icon

Odhaľujúce fotky na internete - čo bu na to povedali vaši muži?

brna1989
23. apr 2020

Ahojte ženy, dám trošku odľahčenú temu.dnes som bola na Instagrame a jedna kočka (mamina, čož je jedno, nie je dôležité, či má alebo nemá deti) pridala fotku v plavkách.
Samozrejme takú pohľad zhora ,aby jej vynikli prsia a zadok a proste krivky, postavu má krásnu. Ďalšiu fotku pridala v krásnom spodnom prádle s popisom, že manžel má dnes narodeniny, tak si už darček vybral. Ženy jej tam komentovali , že či jej manželovi nevadí, že sa takto fotí na internete,že ich manželom by to teda vadilo.
A ona odpísala, že to ťa teda manžel drží skrátka.
Moja otázka znie, vadilo by vašim polovickam, keby ste sa fotili v plavkách a spodnom prádle na internet?
Môjmu mužovi určite áno.Ako je to u vás?
Riešia to vaše polovičky alebo im je jedno, čo fotíte na net.

Strana
z3
nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
panelacikova
2. máj 2020

@sovica jedným slovom zhrniem tvoj dlhší príspevok.... spomínaná pani je zlatokopka 🙂

danielinaa
2. máj 2020

@brna1989 boze akq som zvedava. A IG nemam. Nehodis screen tej foto? :D

ludovit11
3. máj 2020

Ja by som sa spýtal či sa ženy vyzlečiete aj na ulici,preto že net je vlastne tiež ulica.

kittykat22
3. máj 2020

@ludovit11 net je vlastne tiez ulica? 👍😂 Tebe ide

kittykat22
3. máj 2020

Slovensko navzdy ostane narod zavistlivcov a ziarlivcov, a tato diskusia je toho prikladom. Ohovarate a ponizujete, osocujete - pretoze vam nevyhovuje styl prezentacie. Nerobi nic zle. A ani Vas nenuti, aby ste ju sledovali. Ked sa Vam nepaci, tak ju nesledujte - urcite sa bez vas zaobide. Slovensko srdecny narod 😅😅 si to po sebe precitajte ... vy ste tu fakt dusevni mrzaci.

kate_cs
3. máj 2020

@brna1989 neriešim ani tak, že čo by na to povedal manžel. Toto by vadilo mne. Sú veci, fotky, ktoré sa sociálne siete nepatria. Ak ma niekto potrebu zaujať telom, asi nemá čím iným a len potrebuje pozornosť. Nie som staromódna a ani tlstá, ale fotku v plavkách, v spodnom prádle, či vo vyzývavej póze by som nezverejnila.

ludovit11
3. máj 2020

Kittykat22 prosím ťa teraz vylez na ulicu a ukáž sa v spodnom prádle.Neurobíš to lebo sa bojíš že to nebude anonymné ako na nete .Alebo tie ženy slečny si chcú niečo dokázať.?

panelacikova
3. máj 2020

@ludovit11 samozrejme, že si chcú niečo dokázať. Potrebujú pohladkať ego od cudzích ľudí, pretože sami sebe neveria.. a plus, nedostane sa im uznania a vyznania doma od muža. Podľa mňa sú to také chuderky v podstate 😉

airaw
3. máj 2020
ludovit11
3. máj 2020

@panelacikova so mnou nepočítať.

danielinaa
3. máj 2020

@airaw dakujem. :D vyzera ako z erotickeho casopisu. Ale proti gustu ... :D

ludovit11
3. máj 2020

@airaw reklama na spod.prádlo.?

danielinaa
3. máj 2020

@ludovit11 o foto som ju pytala ja. Ziadna reklama.

ludovit11
3. máj 2020

@danielinaa ?????

ludovit11
3. máj 2020

@airaw teraz neviem čo je na tom fote......

nini1010
3. máj 2020

Mojmu by to asi ani nevadilo,vzdy bol na to ako vyzeram pysny, ale ja mam na to rozumu uz dost,aby som sa nestrapnovala lascivnymi fotkami.

nini1010
3. máj 2020

A take fotky ako slecna v cervenom vyssie vesaju na net slecny ktore maju sice sebavedomia na rozdavanie ale bohuzial nemaju toho kto by ich obdivoval,alebo maju muza,ktori ich neobdivuje.Proste si to potrebuju za kazdu cenu kompenzovat inde aby si sami sebe dokazali ze na to stale maju.Alebo si proste len zhanaju takto lacno followerov aby cez to mohli zarabat.

