Odstavenie 13-mesačnej závisláčky od prsníka

angie_l
9. mar 2019

Ahojte mamičky idem si k Vám po radu,dcérka má 13m do roka sa kojila normálne,čiže keď bola hladná ale mi aj jedla už normálne jedla,teraz? No je to čím ďalej horšie a horšie úplne závislá ba prsníku chcela by hocikedy hocikde keď sa hra,keď pozerá rozprávky,keď je naozaj hladná keď sme doma to je v poriadku ale keď sme vonku mi to vadí,keď jej dávam jesť niečo si dá potom mi začne vyťahovať prsník keď jej náhodou nechcem dať robí scény strašne plače,no mne nevadí to kojenie kojiť chcem do 18m keď sa podarí pri tejto závislačke,ale ide Oto že chcem aby normálne aj jedla niekedy idem naschvls preč nechám ju len s mužom a od nebo Normálne všetko zje tak mi poraďte čo mám robiť ?

mojemenojekika
9. mar 2019

Povedz jej že už mlieko nemáš a nemáš jej čo dať

bobula46
9. mar 2019

Pokiaľ ju chceš dojčiť ako píšeš do 18 mesiacov tak urči pravidlá. Napríklad prsník len pred spaním prípadne v noci ak sa budí. Pokiaľ ťa bude ťahať, plakať tak sa proste postav aby nedosiahla na tvoje prsia a snaž sa ju niečím zabaviť. Pokiaľ má papať tak nejakým jedením, keď sa hrá tak vytiahnuť nejakú inú hračku alebo čítať. Pokiaľ nebude rešpektovať tak by som zvážila ukončiť dojčenie skôr. Dojčenie má byť radosť a nemá to nikoho obmedzovať. A ja by som toto ako obmedzovanie brala. Veď to nemôže byť príjemné potom pre teba. Nehovorím zatiaľ z vlastnej skúsenosti ale pamätám keď začal robiť sesternici jej syn. Ona to vyriešila takto a myslím že dojčila do 16m, potom sa sám odstavil.

lindusss2016
10. mar 2019

Presne ako moj 😂 no nic, proste jej nedaj, ked ti to nevyhovuje, ale u nas vzdy po tomto spravani vyjde nejaky zub a potom sa to vrati do normalu