icon

Oplatí sa odložiť detské oblečenie na ďalšie dieťa?

7. feb 2025

Predavate alebo si nechavate oblecenie po babatku ?? Zatial mam jedno a v buducnosti planujem dalsie o 3-4roky ..je lepsie si nechat alebo predst ? Ako ste to robili vy?

Strana
z2
adaluc338
13. feb 2025

Ja som vsetko odkladala, vekovy rozdiel 4,5 roka. Prve mam dievca druhe vyzera ze bude chlapec. 😅 pouzijem minimalne akurat tie novorodenecke no a nehovoriac ze prve mam letne a druhe bude februarove. Takze absolutne nesedi nic. Uz by som neodkladala. Ak nespravne skladujes tak skoncis ako ja tie vacsie som chcela teraz uz darovat a zatuchli. Vsetko islo do kosa, darmo som skusala preprat. Co vies predaj, co vies daruj. Rovnako som dopadla aj s kocikom...znicil sa skladovanim. A to bol skladovany poctivo zabaleny v izbe ani nie ze niekde na povale..... A to som ho tolke roky tolerovala -skladovala 🫣

lubina
13. feb 2025

Vacsinu som si odkladala a ked prislo druhe dieta, tak sa akurat minulo sezonou s prvym, cize letne veci mi velkostou vychadzali na zimu a naopak, cize nakoniec som aj tak vacsinu predala a rozdala, kedze pre druhe dieta som musela kupovat nove veci, vhodne na rocne obdobie

lucia245
13. feb 2025

Ak by malo byť ďalšie dieťa viac ako po troch rokoch posunula by som všetko preč . Tie veci po dlhšom čase už nebudú pekne . Na bielych bavlnených dokonca začne zltnut látka.

petrusa87
14. feb 2025

Ja som si nechala, mala som po skoro troch rokoch, babatkove az tak nepasovalo lebo boli opacne obdobie narodene ale aj tak dost toho vynosila a potom uz vsetko zdedila, radsej som peniazky pouzila aj stale pouzivam na ine zas veci

senta_sofia
14. feb 2025

Ak to mas kde mat, odloz, urcite ta to vyjde lacnejsie ako kupovat nove a vyhodit to mozes vzdy. Predajom na tom nezarobis, mozno na nejakych luxusnych kuskoch.

Strana
z2