icon

Ordinácia v ružovej záhrade. Nadšené fanynky

marse
17. sep 2008

Ahojte!
Hladam nadsene fanynky tohoto suproveho serialu. Uz je tu tema Panelak aj Krehke vztahy a tak zakladam pre tie co maju tento serial radi ako ja.

Jednoznacne moj favorit je dr. Mažar, ktoreho hra Jozko Vajda ( a nie len preto ze byva u nas v dedine 😀 )

Tak babulky hura sem 😉

eaka
12. apr 2012

@eaka no jo, trošku veľa čiarok... neskoro som si všimla..

eaka
12. apr 2012

a čo robí Edita v nemocnici??

xenicka13
13. apr 2012

zlcnikovy zachvat prepchala sa v bufete ked operovali vnuka

eaka
13. apr 2012

@xenicka13 operovali Alexa? no ani neviem, keď nekukám, včera som bola výnimočne o takej hodine ešte hore..

xenicka13
13. apr 2012

@eaka no akysi pruh na creve ci co dvihal tazke kamene

rospina
13. apr 2012

Ahojte, tiez pozeram ordinaciu, len nahodou som nasla tuto temu 🙂 nie vzdy sa mi da, mame 14mesacnu Lindusku, ale ak sa da, sledujem 🙂

pipka
13. apr 2012

a kedy ta trapna farma konecne skonci? 😠 🙄 sak uz to je nenormalne jak to davaju furt dlhsie a dlhsie 🙄 povodne bolo, ze do 21.15 potom 21.20, a teraz uz ani nehovoria cas zaciatku ordinacie, radsej povedia v uputavke, ze po farme 😠 😠 🙄 mi lezu na nervy 😠

a este dvestokrat reklama v jednom diely 😠 😠 😠 snaaad konecne ked ta tupotina skonci sa vratia ku klasickemu vysielaciemu casu o osmej 😝

inak som vcera pryvkrat v zivote pozerala Panelak a neviem neviem, ci nepresedlam z ordinacie na panelak 😅 😝

strelka11
13. apr 2012

@eaka no nám ešte funguje aj ked ma uz dost rokov,ved muz uz caka kedy sa pokazi 😉

rospina
16. apr 2012

@pipka aj ja som nad tym rozmyslala, prejst na Panelak... ale ten je kazdy vecer, pricom Ordinacia je len dvakrat.... budes to stihat?🙂
to sa tyka tej Ordinacie, ako ste tu riesili potraty, tak tie tam bezia jedna radost, ist na zakrok je pomaly ako ist na chleba... suhlasim s @eaka Laurina reakcia na Mareka kvoli jeho filozofii na potrat nie je moc normalna...

pipka
16. apr 2012

@rospina no to neviem ale ten aj doobeda reprizuju, a zas aj tam ak mi aj tri diely ujdu, nic sa nestane 😀 😀 😀
ordinaciu zatial este zo zotrvacnosti pozeram, ale uz meliem z posledneho...sak o polnoci to uz chodi 😝 🙄

sisaha
16. apr 2012

ordinacia sa da pozriet vraj na cucaj.sk a ked budete hladat ordinaciu, tak to treba uviest do uvodzoviek. Ja som to neskusala, ale niekto mi hovoril, ze tam sa to da pozriet.

rospina
18. apr 2012

@sisaha aha, tak to si niekedy teda pozriem 🙂
@pipka to je super, ze si to mozes potom pozriet doobeda. ja som v praci, takze bud ordinacia neskoro vecer alebo.....ordinacia neskoro vecer.....
vcera som to nestihla, co sa udialo vo vcerajsom dieli? dik 🙂

pipka
18. apr 2012

@rospina no Monika sa urazila a dala hodinovu vypoved a odisla z urgentu, ten poslanec nutil Slavika aby spravil tej jeho sekretarke potrat, ale ten ho poslal s nonsalantnostou jemu vlastnou do teplych krajin 😅 😀
Ema skolabovala z tych liekov co si kupila, lebo to boli lieky na narkolepsiu a ona mesiac skoro nespala. Editku uz prepustili domov, Zuzana sa uz rozhodla pre plastiku prsnika, Mazar zas trosku zmatkoval pri vysetreni ale nakoniec bolo vsetko ok, a Šišková (teraz rychlo neviem jak sa vola Robova matka 😝 ) bola za Mazarom doma, aby daval vyssie vyzivne na roba ..ale kravka povedala, ze sak teraz uz ma len jedno dieta, tak by to nemal byt problem 😅 🙄 co palenikovu dooost vytocilo 😝 a teda aj Mazara...sa urazil a odisiel spat. Ale potom za nim dosla do roboty a ospravedlnila sa mu, ze to tak nemyslela ako to povedala, ze len musi odist z roboty lebo sa musi starat o mamu a nebudu mat ziadny prijem...tak to pochopil a akoze suhlasil.

dufam, ze som to vsetko zhrnula 😀 😀 😀

pipka
18. apr 2012

@rospina jaaaj a Marek sa rozisiel s Laurou 😝 😅 tak ta mu zbalila tasku a doniesla ju Misi do ordinacie 😀

rospina
18. apr 2012

@pipka coze? wow....to su novinky, dakujem 🙂 aj ked si myslim, ze laura s marekom sa donekonecna handrkuju 😀 ... ja teda by laurou uz si inak zariadim zivot... neviem, co si myslis ty alebo ostati vo fore 🙂
no a co doktor Danko na tu vypoved?

