icon

Optimisticky naladené snažilky

cikyta
31. júl 2008

Nauč sa smiať so slzami v očiach, nauč sa pohladiť zovretú dlan, rozdať všetko, nevziať nič a pochopiť, prečo sa oplatí žiť... 😉

janula13
12. aug 2008

psychicky som myslela 😀

domcek1111
12. aug 2008

hej janula, ja som si potom všimla, že som napísala zle....tak sorry 😅
držím ti palce , aby sa podarilo IUI 🙂 ...ja som dúfala 3 krát na IUI a nič (nehovorím, že tebe to nemôže výjsť-držím palčeky)....tak teraz stimulkujem na IVF...tak uvidíme čo a ako 😠

janula13
12. aug 2008

vidis a ja neviem ci mam trpezlivost na 3IUI, pri 2 IUI mi uz lekar navrhol, ze mozno IVF by bolo lepsie, mne sa to uz tiez zda ako zaijanie casu, tak uvidim, co povie doki na konzultacii 😝 tak ci tak, manzel ma slaby spg a teraz mu zase zistili nejake bakterie, tak uz vidim, ako sa to bude antibiotikami natahovat 😠 nic, uz sa zmierujem aj s tym,hlavne klud, uvidim co povie ukecana doki Behunova 😀

domcek1111
12. aug 2008

no jasné...treba čakať, čo povie doktorka...my sme tiež už nemuseli ísť na 3 IUI, ale povedali sme si-čo ak sa to podarí?!!!(žiaľ nepodarilo saň....predsa IVF je dosť náročné pre ženu-nadopovanie sa hormónmi a takiež aj na peniaze....ale zbytočne to naťahovať insemináciou, keď spg., je zlý... 😠

melisska
12. aug 2008

janula, tak len polihuj, nemame moznost stale polihovat. A polihujes sama? 😀

Domcek, mne vo strvtok idu vlozit moje embryjka, neviem ci ste dobre pochopili, odber vajok som mala dnes. Ja len pre toho smajlika- 😖 ty sa netesis na vklad embryjok???

domcek1111
12. aug 2008

melisska prepáč... 😝 a ako sa cítiš po odbere?jasné, že sa teším...len ja som to hlúpo napísala...v piatok na bud.týždeň mám OPU..tak preto ten 😖

janula13
12. aug 2008

ved to domcek, predtym som si hovorila, ze este 3IUI, ale necham to na doki, mam pocit, ze tak ci tak sa k IVF dopracuvame ☹ netesim sa na to dopovanie a odber, ale co uz, ked to prirodzene nejde a deturence chceme 😉 aka je ta stimulacia na IVF, ja si este stale neviem predstavit, ze si budem pchat injekcie, to zrovna nemusim, ale hadam sa prekonam...tak nech sa ti urodi co najväcsich 😀

janula13
12. aug 2008

polihujem sama Meliska, manzelik je na ceste domov a sused este v robote 😀 😀 😀

domcek1111
12. aug 2008

máš pravdu janulka zbytočne to nenaťahuj-keď sa to neoplatí....s tými injekciami to vôbec nieje také strašné-uvidíš....ja si pichám sama-len to chce prax 😀 ....veď čo neurobíme pre bábo, nie? 😉

janula13
12. aug 2008

presne tak, ale mate moj obdiv, ja som mala pichnut jednu mame a to som zostala len pri povzbudzovani 😀

domcek1111
12. aug 2008

no tak idem pomaly pichať-puregon-o 18:00., potom sa zas zastavím...dúfam, že príde cikyta, lebo sa jej chcem niečo opýtať...tak pekný zvyšok dňa 😉 ...

cikyta
autor
12. aug 2008

Ahoj domček!..........Idem do vani.Mám tam vonavý olejový kúpel a idem si trošku hýčkať moju "Sylvinku".(pozn.red.moju dcérku)...............Ale potom som iba tvoja!.........Tak sa pýtaj moja čo len chceš...... 😀 (ANO Vezmem si ťa)

cikyta
autor
12. aug 2008

No kde ste zdrhli?

domcek1111
12. aug 2008

no ahoj cikyta 🙂

domcek1111
12. aug 2008

naša "druhá" tehuľka po Mirke 😀

cikyta
autor
12. aug 2008

😀 😀 😀 😀 😀 😀 čo si sa ma chcela spýtať?

majkaa
12. aug 2008

ahojte, dnes mi je nejako smutno, pocuvam pesnicky zo svadby a strasne by som uz chcela take babatko, citit ho v brusku, ach.

domcek1111
12. aug 2008

nepoznáš nejaký penzión v okolí Helika..asi tam nebude nič, keď je tam sídlisko, čo?!!!Pozerala som na internete penzion jordán-nepoznáš?!!!
a ako, bolí ťa niečo?!!

cikyta
autor
12. aug 2008

majkaa...........Dnes majú viaceré depku.Daj si kúpel a relax-ako ja a budeš ako znovuzrodená.A aj túžba po dieťatku bude optimistická.. 🙂

domcek1111
12. aug 2008

baby, tu nieje téma na DEPKY!!!!!!! 😉 heš-heš, heš s depkami...... 😉 slniečko svieti, tak aj my sa musíme usmievať 🙂

domcek1111
12. aug 2008

.....aj keď sa nám chce niekedy plakať......

majkaa
12. aug 2008

mas pravdu, hes, hes blba nalada.

domcek1111
12. aug 2008

tak to sa mi páči majkaa, kľud, pohodička, dobrá nálada 🙂 .....len ja viem, že ťažko je fakt, keď je depka, lebo aj ja ju mávam...vtedy bulim celý deň, a ani neviem prečo 😀 môj manžel stačí, keď pozrie a vidí, že mám opuchnuté oči, tak má dosť... 😀

melisska
13. aug 2008

Ahojte babulky, domcek nevadi a drzim ti na odber palceky, ja som sa po odbere necitila zle, len ma bolelo brusko a vyslo aj trosku krvicky, ale to je normalne, zobrala som doma ibalgin a ja to OK 😉 Nebojkaj zaspis a zobudis sa na postielke a pri tebe tvoja laska 😵

cikyta
autor
13. aug 2008

meliska,v Helíku sme na izbe a na operačke bez partnerov!

cikyta
autor
13. aug 2008

janula...........kde si?............Som zvedavá na tvoje foto!............Slubila si! 😀

sylvia21
13. aug 2008

aj viscare sme bez partnerov
Meliska, ty si to kedy absolvovala?

cikyta
autor
13. aug 2008

sylvinka......meliske včera vyberali vajíčka.

sylvia21
13. aug 2008

Aha, to budete mat rovnaky termin, to je super.

cikyta
autor
13. aug 2008

No hej.O 4 dni som skôr. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