Odvolanie na dlhodobo nepriaznivý zdravotný stav dieťaťa. Ako ho formulovať?
Ahojte, dala som si žiadosť na posúdenie zdravotného stavu dcérky, rozhodnutie mi zamietli,ale ja sa chcem odvolať! Ako mám formulovať odvolanie?Ďakujem A
Baby prosim Vás akým spôsobom ste podali odvolanie keď proti posudku sa 'nedá odvolať lebo nema fornú rozhodnutia'?
Tiež mi to teraz zamietli, ale v rukách ešte nič nemám, momentálne čerpám dovolenku, chcem to riešiť prosím poraďte ☝☝☝
Baby prosim Vás akým spôsobom ste podali odvolanie keď proti posudku sa 'nedá odvolať lebo nema fornú rozhodnutia'?
Tiež mi to teraz zamietli, ale v rukách ešte nič nemám, momentálne čerpám dovolenku, chcem to riešiť prosím poraďte ☝☝
@laurika26 Áno viem že až potom, len sa mám odvolať voči posudku a doložiť nové papiere a nové výsledky? Mne rozhodli 2.6. Napriek tomu že to tam mali od 27.4.
V pondelok som tam bola doobeda a povedali mi že už mi to poslali poštou aj s rozhodnutím o odobrati rodičovského príspevku.... ani dnes nič neprišlo. .. ako mám formulovať to odvolanie, viete poradiť? Kľudne aj do správy. Dik baby 😊
Prosím o radu. Môže mi niekto napísať ako formulovať odvolanie? Mam na to už len 5 dní. Prosím. Ďakujem
Odvolávanie sa voči rozhodnutiu Upsv a rodiny č.rozhodnutia uradu" pozor nie posudku"!a potom napíšeš aké problémy má dieťa tak svojimi slovami.
Mne na sociálke poradili sa neodvolavat, ale začať konanie znova... vraj to dlho trvá... V každom prípade som sa stále nikam nepohla 😕
prosím ako často chodíte na kontroly k odborným lekárom?My
sme chodili každé 3mesiace na neurol. a na urologiu najprv tiež tak a teraz nas už skusili až o rok.Planovala som tiež skusiť dať posúdiť zdr. stav,no ale už asi bez šance,že?
@laurika26 ahoj,ako ste dopadli? nam tiez neschvalili...podala som odvolanie,odvolanie z Ba zamietli, dcerka ma celiakiu,posledny mozny stupen,ktory sa papierovo udava....v odpovedi na moje odvolanie absolutne nefigurovali moje nove papiere /posudenie/ od pediatricky a gastroenterologicky,ale len to prve-kde som davala ziadost. tie nove, opat vychodene u lekarov akoby si ani nevsimli................................... to fakt treba dat na sud? to sa ako robi? este som nic podobne neabsolvovala...................................bojim sa,ze to bude stat kopec penazi a nervov........
@lulka78 treba nájsť advokátsku kanceláriu a popýtať sa, akú odmenu chcú, ja to stále riešim, lebo síce prebehlo konanie na krajskom úrade, ale UPSVaR sa odvolal, tak to ide ďalej, zatiaľ nemáme termín pojednávania. My sme dali splnomocnenie advokátskej kancelárii a ja neriešim už nič 🙂, my sme sa dohodli, že keď sa podarí vymôcť peniaze, tak 15% zo sumy ide ako odmena advokátskej kancelárii, ak sa nepodarí vymôcť, tak neplatíme nič...
@laurika26 jasne......dakujem....ja sa asi tiez nedam....to nie je mozne!!! lekarka si v sprave popisala len to,co vyhovuje im...to je toto iny pravny stat,fakt.som z toho uplne zhrozena....kolki, ktori mali asi znamych kadetade maju vselijake prispevky,hoc na to ani narok nemaju..a ti co maju,tak uz vlastne asi nemaju,lebo stat minul peniaze na tych,co si vybavili..je mi z toho zle.
mozem sa ta opytat, vy mate aky zdravotny problem,preco vam neschvalili?
Kocky prosim vas aj ste si niektora ziadala o spatne vyplatenie rodicovskej davky od podania
@dadika663 aha,tak to sa nacakas kym ti pride az z BA rozhodnutie,asi 2 mesiace budes cakat,ja by som skusila dat novu ziadost a prilozit nove lekarske spravy,no je to na Tebe,mne neuznali ani v BA a po roku som si dala novu ziadost a lekar u nas nam schvalil takze odvolanie je na dlho.a s tym datumom to je tak aspon u nas,ze od kedy posudkovy lekar vyda posudok a v nom je datum od kedy je platny tak od vtedy si ziadas od toho datumu tam napises.