Odporučte dobrý espresso kávovar
Poraďte prosím dobrý kávovar za primeranú cenu. Ideálne pákový, nie automat, nemusí byť na kapsule, stačí dobre urobené presso a napeňovač mlieka (pozrela som diskusie, ale všetko staršieho dáta).
V obchode mi poradili zamerať sa na značku De Longhi. Ešte nejaká čo by stála za povšimnutie a stroj vydrží dlhšie ako 2 roky? 🤔 Vďaka 🙂
@yvoneta a ideš podľa návodu? Prvých cca 10 káv treba vyliať
@princess59 áno, podľa návodu. Mám pákový, aj tam treba prvých desať vyliať? Pred prvým použitím som prepláchla.
@yvoneta pri pakovom asi nie, utlacas tú kávu? Nič iné v čom by mohla byť chyba ma nenapadá
@princess59 áno, utláčam. A teda tebe tečie až do konca silno čierna, tak ako na začiatku?
@yvoneta my máme automat, ale pred tým sme mali pakovy a už si nepamätám ale kávu robil super
@yvoneta áno,robí to aj nám..máme dinamica plus..už keď stečie cez kávu,na konci je voda len zafarbená..ale káva je vynikajúca..nám chuti originál de longhi, zlatá lor a aj zelena movenpick..
My sme vyliali prvé asi 3 4 kávy,kým sme si nastavili každý tú svoju..veľkosť,intenzitu na svoj profil..

@zuzkaluk
@karolka_2028
@sofiia87
@majcigt
@matahariii
@princess59 ahojte, prosím Vás, kúpila som svoj prvý kávovar delonghi, skúsila som na ňom prvé dve šálky kávy, no nezdá sa mi to, že na začiatku ale iba chvíľočku, ide káva pekná čierna, ale potom už len taká zafarbena priesvitná voda. Neviem, či to tak má byť a robí tak aj vám, alebo treba niečo zmeniť, napr.inú kávu. Akú kávu používate, čo chutí ako z kaviarne, alebo je podľa vás chutná? Ďakujem.