Oplatí sa kúpiť garsónku za 23 000 eur?
Ahojte oplati sa kupiť?jedna sa o menšiu garzonku 20 metrov štvorcovych.su tam akurat vymenene plastove okna a nova kuchynska linka.takže bude tam treba niečo aj investovať,alebo kupiť a dať do prenajmu?no zas keď ju prerobim tak mi to zničia
hned kupim aj 2 😁
u nas v BA su aj v Pentagone raz take drahe 🤣
Nie je ten pan velmi stary, ze si neuvedomuje aku ma v sucasnosti cenu? Ak ma deti a nevedia o tom, ze predava, nemozu sa prist stazovat? Kam pojde? Ma iny byt? Prepac, ale vsetko treba preverit.
@sasa1310 pre jedného ak sa to správne prerobiť je to super, však aj tak väčšina mladých chodi domov len späť 😁😉
@roja01 presne, pána je mi ľúto, toto nie je normalne.
som si myslela že si zabudla napísať nejakú šíslicu ešte k tým 20000...žeby jednotku pred tú dvojku?
V Poprade ani garáž za taku cenu..
@zuzanka.zuzu hm, aj daný byt je v podstate novostavba. Ale 20m2 je veľmi málo. To tak ľahko neprenajmeš. To je trošku väčšie ako naše garážové státie. Normálne garsonky majú rozlohu okolo 30 m2.
@liv1 moja sesternica pri rozvode kúpila 10r byt a vykuchala ho komplet, okná ako prvé 😉 nie každý počíta centy do výplaty, niektorí proste zveladuju bývanie aj po menej než 20 rokoch
@zuzanka.zuzu mozno sa zopar ludi takych najde, ale ten pan co ani nevie aku hodnotu ta nehnutelnost ma to asi nebude 😁
@nikolca tak myslim ze ani pan, ani ty nemáte sajnu o realitnom trhu, ked sa pytas, ci sa to oplatí kupit. Ta cena je fakt ako fór.
@sasa1310 ale prenajme a možno bude záujemcov aj viac a ešte si bude musieť vybrať.
@danielahamar prenajímam byty. Takýto malý je ťažšie prenajať. Nič tam nájomník nedá lebo je to fakt malé a vysoké nájomné, nakoľko náklady sú rovnaké ako trebárs na 30 m2. A investične je oveľa ťažšie neskôr predať 20 m2. To je totiž málo priestoru aj pre jedného. Ale to je môj názor
@nikolca no je to malé. Rozmýšľam, že moje dieťa ma toľko m2 izbu. A teraz len tá predstava, že by v nej bola ešte kúpeľňa, wc, kuchyňa a odkladací priestor…no pre mňa nepredstaviteľne. Ešte otázka…tipujem, že to nebude vedené ani ako byt, ale ako apartmán. Tam sú potom ďalšie problémy pri prípadnom predaji.
@elizabet173 tiez som pozerala, ze garsonky maju bezne taky rozmer, len cena cez 70 tis. V Poprade.
@nikolca ja mám 28m, ale aj o menšiu, čo majú známi, je záujem, lebo garsoniek na prenájom je proste málo. A ľudí, ktorí hľadajú čo najlacnejšie bývanie, aj na úkor toho, že bude menšie, je veľa. Ja prenajímam tak napoly zariadenú. Niečo je moje, niečo si chceli po dohode zadovážiť nájomníci sami.

Ak ju nekupis, prosim kontaktuj ma 😊