem daj link na nejakú zahraničnú štúdiu, rada si ju prečítam

miriam11
Odpoveď bola odstránená
natalienka12
3. júl 2021

@miriam11 ja si chcem prečítať práve tú, na ktorú sa odvolávaš ty, tak čo pošleš zdroj?

evaachesa
3. júl 2021

@miriam11 prosím ťa aspoň nás nasmeruj, či tie overené informácie máme hľadať na infovojne, či v hlavných správach. Ďakujem 😉

zooeynka
3. júl 2021

@natalienka12 ak by ti aj poslala link na najhodnovernejsiu studiu tak jej ju vyvratis tvrdenim ze su to antivax kecy, hoaxy, nedoveryhodne zdroje atd...co uz ine mas povedat ked uz si zaockovana, ze....

natalienka12
3. júl 2021

@zooeynka kľudne pošli

chrumka120
3. júl 2021

@natalienka12 keď chceš, hľadaj si, nie je povinná ti sem dávať odkazy na požiadanie a áno, napísať si to môže, že ich čítala aj bez toho

evaachesa
3. júl 2021

@chrumka120 vieš ale potom sa samé strápňujete keď sa oháňate vymyslenými článkami, ktoré ani neviete podložiť zdrojom 😉💁 zaujímavé, že práve očkovaní ľudia s tými zdrojmi problém nemajú 🤭💁

majulino
3. júl 2021

@vevesh presne toto, ak by lekári liečili nemali by sme tolko úmrtí s tolko ludi na UPV alebo kyslíku. Sama lekárka to povedala