Okradli ma na Towards source
Chcem sa opýtať či má niekto skúsenosti s touto spoločnosťou. Chcela by som na nich podať žalobu za počítačovú kriminalitu, len potrebovala by som nejaké informácie ako to chodí vo Veľkej Británii, keďže spoločnosť sídli v UK.
@lulu2411 mozes mi prosim napisat ake skusenosti maš s towardsource,investovala som cez tuto spoločnosť a asi som sa nechala okradnuť
@slavkababinska Su to zlodeji.....vela ludi okradli....peniaze bohuzial uz neuvidis....nikto z nas. Mnohi sme boli aj na policii podar trestne oznamenia, ale su to nevystopovatelne peniaze....nic viac im neposielajte....
Od tej spolocnosti mi volal Bryan Shaw a hovoril mi ze mi chce pomoct s vyberom, ten pan nevie velmi dobre po slovensky mate snim niekto skusenosti
@peter1987 on to pomôže tak, že akože prevedie veľkú sumu peňazí do peňaženky a potom ti oznámi tá peňaženka že peniaze prišli ale že ich nedokážu previesť lebo nemáš v peňaženke dostatočnú sumu peňazí a vypýtajú si poplatok cca 2000 EUR lenže peňaženku ovláda Brian Shav - podvodník a prídeš o 2000 eur a zistiš že žiadne peniaze ani v penaženke neboli
Mne volali tiež to isté,že pomôžu vybrať,viac im neverím a určite im rada pošlem 2000€...😤
@akinka2713 Isto im nič neposielaj.Skúšali to aj na mňa.Ako som sa dozvedel za všetkým je falošný poradca Bryan Shaw....Dokonca my zablokovali aj Towards Souce.
@1majo od včera už nefunguje ani webová stránka , oklamali obrovské množstvo ľudí , okradli veľké množstvo peňazí doménu majú registrovanú na Bahamách a vlastník nie je zistiteľný , je anonymný , bohužiaľ nám ostávajú len špatné skúsenosti o definitívne a nevratne sme došli o svoje investované prostriedky . Ja našťastie som pojal zavčasu podozrenie a vložil som len 2000 a potom som požadoval garancie a tie som nedostal , tak som to zastavil. No ale ani tie 2000 mi už nikto nevráti.
@lacovolf stranka samozrejme existuje, len sa premenovali na towards-source.com
@1majo ,ďakujem za info,isto nepošlem...
@pavelmisik Dobrý deň,ja mam tiez velmi zlu skusenost s touto spolocnostou towards source.Mozem sa opytat,ci pan dostal nejake peniaze naspat cez kryptozmenaren,dakujem pekne