Opakujúca sa vaginálna mykóza

verca125
16. aug 2017

ahojte, chcem sa opýtať, uvažovali ste niekedy alebo ste boli u kožnej s mykózou ? skúšam naozaj všetko a zatiaľ sa jej neviem načisto zbaviť :( ženský mi nevie pomôcť, ten mi vždy dá len tabletky do vagíny a mastičku, pomôže to, ale úplne to nevylieči :( skúsila som si posilniť imunitu liekom Hliva ustricová, pijem to len 1 deň, tak uvidím, ale rozmýšľam či nepôjdem ku kožnej ..

ladylili
16. aug 2017

@verca125 ku koznej? preco ku koznej? ja som mal aza sbeou az 3x ale potom chvalabohu s tabletkami a s kremikom vsetko ok . aku tabletku ti predpisuje?

verca125
autor
16. aug 2017

@ladylili neviem presne názov, lebo som vyhodila :( ale viem, že tam bolo po 6 ks vaginálnych tabliet

janickacrazy
16. aug 2017

@verca125 Treba vymeniť doktora, mne moja naposledy dala vaginálne tablety, krém a ked som to dobrala, tak potom ešte iný typ tabliet každý druhý den ešte týžden, lebo som to mala moc silné. Niekedy treba preliečiť aj partnera, aj ked on nemá žiadne príznaky. Nepoužívať parfémované mydlá, len také tie špeciálne na intímnu hygienu, používať len bavlnené spodné prádlo. Ked máš mykozu, vylúčiť sladké z jedálnička.

36evina36
16. aug 2017

Nemáš voňavý toaletný papier alebo parfumovane vložky ja mávala takéto veci vždy kamilka vých vloziek a ešte keď som dávala lenor evivaz do prádla

denisa098
16. aug 2017

Janicka crazy ti radi dobre,I ked aj ja som mala takyto problem,velmi dlhy cas a nakoniec zmizol s vymenou partnera,byvali si to krasne striedal s milenkou a nakoniec som sa od nej dozvedela,ze si liecila to iste. Obcas mozes vyfasovat,ale ak sa to toci prilis casto,zbystri.

kacena85
8. jan 2018

Ahoj bola si nakoniec u tej koznej??pomohlo daco?