icon

Oplatia sa teraz auta z dovozu?

23. dec 2022

Kedysi to bolo vyhodne..kupoval niekto za posledny cca polrok?oplati sa?

Strana
z2
artificiallife
Odpoveď bola odstránená
artificiallife
Odpoveď bola odstránená
artificiallife
Odpoveď bola odstránená
autor
23. dec 2022

@artificiallife za posledny pol rok myslim preto,lebo inflacia,kriza skoro v celej Europe.tak ci tie ceny nestupli brutalne aj v zapadnej Europe odkial sa auta bezne dovazali,Nemecko,Holandsko,co ja viem kde este.ano,doviest cez nejaku firmu som myslel.osobne auto pre rodinu ,urcite nie elektromobil

autor
23. dec 2022

@artificiallife toto je z r.2020.to uz davno nemusi platit kopec veci

luccija
23. dec 2022

Oplatilo sa to pred 15 r🙂
Veď skús oslov niekoho, kto sa tým živí.Alebo si sám pozri zahraničné weby s málo poškodeným autom niekedy stačilo vymeniť dvere, nárazník zistí si či môžeš ísť po vl.osi, lebo odsťahovka je drahá a choď na výlet🙂myslím, že ceny sú tam nižšie ako v našich bazároch, lebo na nové sa dlho čaka a ceny sú tu za staršie vysoké.Muz má kamaráta v Darexe a hovoril, že voľakedy nepredajné auta idú teraz veľmi rychlo

luccija
23. dec 2022

Čo viem najlacnejšie boli z Belgicka, Holandska robila som na hraniciach a mala kontakty na autickarov, ale už nemám.Vacsina z nich si už spravila vlastne bazáre a nekupujú priamo pre zakaznika

autor
23. dec 2022

@luccija hm,cize asi nie idealna doba na kupu akehokolvek auta,ze?

artificiallife
Odpoveď bola odstránená
artificiallife
Odpoveď bola odstránená
autor
23. dec 2022

@artificiallife dakujem za tipy!naozaj.povenujem sa tomu v najblizsie tyzdne

artificiallife
Odpoveď bola odstránená
brembo
23. dec 2022

Nie,momentálne nie. Ceny išli za posledný rok hore,si priplatíš o také 2000 viac,ako pred rokom.

autor
23. dec 2022

@brembo ale dolu uz asi tie ceny nepojdu?

brembo
23. dec 2022

Ťažko predpovedať,ale myslím,že to asi lepšie zatiaľ nebude. Záujem o použité autá je veľký,vďaka tlaku Eu na elektroautá.

artificiallife
Odpoveď bola odstránená
cecilia29
23. dec 2022

Riešili sme to.Hladali sme auto primárne z dovozu aj za cenu ze riskujete jeho minulosť- cakali sme ze bude lacnejsie. Nakoniec sme kúpili zo Slovenska výhodnejšie, po (prvom majiteľovi ) ako ponúkané auta z dovozu. Aspoň teda tí, ktorých sme sa na tie auta informovali nám hovorili ze sa im to podarí zohnať za cca 35000 č štandarde v akom chceme. Tu sme kúpili za 30500

artificiallife
Odpoveď bola odstránená
artificiallife
Odpoveď bola odstránená
cecilia29
23. dec 2022

@artificiallife 8-9 mieste do 5 rokov, malo km nabehane. Kúpili sme tu a 3rocne. A aj sme myslím výhodné pre obe strany predali naše 5 ročne

cecilia29
23. dec 2022

@artificiallife traja známy mi pozerali zahraničie. A teda. Skôr sa mi oplatilo tu. Aj keď samozrejme výber bol slabí v tej kategorii. Ale za tých 34-35000 by sme zohnali aj tu bez problémov.

autor
23. dec 2022

@cecilia29 a nebali ste sa napr.stahovanych kilometrov? Toto by sa napr.v Nemecku nestalo,tu je to narodny sport

cecilia29
23. dec 2022

No jeden pan ktorý nám zisťoval ceny v nemecku mi povedal , že on už nedovaza, ze nie je konkurencie schopný tým ktorí sťahujú, a ze je ich skutočne dosť. Tuná som sa až tak nebála. Kupovai sme 3 ročne auto, ktoré aj reálne mohlo mat tých 54000km, 1 majiteľ. Z autobazárov by som sa kupovať bála. Takto keď človek vidí ôd koho kupuje tak si myslím, že je to iné.

3petka
23. dec 2022

My sme si boli pred pol rokom po auto v Holandsku. Bola super cena tak sme neváhali. Teraz by sme to auto tu na Slovensku predali o dobrých pár tisíc EUR viac. Ale veľmi záleží aké. Treba si urobiť prehľad.

autor
23. dec 2022

@3petka das mi prosim nejaky link kde ste nasli?

autor
23. dec 2022

@cecilia29 hej,rozumiem.a davali ste si auto predtym testovat u nejakeho servisaka?myslim predtym nez ste ho kupili

artificiallife
Odpoveď bola odstránená
autor
23. dec 2022

@artificiallife tak si to predstavujem👍

cecilia29
23. dec 2022

Bol s nami na obhliadke majiteľ servisu.

autor
24. dec 2022

@cecilia29 👍

Strana
z2