Od koho príspevky sú vám najmenej sympatické?
Taky prieskum. Videla som tu diskusiu, ktore uzivatelky su vam najviac sympaticke, najoblubenejsje. Tak ma napadlo, od koho nazory, prispevky vam lezu hore krkom, nesuhlasite s nimi, mate iny nazor? S ktorou uzivatelkou MK su vase nazory najvzdialenejsie?
@zoro9836 Keď sa niekto niečo pýta na ženskom fóre, je logické, že ho neprekvapí odpoveď od žien. Tak aký wau efekt? Či si myslíš, že tie ženy očakávajú odpoveď "Počkaj, opýtam sa manžela a potom ti napíšem, prípadne radšej ho poprosím, aby napísal on, aby som to náhodou nepoplietla, to vieš, som len žena"?
A ty si tu asi jediný, kto od ženy nepredpokladá vedomosti z "mužských" oblastí.
@viestta No predsa preto, že je chlap, pán tvorstva s mega mozgom. My, ženy, mužské témy nedokážeme obsiahnuť, ale pre mužov sú tie ženské úplne triviálne, dotyčný má určite hlboké vedomosti o dojčení, my, ženy sa máme od neho čo učiť.
(To bola irónia, keby to náhodou nejaký chlap nepochopil.)
Mne strašne vadí jedna pani vizážistka....akože tie foto pred a po..
Neberiem jej ze je šikovná.je! Ale tie fotky pritiahnuté XY filtrami ale furt sa bude nadrapovať ze isto nieeee a to je svetlom.🙄
@zoro9836 Kto chce odborné rady, ide sa radiť s odborníkmi. Kto sa radí na mamičkovskom fóre, očakáva rady od mamičiek. Ale je nás tu veľa, aj medzi mamičkami sa nájde odborníčka, schopná poradiť na odbornej úrovni. Čo má teda urobiť, aby "nevyužívala wau efekt vo svoj prospech", ako si napísal? Radiť menej odborne?
@zoro9836 ale táto tvoja odpoveď svedčí len o tom, že ani ty sa nezamýšľaš..keďže aj mňa si tak nie raz označil, a to nie som ani feministka ani ateistka ako taká (akurát kresťanstvo ako také mi nič nehovorí), o manipulácii sa baviť ani nemusíme, keďže naposledy, keď som ti ju spomenula, si sa radšej odmlčal...