icon

Ordinácia v ružovej záhrade. Nadšené fanynky

marse
17. sep 2008

Ahojte!
Hladam nadsene fanynky tohoto suproveho serialu. Uz je tu tema Panelak aj Krehke vztahy a tak zakladam pre tie co maju tento serial radi ako ja.

Jednoznacne moj favorit je dr. Mažar, ktoreho hra Jozko Vajda ( a nie len preto ze byva u nas v dedine 😀 )

Tak babulky hura sem 😉

ikke
10. nov 2008

vobec by ma neprekvapilo, keby 18.11. povedal peter kamile, ze je tehotna... 😅

ankam
10. nov 2008

hej si to viem predstavit ako jej peter povie::::Kamilka ty niesi nahodou tehotna? 😀 😀 😀 a ona spadne na rit 😀

vesi
10. nov 2008

ikke 😀 😀 rozhodne by to bolo zaujímavejšie 😀

monkula
10. nov 2008

ikke 😀 😀
a pobei, že je hneď v šiestom, nie?
Aminule so mtu čítala príspevok, že sestrička na gynekológii a nebude vedieť, že je tehotná, tak m napadlo:
Moja mama mala kolegyňu, a ona robial sestričku na gynekológii a že je tehu zistila ,až keĎ sa bábetko prvý raz pohlo, pretože MS mala normálne, pravidelne, ani brucho nerástlo.... takže až také nereálne to nie je... 😉

vesi
10. nov 2008

moni, aj moja spolužiačka zo strednej to zistila až tak neskoro, tiež mala normálne menzes a kedže bola trochu "silnejšia",tak to na nej nebolo ani vidieť 😀

monkula
10. nov 2008

a oan chudera, že určite zomiera ,pretože sa je jniečo stále hýbe v bruchu... 😅 podotýkam, že terat má už asi 80 rokov, takže to bolo dááávno.. 😀

vesi
10. nov 2008

moni, ked to bolo dávno, tak sa to dá pochopiť, kedysi sa otakých veciach nehovorilo, ale ked sa ma spýtala na strednej spolužiačka (boli sme asi v treťom ročníku), že čo je to HIV, tak som skoro odpadla. a kamoškina spolužiačka v tom istom čase, prišla domov a povedala mame, že je asi tehotná, mama mala pomaly srdcový záchvat a ona jej povedala, že sa bozkávala s chalanom 😝 😀

monkula
10. nov 2008

to je ako z vtipov, preboha.... 😝

vesi
10. nov 2008

bolo to v rokoch cca 1996-97, dosť dlho po revolúcii, všetky infošky o týchto veciach boli pomaly na každom kroku 😝

ankam
10. nov 2008

vesi len tak blbli s chalanom?? 😀
no ale fakt baby moja svagrina je v 6mesiaci tehotenstva a stale sa jej pytam ci nas nahodou neklame???Vobec na nej nevidiet-ale je troska silnejsia tak mozno preto
tak mozno aj kamilka netusi.........
monkula to s tou MS je pravda-mozes ju mat aj ked si tehotna.......... 😉

titinkaa
10. nov 2008

Peter pristihne Martina na Ukrajine pri kšefotaní s cestovnými pasmi,
Juríček sa zbižuje s Nadou
Peter je z Kamilinho tehotenstva nadšený, tá sa dieťa rozhodne donosiť napriek všetkým rizikám

ikke
10. nov 2008

joj, sak ale uz tolko nenasepkavajte tvorcom, bo este nakoniec bude mat to dieta naozaj s tym ivanom, co ho pred pol rokom poslala za vodu 😝 😕

ankam
10. nov 2008

s Ivanom???panna maria-to je co?sak ho uz nevidela jak ropk dlhy-asi duch svety poslal spermiu 😀

titinkaa
10. nov 2008

to kšektovanie som dako skomolila 😀

ankam
10. nov 2008

ved aj teraz 😀 😀 😀

titinkaa
10. nov 2008

ty kokos mne fakt dobre ide 😀

petka_s
11. nov 2008

uz sa neviem dockat,co sa dnes stane,joj,uz aby bol vecer 🙂

ankam
11. nov 2008

aj ja sa tesim 😉

eva7780
11. nov 2008

Michal sa riadne odviazal 😀 😀 asi to uz potreboval 😉

titinkaa
11. nov 2008

Maštalír teda vie zahrať opitého 😀
a bol aj mikrofon

eva7780
11. nov 2008

ja zakazdym cumim a nikdy nevidim,asi si budem musiet sadnut blizsie k telke 😉

minkak
11. nov 2008

tittinkaa ano aj ja som zase videla 😀 😀 😀 😀 😀
eva bol na zaciatku este na tej svadbe ,ked sa michal rozpraval s luciou 😉

eva7780
11. nov 2008

ta zensky by si mala dat pokoj s tym vrahom,ved jej tu dcerku nedaju 😠 😠

zuzla2
11. nov 2008

ahojte..
aj ja pravidelne sledujem ordinaciu..len nemam cas sa zapajat aj sem..kazdopadne vzdy si rada precitam,co popisete 😀 sa dobre nasmejem....
a mikrofon som si dosial tiez nevsimla..akurat konecne dnes,ze Cobejovej je uz fakt dobre vidno brusko 😀

eva7780
11. nov 2008

neviem kedy kamila otehotnie,ved na seba nemaju ani cas a brucho ma uz riadne 😕

eva7780
11. nov 2008

ta Laura je ale koza,najprv michala nechce a potom ziarli............ 😕

czechzuzana
11. nov 2008

no tak to je dost divne....ze ma Vilo zlomenou stehenni kost, ale sadru ma jen po koleno..... 😀

pipka
11. nov 2008

tak kto bude primarom? 😕 😀

majcik
11. nov 2008

No Michal, nie?

mimmka
11. nov 2008

aj ja si myslím, že michal