icon

Od koho príspevky sú vám najmenej sympatické?

la_lotob
23. mar 2023

Taky prieskum. Videla som tu diskusiu, ktore uzivatelky su vam najviac sympaticke, najoblubenejsje. Tak ma napadlo, od koho nazory, prispevky vam lezu hore krkom, nesuhlasite s nimi, mate iny nazor? S ktorou uzivatelkou MK su vase nazory najvzdialenejsie?

h2
24. mar 2023

@lenka.25 Asi viem, koho myslíš. Taký starší pán a dcérka krásna dlhovlasá blondínka? Žijú v ČR? Ak sú to oni, nevieš niečo bližšie? Dávnejšie sem písala a pridávala fotky jeho žena, spoznala som ho a dcérku podľa tých fotiek. Ona už tu účet nemá. Nevieš, čo sa s ňou stalo?

h2
24. mar 2023

@mladena Neubližuje nikomu? Veď tu uráža každú ženu, ktorá je sebavedomá, nezávislá, hlása rovnoprávnosť a nepodriaďuje sa chlapom. Taká podľa neho zhorí v pekelných plameňoch. Mne absolútne nevadí, keď má niekto iný názor. Čo mi ale vadí, je neakceptovanie a urážanie druhého.

tanyag
24. mar 2023

@h2 prepáč, že zase reagujem na tvoj názor na zora, ale nedá mi to...ja som nikde nepostrehla, že uráža ženy, to, že má názor, aký má je jedna vec a už je len na ľuďoch, ako názory iných berú...či si to berú osobne alebo sa nad tým len pousmejú...veľakrát som zazrela (síce mám účet pod týmto menom pár týždňov, ale predtým som mala iné, som tu dosť dlho), že on aj keď sa vyjadrí napr. že sa chlapom nečuduje ako sa správajú k ženám, podľa niektorých príspevkov, čo tu ženy dávajú, tak s ním úplne súhlasím....dnes som postrehla od neho, podľa mňa, super komentár, kde napísal, že svoju manželku dal do kľudu, lebo nemieni žiť so ženou, ktorá sa uráža za každú somarinu...v tomto by som mu aj zatlieskala, lebo ja tiež nemám rada ako ženy, tak aj mužov, ktorí sa urážajú a sú ješitní, panovační, pomstichtiví...čo veľa veľa žien tu na MK takých je...ale to určite dobre vieš, lebo aj teba som veľakrát postrehla napísať úplne super názory a niekedy aj menej super.. ale to asi každý z nás je taký...

lenka567899
24. mar 2023

@la_lotob viesta

pralinka25
24. mar 2023

@tanyag no on mne tiez pride ako roztrojena osobnost. niekedy tak a inokedy tak. niekedy s nim suhlasim a inokedy sa nestacim cudovat. nekedy je v pohode a inokedy vie byt skutocne neprijemny. ale mozno si nenatrafila na zrovna tieto temy. je ich viac ktore by ta rozhodne z kludu vyviedli 😉

tiez to mam tak ze neriesim nicky ale zaoberam sa odpovedou. niekde s niekym mozem suhlasit a v druhom nazore si nesadneme. nevidim v tom problem. socialna interakcia je prave na to. ludia sa ovplyvnuju a chvalabohu ze sme rozdielni.

h2
24. mar 2023

@tanyag Vieš, čo, ja tiež nemám problém dať mu 👍, keď napíše dobre. A už nie raz sa to aj stalo. Ale proste ja som si všimla, že bez ohľadu na názory, on má averziu voči ženám, ako som ja, nazýva nás feministkami, na čom by nebolo nič zlé, ale on to označenie vníma negatívne a nesprávne si ho interpretuje ako nenávisť k mužom. A má ešte aj tú vlastnosť, ako si písala predtým, že vie, čím nás dostať do vývrtky, takže to potom píše zas a znova, často až do extrému, že to naozaj vyzerá, že to ani nemôže už myslieť vážne, ale len vyrýva pre zábavu. Tak ale môj problém, že sa do toho opakovane nechávam zatiahnuť a reagujem. Asi ma to tiež baví. 😁

akiana
24. mar 2023

V podstate od nikoho, teda s vynimkou jedneho trolla, ktory zenam nadava do feministiek a ateistiek (smiesne je, ze nadavky su to jedine podla neho). Lebo aj ked maju baby odlisne nazory, aj sa obcas pochytime, aj si obcas vynadame, na konci dna nikoho neobvinujem za to, ako zije svoj zivot a ake ma postoje. Kazda mame nejaky svoj pribeh a nejake bremeno, ktore sa vie skaredo odzrkadlit v pisomnom prejave, ale ziadna tu nie je nejaky zly clovek, ze by mi bolo vyslovene nesympaticke citat, co pise.

