Od koho príspevky sú vám najmenej sympatické?
Taky prieskum. Videla som tu diskusiu, ktore uzivatelky su vam najviac sympaticke, najoblubenejsje. Tak ma napadlo, od koho nazory, prispevky vam lezu hore krkom, nesuhlasite s nimi, mate iny nazor? S ktorou uzivatelkou MK su vase nazory najvzdialenejsie?
@liljana nepýtala si sa, napísala si, že veda také slovo nepozna. Neviem všetko naozaj ani zďaleka 😃 stačí nepísať tvrdenia o veciach, v ktorých nemám prehľad, ako argumenty na obhajobu mojich názorov 🤷♀️
@zoro9836 asi sme to pochopili rôzne. Možno sa pojem misandria nepoužíva často aj preto, lebo to nie je taký bežný fenomén ovplyvňujúci nastavenie spoločnosti v porovnaní s misogýniou.
@bashawelle Kde tam mas tvrdenie? A ake argumenty? Ohanam sa niecim, ze to tam 100% musi byt? To sa tu mozes potom navazat do kazdej vety, co tu padne. Tato veta ti znie ako nejake tvrdenie?
"Inak zaujimave, ze veda ma nazov na spravanie, ked muzi neznasaju zeny, ale naopak to nie je."
Ja si kludne priznam, ze vela citam, vela studujem, ale neviem a ani nikdy nebudem vediet vsetko. Je to asi preto, ze myzogym pocujes na kazdom kroku, ale to druhe zriedka. S googlom je dnes ale kazdy odbornik na vsetko.
@liljana nepises na 100%, tvrdíš, že nie je a to je zaujímavé. S Google nie je človek odborník na všetko, ale nie je hanba ho použiť.
@bashawelle Predpokladam, ze kebyze prejdem nejake tvoje minule prispevky, tiez najdem kadeco, co si napisala bez toho, ze by si cakala, ze to zacne niekto spätne presne analyzovat a chytat sa kazdeho slova.
@liljana to je celkom dobre možné, že také sa nájsť dajú. Mazať ich teraz po sebe nepôjdem 😃 moja reakcia na teba, tá prvá, smerovala k tomu, že slovo existuje. Tam je to možné ukončiť.
@bashawelle Zalezi, ako sa informacia poda. Ci chces pomoct, alebo zhodit. Pomoc je vzdy vitana. Mam takeho znameho, co miesto pomoci potreboval vsetko podat tak, ze je mudry a robilo mu dobre druheho trochu poucit az zosmiesnit. Hrozne sa divi, ze sa s takym trtkom nikto nebavi a nestraca s nim cas. Vzdy obcas mudro napise mail, co je nove a tak, kedze sa s nim nikto nebavi a nikdy nedostane odpoved.
Dnes o 14:37
@liljana nepýtala si sa, napísala si, že veda také slovo nepozna. Neviem všetko naozaj ani zďaleka 😃 stačí nepísať tvrdenia o veciach, v ktorých nemám prehľad, ako argumenty na obhajobu mojich názorov 🤷♀️
@liljana Keď napíšeš, že niečo neexistuje, ale ono to existuje a niekto ťa na to upozorní, tak by bolo vhodnou reakciou napríklad poďakovať za upozornenie. A nie začať tu vyskakovať a hádať sa. To je len také malé upozornenie do budúcnosti, aby si sa prípadne vyhla takémuto strápňovaniu sa.

@zoro9836 staci, ze ty mas hlbsi rozmysel. Viac by toho tato planeta neuniesla, robim to pre nu