icon

Odkiaľ má Plačková peniaze na luxusný život?

31. dec 2024

Zariadila si a kupila byt v Dubaji predajom na insta to vazne? Samu seba presviedca aly ma
Dokonaly zivot vlastne iba tym aka je sikulka Aj keby tych olejov do prania predala
Neviem kolko neverim ze ma na byt v Dubaji a cisto nove autapre muza segru aj matku aj jej malinovky vonavka restiky
Tolko nevynesu pozna ju niekto?? Co samo nich v Na traduje ? A prisim nepiste matntvoje starosti neries nezavid nic z toho nerobimmiba diskutujem

Strana
z8
aduskatt
8. jan 2025

@zuzana364 áno stojí - A čo vy na tom Lomnickom, štíte? A čo vy na tom Lomnickom štíte? - jedna čiarka a aký rozdiel, že?

zuzana364
8. jan 2025

Vzdy sa budem zastavat ludi, ktorych hejtuju kvoli gramatike. Vam mile mamicky zelam, aby Vase deti vedeli pisat gramaticky spravne, aby ich potom v diskusiach nehejtovali. ✌️

aduskatt
8. jan 2025

@zuzana364 ďakujem našťastie moje dieťa vie písať gramaticky aj pravopisne správne. Dokonca od malička veľa číta. Pekný deň Vám

zuzana364
8. jan 2025

@aduskatt, to je super. Hadam bude lepsie pisat, ako maminka. Vo Vasich dvoch poslednych prispevkoch mate 3 chyby. Ani som hladat nemusela. Po tolkych opravenych diktatoch, pozriem a vidim. Prosim Vas, ked Vasa gramatika je taka, skuste nehejtovat inych ludi. Zelam pekny vecer, idem sa venovat zmysluplnejsej cinnosti.

aduskatt
8. jan 2025

@zuzana364 o Vašich chybách pomlčím. Toto bol posledný príspevok odo mňa na Vašu adresu.

adrijana76
20. máj 2025
@bbshop

@katrin21 Plačková keby bola bez viny nebola by trestne stíhaná. Neviem či si ľudia uvedomujú, že NAKA kým zakročila zbierala dlhodobo dôveryhodné dôkazy a sledovali ich možno aj roky. Toto k čomu u nej došlo sa nedeje len tak bežnému smrteľníkovi, že vás zatknú neprávom bez dôkazov. A zaujímavé, že ich oslobodili takym istým spôsobom ako polovicu vlády a dokonca je vraj spomínaná v nahrávkach z poľovníckej chaty. Je naivita najhrubšieho zrna veriť tomu, že peniaze ma z firiem a spoluprác. Veď už len tie auta, ktoré kupuje každý druhý deň stoja viac než zisky jej firem za celú ich existenciu dokopy. Tie jej firmy a Instagram su krycí manéver, aby jej to presne takto ľudia verili ako tomu veris ty.

@bbshop suhlasim

anonym_29c513
1. sep 2025
@jumama

@margotka17 Lenze ty mas zrejme inu startovaciu ciaru. Ty si budujes publikum pre svoju firmu zrejme od piky. A ona, ho mala uz na zaciatku podnikania obrovske, prave preto sa jej podarilo raketovo s tymi eshopmi vystrelit. Su to verejne info, ked chces, najdes si ake ma firmy aj ake maju financne vysledky.

Skus si to precitat citovo nezafarbene - ja ta neznehodnocujem ani nikoho, kto poctivo pracuje. A veru viem ake je tazke od tej piky zacinat. Ale ani ju nevyvysujem, nehovorim nikde, ze schvalujem sposob, akym to publikum ziskala a udrzuje si ho atd... Je ale nepopieratelny fakt, ze velke publikum mala a ma. Ak podnikas - vies ze toto je alfa a omega. Z toho publika niekolko percent vernych zakaznikov vzdy jej veci nakupi.

Preco tolko sledovatelov ma a preco od nej neodchadzaju a preco si kupuju jej veci? Da sa to napodobnit? Chapem tvoje rozcarovanie, lebo ja som tiez hodnotovo inde ako ona 🙂 Iba pozeram sa na nu cez fakty a cisla. Su ti ludia na jej socialnych siatach z prinutenia? Kupuju ci jej veci z prinutenia?

@jumama ked tak vies,ako pidnika, kolko firiem ma, tak potom napis, preco malniekto zaujem ju trestne nestihat a dat jej paragraf 363.

jumama
1. sep 2025
@anonym_29c513

@jumama ked tak vies,ako pidnika, kolko firiem ma, tak potom napis, preco malniekto zaujem ju trestne nestihat a dat jej paragraf 363.

@anonym_29c513 Neptrebujem byt jej advokat. Vsetky veci o jej firmach/eshopoch su dohladatelne - skus Obchodny register a Finstat. Slovensko ako jedna z mala krajin ma verejne dostupne financne vysledky firiem, vo Finstate, vedela si o tom? Ak su udaje firmy vo Finstate, je to dokonca dokazom toho, ze plati dane.
Ak ta skrie Plackova, pozri sa aj financne udaje dalsich influencerov...
Casto idu do kontroverzie, extravagancie, vystavuju svoje sukromie az za hranicu vkusu, lebo to pritiahne viac pozornosti. Bohuzial, algoritmy socialnych sieti to naozaj robia tak, ze im je jedno, ci pozitivny ci negativny prispevok, ci mily ci hejtersky koment, rataju len pocet videni, pocet reakcii.

Strana
z8