Oplatí sa kúpiť garsónku za 23 000 eur?
Ahojte oplati sa kupiť?jedna sa o menšiu garzonku 20 metrov štvorcovych.su tam akurat vymenene plastove okna a nova kuchynska linka.takže bude tam treba niečo aj investovať,alebo kupiť a dať do prenajmu?no zas keď ju prerobim tak mi to zničia
ano oplati...to mas super dobru cenu..prerabka ta moc nebude stat a je to dobra investicia do buducna...ked das do prenajmu,tak si len urob dobru zmluvu a nemusis sa bat ,ze to znicia...
teraz som v BA za 20 kúpila parkovacie miesto, normálne vonku 12m2 dlažby a 2 biele čiary, žiadna krytá garáž 😀
normalne som sa musela kuknut z akeho roku je tento prispevok, ked si napisala ze Trencin, to vazne taka cena? 😲😲😲
Určite. My sme kúpili v malom meste v Bratislavskom kraji garsónku (a to bez kuchynskej linky a spol.) za 32 000 eur. Pred 17 rokmi 🙈 Ale odporúčam si to pred kúpou poriadne preveriť (napr. či nie sú problémoví susedia a pod.), lebo na Trenčín je tá cena príliš nízka, čo som našla tak garsónka 62 tisíc a o pár metrov väčšie jednoizbáky 70 a viac.
Určite, ved investícia do garsónky.. podlaha, maľovanie? Možno jednoduchšia kúpeľňa a sup prenajať.
Chod do toho, potom ked to budes prenajimat kratkodobo, hned ti poslem zoznam terminov, o ktore mam zaujem 😃😃
@aylinn ak je dobrá lokalita, tak 43 za garáž je super. my sme kúpili parkovacie kryté miesto v sky parku za 45 000 😀 tiež len betón s dvomi čiarami ale pozor, tentokrát aspoň kryté 😀 a aj to sme boli šťastní lebo v sky parku sa bežne nepredávajú
@sasa1310 takéto kutice sa najlepšie prenajmú 😉 ale ja viem, ty len novostavby v centre BA 😀