icon

Oplatí sa kúpiť kurací postroj?

1. feb 2023

Ahojte. Je tu niekto, kto chová sliepočky a využíva pre ne kurací postroj? Ako ste spokojní? Oplatí sa to, či zbytočne vyhodené peniaze do luftu?

Oplatí sa kúpiť kurací postroj?
zorkahorka
2. feb 2023

Panecku 🤣🤣🤣 este zaodejte rybky z akvária a bude to na tomto svete dokonale 🙈

kvetinka75
2. feb 2023

@anicka182 dáš pampersku a možno sa aj kurence vyliahnu

stanulienkat
2. feb 2023

Konečne aj sliepky majú povyrazenie
@luccija to znie az dvojzmyselne na tejto stranke.😁

mijunik
2. feb 2023

Dievčatá, bavíme sa, super veselá téma (mimochodom, ten postroj vyzerá roztomilo), ale ja som pár rokov bývala v rodinnom dome a napadlo mi, že by sme mohli chovať sliepky. Jednak sú to podľa mňa krásne tvory a hlavne, mali by sme vajíčka. A ja som človek od útleho detstva vyrastajúci v byte a bojím sa aj sliepky, že ma dzobne, nieto ešte kohúta. A znalecky som zadrela, že: “Veď mali by sme vajíčka. Veď čo taká sliepka znesie denne aj 30 vajec?”… 😄😄 Ale ja som si to fakt myslela. 😄

mimi3008
2. feb 2023

@mijunik Heeeej😅😅😅kupis 3 sliepky a zasobujes Lidl🤭🤭🤭

kvetinka75
2. feb 2023

@mijunik ja sa kohútov dodnes bojím, odkedy ma ako dieťa jeden napadol. Mám pred nimi rešpekto 😂

mijunik
2. feb 2023

@kvetinka75 veď to, že tí vtáčí samci sú útoční. Chápem, že si strážia územie, ale bojím sa ich. A to ma chvalabohu nikdy žiaden nenapadol. 🙂 No čo, žijeme v symbióze - ja dám pokoj im, oni mne. 😁

mijunik
2. feb 2023

@mimi3008 👍😂😂😂

terike_91
2. feb 2023
lilope
2. feb 2023

A toto ste už videli? Tiež som kedysi zvažovala kúpu, no čosi mi povedalo, že radšej nie 🤔😂

jankalukasova
2. feb 2023

Ženy Vy sa smejete ale keď som na sídlisku venčievala našu psotu, tak z jednej bytovky chodili pravidelne venčiť nejaku ozdobnú sliepočku, bola fakt krásna, celá biela, až perleťová, mala tie "papučky", aj "golierik" okolo krku, bola mnešia ako bežná sliepka a presne ju mali na takom postroji. Najprv to bolo také zvláštne ale zvykli sme si, že proste sa tam venčí aj sliepka 🤷‍♀️ len bolo treba dávať veľký pozor na psov a túlavé mačky.

mijunik
2. feb 2023

@terike_91 to je rozkošné. Teda, neviem, čo na to hovorí sliepkina psychika, ale vyzerá to milo. Ale to pierko na slepačom klobúčiku, to je ako my keby sme si zastokli za širák ľudský chlp alebo vlas. 😳😄

kvetinka75
2. feb 2023

@jankalukasova aspoň že zelený budú spokojní. Žiadne týrané zviera,

kvetinka75
2. feb 2023

https://www.bing.com/images/search?view=detailV...

nedala sa mi vložiť fotka, tak takto

banalu
2. feb 2023

My sme sice na dedine, ale mame taky druh sliepok co su velmi naviazane na svojich majitelov, takze pristup maju aj do domu a ked niekam ideme, tak ten postroj je na nezaplatenie. Pracujeme, ale na tom aby nas pocuvali na slovo, lebo na nas ludia divne pozeraju, asi kvoli tej vodzke, ze si ich ani naucit poprinohe chodit nevieme 🫣🤪

kvetinka75
2. feb 2023

@banalu no ale niečo na tom bude, pretože ja som si ako dieťa pár sliepok vycvičila. Zobali mi z ruky😂. Ale tiež neposlúchali na slovo. Stále si mýlili - sadni, zobni, nechaj a pod.
ale aspoň bola s nimi sranda 😂

a_adamcova
2. feb 2023
mijunik
2. feb 2023

@terike_91 ale tá zdvihnutá nožička… Ako keby vedela, akú parádu má na sebe, tak sa chváli aj pedikúrou. Alebo elegantne pózuje.🤗

lukino2000
Odpoveď bola odstránená
babulkomale
2. feb 2023

@anicka182 to budu vajicka pre sadomasochistov 😂

danica2711
2. feb 2023

a ako so zbieraním exkrementov na verejnosti? Lebo slepačie sú také redšie ako psie...

bessie12
2. feb 2023

nechce niekto vyvencit svoje rybicky v akvariu ??? 😂😂😂
@zorkahorka a predsa je to mozne 😂

mijunik
2. feb 2023

@kvetinka75 ale aký cestný pirát!… 😂😂

kvetinka75
2. feb 2023

@mijunik a ešte som videla jednu ,,Coco Chanel,, len ju teraz neviem nájsť. Ak objavím, hodím sem

monillia
2. feb 2023

@kvetinka75 práveže toto mi príde ako tyranie zvierat,chudák sliepka

zorkahorka
2. feb 2023

@bessie12 nieeeeee 😲😲😲😲🙈

bessie12
2. feb 2023

@zorkahorka uz som videla snad vsetko mozne, ale toto ma dorazilo uplne 😂😂

zorkahorka
2. feb 2023

@bessie12 ano, aj mna 😲 ludska hlupost nema hraníc

bessie12
2. feb 2023

@zorkahorka vesmir a ludska hlupost su nekonecne 🙈 najmä ta ludska hlupost ..

hefo
2. feb 2023

@jankalukasova No zaujímalo by ma, čo si o tom myslela tá sliepka, lebo mám za to, že jej taký život asi neprinášal veľkú rozkoš...