Okná Šatex group s.r.o.
Ahojte baby, chcem sa opytat,ci ste uz poculi o firme Šatex group s.r.o. , robia plastove okna a dvere....ci mate o nej nejake referencie...dakujem
A s ktorým OZ ste podpisovali zmluvu?
Ahoj bol to Šatex group
ahojte baby, tak dnes nam volali, ze v pondelok pridu montovat okna.....tak uz len vydrzat do pondelka a ci naozaj pridu 🙂
@iivkaa1
Tesime sa... 😊😊😉😉😙
@iivkaa1
Tak to sa velmi tesime... upokojila si nas. Dakujeme 😊
Baby aj nám dnes volali, že prídu v utorok.. :D
No vidite baby a tak ste sa báli treba niekedy aj dôverovať nemusia všetci klamať a podvádzať
@endzi99
To áno... ale vraveli, že fungujú na referenciách a referencie nemali žiadne... :/
Ahoooojte... 😊
Okna namontovane,vyspravky urobene... A uz aj popratane.. Max spokojni sme... nebojte sa!!!! 😊😉
@karinka2506 dakujem,aj za ostatne babulky,ktore si upokojila 😉
Dobrý deň chcela som sa opýtať či Vám tá firma Šatex Group robila aj vysprávky k tým oknám v rámci ceny. Ste spokojne aj naďalej s oknami? Od nás pýtajú druhú zálohu a je to dosť peňazí tak či sú fakt spoľahliví.
U nas robili.. zalezi id toho co mate napisane v zmluve o dielo. Ak aj vyspravky,tak su v cene. Ak nie tak si ich musite priplatit.
Podla mojich informacii - su dve partie co montuju okna. Jedny robia aj vyspravky takze to mate v jeden den - tych sme mali my a spokojnost 100%,uplne uzastni boli - a druhi vyspravky nerobia,tam chodi murar na druhy den. Tych nepoznam.
My sme velmi slokojni.
Len sietky su u nich dost drahe. 😕
Dakujem Vám za odpoved.Dufam ze vsetko dobre dopadne 😊 @endzi99 @karinka2506
Ahojte tak dnes boli aj nám zakrit balkón 😃 mameho krásny bieli a okna su super .zajtra priložím aj foto dnes som akosi nestihala aj fotit 😂
mám zlú skusenosť...
Ahoj @otas aj všetky baby podľa toho ale čo čítam máš zlu skúsenosť zo zamestnancom firmy ktorý bol u teba nie priamo s firmou lebo moja skúsenosť s touto firmou bola práveže od prvého stretnutia s obchodným zástupcom cez celú kalkuláciu meranie montáž okien a žalúzií kedy sa u nás vystriedalo par ludi ktorý pre nich pracujú bola práveže veľmi príjemná zamestnanci boli milí a ústretový a co som tu čítala aj iné baby co tu písali tak tiež boli u nich ľudia s ktorými nemali problem

Týždeň do zadu veľmi sme spokojný cena bola rozumná majstri šikovný pani ktorý boli merať tak isto milí. Prace majú určite dosť lebo montovali v ten istý deň ešte aj o par domov ďalej