icon

Od koho príspevky sú vám najmenej sympatické?

la_lotob
23. mar 2023

Taky prieskum. Videla som tu diskusiu, ktore uzivatelky su vam najviac sympaticke, najoblubenejsje. Tak ma napadlo, od koho nazory, prispevky vam lezu hore krkom, nesuhlasite s nimi, mate iny nazor? S ktorou uzivatelkou MK su vase nazory najvzdialenejsie?

viestta
25. mar 2023

@zoro9836 staci, ze ty mas hlbsi rozmysel. Viac by toho tato planeta neuniesla, robim to pre nu

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
viestta
25. mar 2023

@zoro9836 ani ty osobne, a to by si celkom zaluzil, sa u mna nemusis obavat nenavisti, nie to ostani muzi co behaju po svete. Ale to ty nikdy nepochopis ani keby som ti to zaspievala.

bashawelle
25. mar 2023

@liljana nepýtala si sa, napísala si, že veda také slovo nepozna. Neviem všetko naozaj ani zďaleka 😃 stačí nepísať tvrdenia o veciach, v ktorých nemám prehľad, ako argumenty na obhajobu mojich názorov 🤷‍♀️

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
viestta
25. mar 2023

@zoro9836 v tvojej hlave sa deju kadejake nepochopitelne a nevysvetlitene veci, takze je ti zbytocne akokolvek odporovat. Zi si so svojimi chimerami dalej. Hlavne ich dobre krm, aby ta neopustili

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
viestta
25. mar 2023

@zoro9836 toto mi napise stelesnenie laskavosti a dobroty 😀 (a nezabudni vymazat, idem dokoncit ten sveter, mas dost casu, nemusi sa ponahlat)

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
bashawelle
25. mar 2023

@zoro9836 asi sme to pochopili rôzne. Možno sa pojem misandria nepoužíva často aj preto, lebo to nie je taký bežný fenomén ovplyvňujúci nastavenie spoločnosti v porovnaní s misogýniou.

liljana
25. mar 2023

@bashawelle Kde tam mas tvrdenie? A ake argumenty? Ohanam sa niecim, ze to tam 100% musi byt? To sa tu mozes potom navazat do kazdej vety, co tu padne. Tato veta ti znie ako nejake tvrdenie?
"Inak zaujimave, ze veda ma nazov na spravanie, ked muzi neznasaju zeny, ale naopak to nie je."
Ja si kludne priznam, ze vela citam, vela studujem, ale neviem a ani nikdy nebudem vediet vsetko. Je to asi preto, ze myzogym pocujes na kazdom kroku, ale to druhe zriedka. S googlom je dnes ale kazdy odbornik na vsetko.

kristiii
25. mar 2023

@zoro9836 joj, keď slovo manipulácia nevyšlo, prišla na rad lož (klamstvo), to je tiež tvoje obľúbené
Inak zaujímavé, aký si chápavý k vyjadreniu asi jedinej ženy, ktorá sa ťa tu snažila aspoň trocha zastať, ale k žiadnej inej

bashawelle
25. mar 2023

@liljana nepises na 100%, tvrdíš, že nie je a to je zaujímavé. S Google nie je človek odborník na všetko, ale nie je hanba ho použiť.

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
liljana
25. mar 2023

@bashawelle Predpokladam, ze kebyze prejdem nejake tvoje minule prispevky, tiez najdem kadeco, co si napisala bez toho, ze by si cakala, ze to zacne niekto spätne presne analyzovat a chytat sa kazdeho slova.

bashawelle
25. mar 2023

@liljana to je celkom dobre možné, že také sa nájsť dajú. Mazať ich teraz po sebe nepôjdem 😃 moja reakcia na teba, tá prvá, smerovala k tomu, že slovo existuje. Tam je to možné ukončiť.

jsrv82
25. mar 2023

@zoro9836 ty odporuješ sám sebe.... čítaj po sebe, čo za skvosty píšeš... v jednej vete píšeš, že "napíše šikovne, ale napíše na prd". Kto ťa má chápať, keď ani ty sám to nedokážeš 🤷‍♀️

kristiii
25. mar 2023

@zoro9836 poprosím nepíš mi, ak svoju odpoveď hneď zmažeš.

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
zoro9836
Autor odpoveď zmazal
liljana
25. mar 2023

@bashawelle Zalezi, ako sa informacia poda. Ci chces pomoct, alebo zhodit. Pomoc je vzdy vitana. Mam takeho znameho, co miesto pomoci potreboval vsetko podat tak, ze je mudry a robilo mu dobre druheho trochu poucit az zosmiesnit. Hrozne sa divi, ze sa s takym trtkom nikto nebavi a nestraca s nim cas. Vzdy obcas mudro napise mail, co je nove a tak, kedze sa s nim nikto nebavi a nikdy nedostane odpoved.
Dnes o 14:37
@liljana nepýtala si sa, napísala si, že veda také slovo nepozna. Neviem všetko naozaj ani zďaleka 😃 stačí nepísať tvrdenia o veciach, v ktorých nemám prehľad, ako argumenty na obhajobu mojich názorov 🤷‍♀️

kristiii
25. mar 2023

@zoro9836 si s tým fakt trápny

h2
25. mar 2023

@liljana Keď napíšeš, že niečo neexistuje, ale ono to existuje a niekto ťa na to upozorní, tak by bolo vhodnou reakciou napríklad poďakovať za upozornenie. A nie začať tu vyskakovať a hádať sa. To je len také malé upozornenie do budúcnosti, aby si sa prípadne vyhla takémuto strápňovaniu sa.

jsrv82
25. mar 2023

@kristiii toto je už vážna diagnóza..

liljana
25. mar 2023

@h2 Ty sa tu rovnako strapnujes na 12 stranach, ako sa tu hadate. Este keby si sa tak riadila podla vlastnych rad. Tak nechaj chvilu aj mna. 🙂

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
zoro9836
Autor odpoveď zmazal
kristiii
25. mar 2023

@zoro9836 a ja si to myslím

zoro9836
Autor odpoveď zmazal