icon

Od koho príspevky sú vám najmenej sympatické?

la_lotob
23. mar 2023

Taky prieskum. Videla som tu diskusiu, ktore uzivatelky su vam najviac sympaticke, najoblubenejsje. Tak ma napadlo, od koho nazory, prispevky vam lezu hore krkom, nesuhlasite s nimi, mate iny nazor? S ktorou uzivatelkou MK su vase nazory najvzdialenejsie?

bashawelle
25. mar 2023

@h2 tak zas čestne uznávam, že podať som to mohla aj krajšie. Keďže to tvrdenie mne vyznelo ako argument, tak som sa nezdržala pripomienky.

h2
25. mar 2023

@jsrv82 😂 Toto som si vyfotila aj ja, lebo to už je taká blbosť, že až. Myslela som, že to zmaže, ale zjavne mu ani nedochádza, aký nezmysel vyprodukoval. 🤣

viestta
25. mar 2023

@zoro9836 v klamstve a manipulacii nas mozes skolit. Nikto ta neprekona. Mazat komentare je loz ako vrata od chlieva. Mazat komentare je manipulacia diskusie ako vrata do hangara pre Boing 747

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
liljana
25. mar 2023

@bashawelle Toto beriem a rovnako beriem spat cokolvek odo mna, ak sa niecoho dotklo. Vzdy beriem vdacne neutralnu informaciu ako pomoc. Len nemusim povysenecke rady.

h2
25. mar 2023

@liljana Nie, nestrápňujem sa rovnako. Nepíšem, že niečo, čo dokázateľne existuje, neexistuje a keď ma na to niekto upozorní, nestaviam sa na zadné.

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
zoro9836
Autor odpoveď zmazal
kristiii
25. mar 2023

@zoro9836 nášho konania bez balastu? A s akým balastom píšeš v téme, kde si zastavaš konanie chlapa, ktorý uprednostnil ísť vybaviť matkin paušál pred návštevou veterinára s chorým psom (ktorého podľa tvojich vyjadrení považuješ za potravu)? No daj ten tvoj balast

h2
25. mar 2023

@zoro9836 Nechcel by si tie svoje výplody písať radšej na kus toaletného papiera? Bude to mať rovnaký efekt: dostaneš zo seba, čo ťa ťaží na srdci a tiež to okrem teba nikto neuvidí, tak isto, ako tie tvoje vymazané správy. Napíšeš niečo a kým si to stihne ktokoľvek prečítať, tak to vymažeš. Efekt nula.

adkoalauri
25. mar 2023

@h2 potom chápem jeho reakcie... však to je čisté nevyvinuté decko, ktoré tu plodí svoje názory hodné desaťročného dieťaťa a potom si ich maže...to je tá stabilita

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
liljana
25. mar 2023

@h2 Pozri, bashawelle uznala, ze to citujem, mohla podat krajsie a zdrzat sa pripomienky. A ocenujem to ako slusne jednanie. Len ty si tocis dalej to svoje.

kristiii
25. mar 2023

@zoro9836 choroba môjho zvieraťa je viac než paušál mojej zdravej matky, áno

h2
25. mar 2023

Fíha, len pred pár minútami dve upozornenia na správy pre mňa od zora a správy nikde. 🤣

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
viestta
25. mar 2023

@h2 zvykaj si, dnes mu to ide. Ja tiez neviem co mi pisal, ale zas to bola nejaka kravina, takze nemam za cim banovat

kristiii
25. mar 2023

@zoro9836 a zas tu máme prekrúcanie a tvoju obľúbenú manipuláciu, gratulujem 👏

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
zoro9836
Autor odpoveď zmazal
h2
25. mar 2023

@kristiii Nemáme. Čáry máry fuk a už je to preč! 😂😂😂

viestta
25. mar 2023

@zoro9836 maso z kravy je hovädzina, kravy su bylinozravce, takze tych sa obavat nemusim

jsrv82
25. mar 2023

@h2 😂😂😂

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
bashawelle
25. mar 2023

@liljana uznávam, ze podať krajšie som to mohla. Objektívne také slovo existuje a príspevok, na ktorý som reagovala nebol otázka, ale tvrdenie. Čiže sa ospravedlňujem za formu, nie za obsah.

bessie12
25. mar 2023

@h2 nechapem aky ma potom zmysel ta diskusia, ked vzdy zmaze komentare .. 😀

viestta
25. mar 2023

@zoro9836 iste je jedno, teba napochopil nikto, takze nemam obavy, som v tej mnozine normalnych, nie lietadiel

kristiii
25. mar 2023

@h2 ale máme

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
viestta
25. mar 2023

@zoro9836 len jedno mame, a poriadne