Ordinácia v ružovej záhrade. Nadšené fanynky
Ahojte!
Hladam nadsene fanynky tohoto suproveho serialu. Uz je tu tema Panelak aj Krehke vztahy a tak zakladam pre tie co maju tento serial radi ako ja.
Jednoznacne moj favorit je dr. Mažar, ktoreho hra Jozko Vajda ( a nie len preto ze byva u nas v dedine 😀 )
Tak babulky hura sem 😉
no ta nova sestricka vobec nevie hrat asi preto ze nie je herecka 😎
a ked chodi len jedna cast mna to vobec nebavi 😝
no ta miss sa ani mne nepaci...ja nechapem, ze tam obsadia takehoto cloveka... 😠 🙄 to s kym sa vychrapala, ze tam hra 😅 😝
Janko Kroner aj mne chyba, a vobec...nejako sa to tam meni ja stale dufam, ze este to naberie obratky a zvrtne sa to k lepsiemu, minimalne stale cakam, kedy sa uz Lucia konecne zalubi do niekoho normalneho, co nebude zenaty ani sibnuty 😀 ...lebo ten matus sa mi taaaak nepaci 😝 a co ta Nela na nom vidi...tiez nechapem 😅
uz som len vcera cakala, co povie rezak tej Podzamskej, ked povedala, ze pojde bud ona alebo Lucia...mohol povedat, ze ona 😀 😝 😀 nech by sa Belovic aj na hlavu postavil a usami odrazal 😅
inak v poslednej dobe mi zacina moc vadit Nela je taka divna,mlada kofa robi zo seba velku dospelu herecku,ktora si mysli,ze nad nu neni 😅 😅 😅
by som chcela vediet, z coho zije ta Zuzana Vlkova. Sak furt je doma, nic nerobi. To vyzije z vdovskeho? 😕
@shupolienka no ved ma este rodicovsky, nie?? 😀 😀 myslim ze este cerpa dedicstvo po Vlkovi..
ved si nasla Juraja...ten ju bude rad zivit teraz 😀 😀 😀
inak neviem ci sa mi to len zda, ale jak Sykora prestal hrat v seriali, tak hned vyuzili jeho byt a nastahovali tam Lauru s Kalmanom 😕 😅 ..len mieeerne pomenili interier 😝 😀
@pipka v minulej casti dakovala Laura Studenkovej, ze jej dohodila byt po Sykorovi...zrejme si to prepasla 😀
Sykora vraj hladal niekoho na dlhodoby prenajom...
inak dnes to bolo celkom zaujimave...ale ten Cinkota mi zacina dost vadit...a dalo sa to pozerat, lebo tam nebola Nela s tym typkom...
@shupolienka mna vcera napadlo ze kde je cely den ten jej maly syn ked ona nema problem hockedy do 15 minut byt v kaviarni 😀 ci vecer, rano alebo na obed
kukulka21-nepáči, 😠 vymýšlajú nové postavy.načo? hlavne že vypoklonkovali Janka Krónera, ☹
no mne az tak nevadi...ovela viac sa mi nepacia tí medici 😝 🙄 🙄
a ono..aj tak tam kazdy Čech vydrzi len par dielov a pojde prec...tak je to jedno 😀 😀 😀 zalubi sa donho Lucia a tym si podpise ortiel odchodu z ordinacie 😅 😝
no ten luboš včera aký trápny, ked čumel na Veru ako na zjavenie...to bolo 😝 😝 😝 😝 😝
a v tej škôlke ako sa všetci rad radom do skriniek pchali schovať 😅 😅 😅 😅 ...celí sa tam mali strčiť
cinkota mi tam ide na nervy....burger s kalmanom na urgente - no comment 😔 😔 😔 😔
opitá kalmanka- 😀 😀 😀 😀 😀 😀
a šiškovej hysterická scéna - trapošina......včera tam bolo tých trapných scénok nejako moc 😝 😝 😝
@bzuco mas pravdu...ale aspon sa bolo na com zasmiat 😀 najviac som sa smiala na tych pstrosoch v skrinkach 😀 😀 Cinkota a Zuzana su hrozne trapni v tych milostnych scenkach...vobec mi k sebe nepasuju 😖
ale nepochopila som tu "pirsingovu" ako minulu cast tajila ze ma dieta...pred Zuzou a Robom...a nespomenul to ani jeho tatko a Studna...a zrazu to len tak vyblafla...bolo to cele take nedomyslene...mohli to trosku viac teda zdramatizovat, ked to uz tak dlho tajila... 😝
no presne vcera dost trapnych scen 😅 som miestami nevedela, ci sa smiat, ci plakat 😅 😅 😝 😝
a v tych jasliach...no comment 🙄
tak ako vsetci v jednej kaviarni...tak ich deti vsetky v jednych jasliach 😝 😀 😀 😀
to bude ordinacia v ruzovej zahrade junior...pokracovanie serialu 😀 😀 😀
@metlonka no zdramatizovali to, ked povedala, ze ma dieta rocne..ale sprava sa jak trojrocne 😅 😀 😀 😀 no to bolo tiez dost trapne 😀
moja ma dva roky a niekedy poda hlasku jak 40 rocna 😅 😀
trapne a este raz trapne. jedna skolka, jedna kaviaren, jedna nemocnica. smiesne..sak to mesto je riadny zapadakov...skoda casu stravenym pri ordinacii.
no co je baby nejako ste zabudli pisat alebo ta ordinacia stoji naozaj za figu? 😝 ..inac to fakt ked je ten jeden diel tak to je o nicom ako to tu uz niekto pisal...
kukulka, vcera som pozerala , ale len uchytkom, lebo sme mali navstevu...ale co sa mi pacilo, jak kalmanka stretla Lauru pred jaslami a zhrnula jej "DEJ predchadzajuceho zivota" 😀 😀 😀 len akosi zabudla dodat, ze aj ona v tom hrala hlavnu ulohu s jej ex 😅 😀 😀 😀 😝 😠
ale co stale viac a viac nemusim, je ten pripleštený Lubosko 😅 🙄 🙄 ten keby si aspon vlasy ostrihal, sak len vysoke celo a plesinu tou škutou vpredu maskuje 😝 😝 😝 🙄 bleee

no vcera to Zuzana nejak rozbehla 😀 😀