Od koho príspevky sú vám najmenej sympatické?
Taky prieskum. Videla som tu diskusiu, ktore uzivatelky su vam najviac sympaticke, najoblubenejsje. Tak ma napadlo, od koho nazory, prispevky vam lezu hore krkom, nesuhlasite s nimi, mate iny nazor? S ktorou uzivatelkou MK su vase nazory najvzdialenejsie?
@bashawelle Toto beriem a rovnako beriem spat cokolvek odo mna, ak sa niecoho dotklo. Vzdy beriem vdacne neutralnu informaciu ako pomoc. Len nemusim povysenecke rady.
@zoro9836 Nechcel by si tie svoje výplody písať radšej na kus toaletného papiera? Bude to mať rovnaký efekt: dostaneš zo seba, čo ťa ťaží na srdci a tiež to okrem teba nikto neuvidí, tak isto, ako tie tvoje vymazané správy. Napíšeš niečo a kým si to stihne ktokoľvek prečítať, tak to vymažeš. Efekt nula.
@h2 potom chápem jeho reakcie... však to je čisté nevyvinuté decko, ktoré tu plodí svoje názory hodné desaťročného dieťaťa a potom si ich maže...to je tá stabilita
Fíha, len pred pár minútami dve upozornenia na správy pre mňa od zora a správy nikde. 🤣
@liljana uznávam, ze podať krajšie som to mohla. Objektívne také slovo existuje a príspevok, na ktorý som reagovala nebol otázka, ale tvrdenie. Čiže sa ospravedlňujem za formu, nie za obsah.

@h2 tak zas čestne uznávam, že podať som to mohla aj krajšie. Keďže to tvrdenie mne vyznelo ako argument, tak som sa nezdržala pripomienky.