icon

Oplatí sa kúpiť garsónku za 23 000 eur?

nikolca
28. júl 2023

Ahojte oplati sa kupiť?jedna sa o menšiu garzonku 20 metrov štvorcovych.su tam akurat vymenene plastove okna a nova kuchynska linka.takže bude tam treba niečo aj investovať,alebo kupiť a dať do prenajmu?no zas keď ju prerobim tak mi to zničia

Strana
z2
anonymanonym
28. júl 2023

Ak ju nekupis, prosim kontaktuj ma 😊

denden77
28. júl 2023

hned kupim aj 2 😁
u nas v BA su aj v Pentagone raz take drahe 🤣

roja01
28. júl 2023

Nie je ten pan velmi stary, ze si neuvedomuje aku ma v sucasnosti cenu? Ak ma deti a nevedia o tom, ze predava, nemozu sa prist stazovat? Kam pojde? Ma iny byt? Prepac, ale vsetko treba preverit.

danielahamar
28. júl 2023

@sasa1310 pre jedného ak sa to správne prerobiť je to super, však aj tak väčšina mladých chodi domov len späť 😁😉

falbala132
28. júl 2023

@roja01 presne, pána je mi ľúto, toto nie je normalne.

deti95060810
28. júl 2023

som si myslela že si zabudla napísať nejakú šíslicu ešte k tým 20000...žeby jednotku pred tú dvojku?

liv1
28. júl 2023

@nikolca ak ju nekupis tak sa ozvi 😁, mam zaujem 😁

saraxyz
28. júl 2023

@nikolca hneď rieš podpis zmluvy. Cena je výborná

la_dolce_vita
28. júl 2023

V Poprade ani garáž za taku cenu..

liv1
28. júl 2023

@nikolca urcite by niekto menil okna na 15 rocnom panelaku 😁

sasa1310
28. júl 2023

@zuzanka.zuzu hm, aj daný byt je v podstate novostavba. Ale 20m2 je veľmi málo. To tak ľahko neprenajmeš. To je trošku väčšie ako naše garážové státie. Normálne garsonky majú rozlohu okolo 30 m2.

zuzanka.zuzu
28. júl 2023

@liv1 moja sesternica pri rozvode kúpila 10r byt a vykuchala ho komplet, okná ako prvé 😉 nie každý počíta centy do výplaty, niektorí proste zveladuju bývanie aj po menej než 20 rokoch

liv1
28. júl 2023

@zuzanka.zuzu mozno sa zopar ludi takych najde, ale ten pan co ani nevie aku hodnotu ta nehnutelnost ma to asi nebude 😁

nikolca
autor
28. júl 2023

@sasa1310 praveže sa mi zda že byt je malinky ozaj tych 20 metrov je nalo on ho pred tym prenajimal mal tam takeho mladeho chalana

nikolca
autor
28. júl 2023

@roja01 ten pan nie je stary ma tak 45-48rokov firma mu stavia rodinny dom tuto garzonku chce predaŕ predtym ju prenajimal ale je mala tak preto sa pytam či sa oplati kupiť

falbala132
28. júl 2023

@nikolca tak myslim ze ani pan, ani ty nemáte sajnu o realitnom trhu, ked sa pytas, ci sa to oplatí kupit. Ta cena je fakt ako fór.

danielahamar
28. júl 2023

@sasa1310 ale prenajme a možno bude záujemcov aj viac a ešte si bude musieť vybrať.

sasa1310
28. júl 2023

@danielahamar prenajímam byty. Takýto malý je ťažšie prenajať. Nič tam nájomník nedá lebo je to fakt malé a vysoké nájomné, nakoľko náklady sú rovnaké ako trebárs na 30 m2. A investične je oveľa ťažšie neskôr predať 20 m2. To je totiž málo priestoru aj pre jedného. Ale to je môj názor

slovakboy
28. júl 2023

@nikolca určite kúp

sasa1310
28. júl 2023

@nikolca no je to malé. Rozmýšľam, že moje dieťa ma toľko m2 izbu. A teraz len tá predstava, že by v nej bola ešte kúpeľňa, wc, kuchyňa a odkladací priestor…no pre mňa nepredstaviteľne. Ešte otázka…tipujem, že to nebude vedené ani ako byt, ale ako apartmán. Tam sú potom ďalšie problémy pri prípadnom predaji.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
la_dolce_vita
30. júl 2023

@elizabet173 tiez som pozerala, ze garsonky maju bezne taky rozmer, len cena cez 70 tis. V Poprade.

marca12
30. júl 2023

@nikolca garzonka sa aj tazko prenajima a este tazsie predava. Kazdy uz hlada min.1 izbovy byt. Garzonky su docasnym utociskom. Ja by som nekupila a radsej si uzila tie peniaze.

kristiii
31. júl 2023

@marca12 somarina. Prenajímam garsónku a ešte som ani nemusela zháňať sama nájomníka, vždy ten čo odchádzal dohodil rovno ďalšieho. Takže o záujem sa báť nemusí, v TN určite nie. A za ten čas sa ma už XY ľudí pýtalo, či ju nechcem predať. Takže toho by som sa tiež nebála.

nikolca
autor
31. júl 2023

@kristiii a to maš prosim ťa tiež menšiu garzonku?a prenajimaš ju zariadenu alebo nezariadenu?

kristiii
31. júl 2023

@nikolca ja mám 28m, ale aj o menšiu, čo majú známi, je záujem, lebo garsoniek na prenájom je proste málo. A ľudí, ktorí hľadajú čo najlacnejšie bývanie, aj na úkor toho, že bude menšie, je veľa. Ja prenajímam tak napoly zariadenú. Niečo je moje, niečo si chceli po dohode zadovážiť nájomníci sami.

Strana
z2