pipka
18. apr 2012

doktor Danko ostal s otvorenou hubou 😨 😲 😀
ale v uputavke na stvrtok bolo, ze ju bude hladat...tak som zvedava 😅

no ja byt Laurou...tak s kalmanom nechodim ale ja by som ani nou nechcela byt...nejaka mi pride aj ona trosku scvokatena v poslednej dobe...teda ako postava...neviem, zdala sa mi na zaciatku taka rozhodnejsia a pevnejsia...teraz furt len Burgerovi vola a na pleci mu place..ked ho mala doma, tak od neho odisla 😝 😅 jaaaa neviem kam to spejeme 😀 😀 😀

katka1981
19. apr 2012

Ahojte, Ordinaciu som nevidela odkedy je voyo platene, t.j. od 3.4. Prosim vas nemozete mi napisat co sa tam deje? Dakujem

rospina
20. apr 2012

ahoj @katka1981, tiez to nesledujem pravidelne, mozno ti to zienky vo fore budu vediet zhrnut 🙂 co sa vlastne udialo v ordinacii naposledy pred tym, ako je archiv spoplatneny?

@pipka, tak vcera som to stihla, aj ked nie do uplneho konca, viem, ze danko prisiel hladat moniku do jej bytu...a uz som musela ist k malej, tak ten uplny koniec som trocha p repasla... siel za nou na letisko alebo tak? 😀 dik 🙂

rospina
20. apr 2012

kedze to uz zacalo cvakat aj Eme, teraz je na rade Mazar... no neviem 😀

katka1981
20. apr 2012

@pipka, ahoj prosim ta pises kazdu cast? Nieco som si precitala, no super prepis dakujem 🙂

smileko
20. apr 2012

@katka1981 tu som nasla popisane vsetky epizody http://ordinacia.markiza.sk/epizody skoda, ze sa to neda uz pozerat, tiez nemienim platit za archiv!

katka1981
20. apr 2012

@smileko, diky moc

pipka
20. apr 2012

@rospina
@katka1981 fuuu, tak vcera som aj ja koniec prepasla 😅 🙄 cez reklamu, ze idem umyt riady, sak na markize tie reklamy neskutocne dlhe 😝 a dójdem za 5 minut a uz nocne spravy 😠 😅

takze vcerajsi diel som len tak na pol oka videla 😅 😅 😒

aj ja som postrehla len, ze bol u nej v byte a tam uz kalman nastahovany..a potom mi to uz uniklo 😖

ze Emu pustili z nemocnice a Kamenicka jej odporucila ist do sanatoria na liecenie ale Ema ze do blazninca ani za svet 😀
na urgente nova sestricka, Palenikova ma peklo s Mazarom, ten zabuda viac a viac...uz aj Kamila ju na to upozornila
Monika je nasrata na Misu ale ta jej prisahala, ze ona v Marekovom odchode od nej prsty nema a ze aj jej sa zda cudny

inak pobavila som sa, ked ten maly zacal spievat tu pesnicku, ze Boh ta ma rad 😀 ked Misu ukazali...ten ksicht to jak mojho muza keby som videla 😅 😀 😀 😀

katka1981
20. apr 2012

@pipka, prosim ta budu koncit definitivne ci je to len plany poplach?

katka1981
20. apr 2012

@pipka, ja mam pocit, ze kazdy je tam za blazna. Ozaj kto sedel s tou rysavou co je HIV pozitivna v aute? Co sa s nou stalo? Zabudla som jej meno. A co Polnisova?

pipka
20. apr 2012

@katka1981 no Nina rezakova teraz akoze po havarii a previezli ju do Bratislavy do nemocnioce ale mala amneziu a zatial sa nezistilo, kto bola ta obet 😕 😒 len povedali, ze muz...aspon ja som nepostrehla, ze kto to bol 😕 😖

a Polnisova je tiez akoze odstahovali sa mimo mesto a teraz len Juricek sa s nou rozvadza, lebo sak zalubil sa akoze do tej ucitelky 😅 😅 😅

katka1981
20. apr 2012

@pipka, inak v jednej casti sa tvarili ze s nou nikto nebol, podla mna scenarista ma alzheimera 🙂

pipka
20. apr 2012

asi teda to bude jak vravis 😀 😀 😀 alebo nam mozno este o par dielov nieco prezradia 😅 😉

rospina
21. apr 2012

@katka1981 ako to myslis, ze "s nou nikto nebol"...to ako s kym?
@pipka aj ja si reklamy vyplnam este nestihnutymi pracami, ale je to dost o nervy, ked aj odbieham, ci uz je po reklame alebo nie.... a tak, ak sa mi daj, radsej sedim a citam casopis, kym neskonci reklama 🙂

katka1981
21. apr 2012

@rospina, no v jednej casti sa mi zda ze sa pytala ze co ten muz, alebo nieco take, proste oni sa tvarili ze bola v aute sama a jeden diel nato alebo este neskor sa spytala a povedali ze nevedia aky muz sedel s nou v aute.