anja27
15. júl 2020

Starsia tema ale pridam svoj nazor. Nedavno som citala jedno forum kde vacsina chlapov pisala ze by im to vadilo a ja si tiez myslim ze to normalne nie je. Co tie zeny sleduju asi maju potrebu aby im stale niekto uznaval ake su krasne. Instagram je plny polonahych zien s vypucenymi ritami a ceckami a najhorsie na tom je uz mlade zaby toto robia. Teda mne to pride divne aby som svoje telo takto vystavovala aj ked vela zien ma co ukazat ta potreba tam nie je. Ine je ak sa niekto zivi vo fitness a pod ale vsetko ma svoje hranice. Zeny ukazuju viac nez je vhodne aby mali co najviac followerov ale aby mi tam nejaki uchylaci vypisovali ze pod ku mne do postielky atd 😀 dakujem neprosim. Mne tie zeny pridu vsetky rovnake a lacne. Nemaju velmi co ponuknut a zrely chlap podla mna sa pokocha a chcel by taku na sex ale nic viac

ludovit11
15. júl 2020

@anja27 mne to príde tak že niektoré ženy nemajú a ak majú rozum tak len tam dolu,preto potrebujú sterilizáciu . Len áno je 21 storočie a rozmýšlať spôsobom ako si užiť v posteli a trtkať kde s kým.Sterilizácia nieje poisťovňa aby na to manžel neprišiel.A poviem to veľmi tvrdo.Tie ktoré tu vypisujú,sú práve z tohoto cesta.Niekedy takéto ženy postávali na výpadovkách veľkých miest,a mnohé aj otehotneli.A dnes?Áno je 21 storočie a sú i iné medicínske techniky,ktoré predtým neboli.Tak prečo si vlastne "nepoistiť" svoju fndu? ........

ajka0207
15. júl 2020

@brna1989 vadilo, môjmu vadí už to že som tam dala svadobnú fotku. Paranoidný ITckar :D

kittykat22
15. júl 2020

Najskor by ste si mali pozriet profil baby o ktorej je cele toto forum. Na IG sa vola b.a.b.i.k.a a ma velmi pekny profil s krasnymi fotkami. To ze si tam dala jednu v spodnom pradle - boze. Ma milion fotiek s dietatom, s manzelom, a je to velmi pekne rodina. V tejto diskusii na zaklade blbeho prispevku to vypada ze je nejaka predajna deva. Mne to pride, ze niekto ju nema rad, tak aby ju mohol paradne ohovorit, tak zalozil taku fajnu zavadzajucu diskusiu.

anja27
15. júl 2020

@ludovit11 hm ty si iny inteligent 😁

ludovit11
15. júl 2020

@anja27 ale je to pravda čo som napísal.Ina logika tu nieje.

ludovit11
15. júl 2020

@anja27 a to si dokázala len toto vipotiť?Tak že si vlastne priznala že to čo som napísal je pravda.Tie ženy ktoré to propagujú niesú nič menej než prostytutky.Inak tak vážmy zásah do zdravého organizmu a s neistým výsledkom čo satýka zdravia nepropagovali.A maozaj je 21 storočie ,je demokracia tak nech si nechajú vyoperovať čo len chcú !.Len nech s vlastnými problémami neotravujú iné normálne,áno "normálne,,ženy. I mužov.Majú na to podstatne fundovanejších odborníkov.Nech sa radia s nimi nie s vami ženy čo tomu prd rozumiete.Lebo sterlizácia vplýva nie len na zabránenie ptehotneniu ale aj na ďalšie fungovanie organizmu.Je to komplex ďalších funkcii organizmu ženy.Už si konečne ženy uvedomte ,že váš organizmus je omnoho zložitejší ako mužský.Pre názornosť to je ako keby ste z nejakého stroja vyhodili nejakú súčiastku,zdanlivo nepotrebnú.Ten stroj do určitého času pôjde ale bude sa kaziť niečo iné.To isté je ženy s každým organizmom,obzvlášt z vašim ženským.

brna1989
autor
15. júl 2020

@kittykat22 ale vôbec nie, keby som ju chcela ohovorit, tak napíšem do príspevku jej meno.mne vôbec nešlo konkrétne o ňu, že by som ju tu chcela zotrieť, na základe jej príspevku, som chcela len vediet, či to manželom, partnerom vašim vadí alebo nie.jej meno prezradila jedna z komentujucich.naozaj mi nešlo o ňu ako osobu

kittykat22
16. júl 2020

@brna1989 nekecaj, v diskusii ste prevalili jej meno.

brna1989
autor
16. júl 2020

@kittykat22 veď som napísala,že meno tej baby, o ktorej bola reč spomenula jedna z komentujúcich a ja som to potom len potvrdila,že je to ona.
ako tak čítam.v každej diskusií si strašne premudrela.
Nekecaj..máš 15rokov , keď sa tak vyjadruješ?

Strana
z3