tanyag
24. mar 2023

@h2 👏👏👏 s týmto súhlasim...napísala si to presne a vystižne ... hlavne sa nenechaj vytáčať 🙂

h2
24. mar 2023

@tanyag Pokúsim sa. Ale bude to ťažké. 😁

lopka1313
24. mar 2023

Sranda, ze tu viaceri pisete, ze viestta. Mne pritom pride ako jedna z mala, co ma trefne, rozumne a triezve nazory... Z toho vidno, ze zavne kazdy kazdemu nevyhovie.

h2
24. mar 2023

@lopka1313 Presne tak. A nie len názory, tam by som ešte chápala, že každý má iné. Ale ona má aj veľmi široké vedomosti, z rôznych oblastí, od rastlín až po (s prepáčením, ale naozaj tu taká diskusia bola) pokazený hajzel. 😁

akiana
24. mar 2023

@h2 Ano, len jej pristup je taky dost neprijemny az povysenecky. Ved sprostredkovat informacie sa da aj bez toho, aby som druhej strane dala pocit, ze je uplny nevzdelany debil. Preto chapem, ze viesttu vela uzivateliek nemusi.

mirka1988
24. mar 2023

@la_lotob pripájam sa k príspevkom vyššie . Tiež je to viesta. Podľa príspevkov zjedla všetku múdrosť sveta.

viestta
24. mar 2023

@tanyag to si asi necitala vsetko, co z neho dokazalo kedy vypadnut. Aj urazky, ktore potom "takticky" zmazal

h2
24. mar 2023

@viestta Presne tak, pouráža, počká si, kým si to cieľ jeho urážok prečíta a zmaže to. Ja som to raz dokonca ani nestihla, zmazal skôr. Ale toto už nejako nerobieva, asi sme ho to odučili. Pri troche snahy ho možno aj prevychováme. 😂
(To bol vtip, taká naivná nie som.)

viestta
24. mar 2023

@h2 nedavam si nedosiahnutelne ciele. Tam nepomoze ani svatena voda, nie to my, obycajne zienky 😝

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
h2
24. mar 2023

@zoro9836 Aj tebe pekný deň! 😊

viestta
24. mar 2023

@zoro9836 ber to pozitivne ako spatnu vazbu, z ktorej sa mozes poucit. Ak chces.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
h2
24. mar 2023

@zoro9836 No počkaj, a čo ja?!!! Vďaka mne sa tu necítiš príjemnejšie?! Ešte budem na viesttu žiarliť! 😂😂😂

viestta
24. mar 2023

@zoro9836 ja som tu kvoli @h2 a @pralinka25 , nie kvoli tebe

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
lenka.25
24. mar 2023

@h2 to ano, to bude on . Vôbec , ja ani neviem, že jeho žena tu mala účet . Mne len pár príspevkov jeho utkvelo v pamäti , kde sa chcel vždy prezentovať ako top otec, a na tú ženy tak nepriamo , ale pritom veľmi adresne a škaredo útočil

h2
24. mar 2023

@zoro9836 Ešte že tak. Rátam s tebou. Kto iný by mi tu nadával, keby teba nebolo?

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
h2
24. mar 2023

@lenka.25 Ona pridávala veľmi pekné fotky, inšpirovala som sa jedným ich výletom pri návšteve ČR. Len potom nejako zmizla, účet zrušený. Podľa jeho fotiek to vyzeralo, že dcérka vyrastá s otcom, ale žiadne info som nenašla a pravdupovediac som sa obávala, či sa jej niečo nestalo. Ale teda podľa toho, čo píšeš, sa asi len rozišli. Vďaka za info, len ma to tak zaujímalo.

h2
24. mar 2023

@zoro9836 Aj horšie si ma nazval. Ale to už je vymazané, však?

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
h2
24. mar 2023

@zoro9836 Už ma nebaví 10x to písať, ale zrejme je treba, lebo pamäť ti neslúži: ty prvý si ma označil nelichotivým prívlastkom. V tom čase som ani nevedela, že existuješ a čudovala som sa, čím som si to zaslúžila. O charaktere sa v tvojom prípade radšej vyjadrovať nebudem.