Ordinácia v ružovej záhrade. Nadšené fanynky
Ahojte!
Hladam nadsene fanynky tohoto suproveho serialu. Uz je tu tema Panelak aj Krehke vztahy a tak zakladam pre tie co maju tento serial radi ako ja.
Jednoznacne moj favorit je dr. Mažar, ktoreho hra Jozko Vajda ( a nie len preto ze byva u nas v dedine 😀 )
Tak babulky hura sem 😉
veronika...vraj Jancová ostane v seriáli, ale už nie ako riaditeľka...doslova bolo písané, že s postavou sa seriál nelúči...tak uvidíme, kde ju dajú
boooooze, tolko postava, riadne to zamotavaju...neviem naco.. potom ani nestihaju vsetkych ukazovat
ahojte kocky no vidim ze nas cakaju zaujimave casti v ordinacii 😕
a bude novy riaditel? 😕 no toto a ta Vlkova mi uz lezie na nervy 😅
😀 sa mi páči ten výpalník....príde za niekym aby ho vyplatil...a na papieriku, že ručil oliver kaviarnou...šak nebol majitel...ani spolumajitel...tieto zápletky sú niekedy také nedorobenéééé 😀
Aj ja ... tiez som mala pocit, ze odpadla alebo zomrela ... joooj, to mam dnes stresu a to som chcela pri ordinacii oddychovat 😀
fíha, baby normálne mi dvíhate adrenalín 😀 a to teraz nemôžem pozerať, až z archívu 😝
no tak dneska uz je to fakt extrem.......najprv podrezane zily, potom riaditelka, ziarlivost, rozbitie kaviarne...
Ale skoncilo to akcne ... otvoril dvere Rasto, nie? Ak som dobre videla, bolo to take tmave ...

Myslim,zeby jona nemala vynasat co sa bude dalej diat 😉