icon

Od koho príspevky sú vám najmenej sympatické?

la_lotob
23. mar 2023

Taky prieskum. Videla som tu diskusiu, ktore uzivatelky su vam najviac sympaticke, najoblubenejsje. Tak ma napadlo, od koho nazory, prispevky vam lezu hore krkom, nesuhlasite s nimi, mate iny nazor? S ktorou uzivatelkou MK su vase nazory najvzdialenejsie?

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
zoro9836
Autor odpoveď zmazal
h2
24. mar 2023

@zoro9836 Keď sa niekto niečo pýta na ženskom fóre, je logické, že ho neprekvapí odpoveď od žien. Tak aký wau efekt? Či si myslíš, že tie ženy očakávajú odpoveď "Počkaj, opýtam sa manžela a potom ti napíšem, prípadne radšej ho poprosím, aby napísal on, aby som to náhodou nepoplietla, to vieš, som len žena"?
A ty si tu asi jediný, kto od ženy nepredpokladá vedomosti z "mužských" oblastí.

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
h2
24. mar 2023

@viestta No predsa preto, že je chlap, pán tvorstva s mega mozgom. My, ženy, mužské témy nedokážeme obsiahnuť, ale pre mužov sú tie ženské úplne triviálne, dotyčný má určite hlboké vedomosti o dojčení, my, ženy sa máme od neho čo učiť.
(To bola irónia, keby to náhodou nejaký chlap nepochopil.)

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
marlent
24. mar 2023

Mne strašne vadí jedna pani vizážistka....akože tie foto pred a po..
Neberiem jej ze je šikovná.je! Ale tie fotky pritiahnuté XY filtrami ale furt sa bude nadrapovať ze isto nieeee a to je svetlom.🙄

slovakboy
24. mar 2023

@h2
@zoro9836 vy sa dvaja sa musíte veľmi ľúbiť. Tak si robíte zle, až mám podozrenie, že ste so seba.

aurora33
24. mar 2023

@la_lotob zoro už tu je spomenutý, za mňa ešte oceľová Katka a jej povestná paranoja ohľadom nevery.

h2
24. mar 2023

@zoro9836 Kto chce odborné rady, ide sa radiť s odborníkmi. Kto sa radí na mamičkovskom fóre, očakáva rady od mamičiek. Ale je nás tu veľa, aj medzi mamičkami sa nájde odborníčka, schopná poradiť na odbornej úrovni. Čo má teda urobiť, aby "nevyužívala wau efekt vo svoj prospech", ako si napísal? Radiť menej odborne?

sheila121
Odpoveď bola odstránená
kristiii
24. mar 2023

@zoro9836 ale tak zas proti tomu ako sa vyjadruješ ty, má tiež veľa ľudí niečo. Pomaly nie je diskusia, kde nespomenieš manipuláciu (samozrejme len zo strany žien), feministky, ateistky...

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
aurora33
24. mar 2023

@kristiii hej zoro sa boji silných žien.

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
zoro9836
Autor odpoveď zmazal
kristiii
24. mar 2023

@zoro9836 vôbec nejde o to, k čomu sa vyjadruješ..ale že pomaly každú ženu, s ktorou názormi sa nezhoduješ, takto nazývaš.

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
h2
24. mar 2023

@slovakboy 😘❤️ Jasné, priam umieram túžbou po takomto type chlapa. On je snom každej ženy.

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
h2
24. mar 2023

@aurora33 Áno, Katka je kapitola sama o sebe. Tiež sa naša vzájomná komunikácia s ňou začala tak isto, ako so zorom: ja som napísala svoj názor a ona mi začala nadávať. 😁

fauko
Odpoveď bola odstránená
h2
24. mar 2023

@zoro9836 A ako inak odpovedať na takú absurdnú otázku? Jedine iróniou.

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
h2
24. mar 2023

@zoro9836 A možno aj aktívnej agresivity! 😁

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
evamarek77
Odpoveď bola odstránená
kristiii
24. mar 2023

@zoro9836 ale táto tvoja odpoveď svedčí len o tom, že ani ty sa nezamýšľaš..keďže aj mňa si tak nie raz označil, a to nie som ani feministka ani ateistka ako taká (akurát kresťanstvo ako také mi nič nehovorí), o manipulácii sa baviť ani nemusíme, keďže naposledy, keď som ti ju spomenula, si sa radšej odmlčal...

zoro9836
Autor odpoveď zmazal