Ordinácia v ružovej záhrade. Nadšené fanynky
Ahojte!
Hladam nadsene fanynky tohoto suproveho serialu. Uz je tu tema Panelak aj Krehke vztahy a tak zakladam pre tie co maju tento serial radi ako ja.
Jednoznacne moj favorit je dr. Mažar, ktoreho hra Jozko Vajda ( a nie len preto ze byva u nas v dedine 😀 )
Tak babulky hura sem 😉
ahojte, sledujete všetky len slovenskú ordináciu ... ja fičím od začiatku na českej, tak som nezačala sledovať slovenskú
jak za nim lucia doliezala (teda za michalom)ze pomozem ti...akoze no mala som dost 😝 natalia zasa excelovala 😅 😅 a aby to nebolo az take suche tak aj bobra som zasa videla 😀
monuska, fakt sa ti páči vajda? 😒 😀 , nuž sto ľudí, sto chutí.
ináč, včera bolo dobré, prišiel slizký vlasáč za laurou a mal rečičky o vybitom mobile a keď boli u nich doma a chcel odísť, tak povedal laure, "idem do hotela, keď tak mi zavolaj" a my obaja s manželom vykríkli:"však máš vybitý mobil!!!!!!!!!!!".
😀
Veď si ho v tom hoteli dá na nabíjačku, nie? 😉
Ale bobra som ani ja nikdy nevidela, asi som slepá 🤐 😀
no,oni vždy vravia,že je to v nejakom mestečku pri Blave...a tuším tu už bolo spomenuté,že aj tá Terezina kaviareň je v Pezinku 😉 teda ak sa nemýlim 😀 aj Laura má odísť do Blavy,tak som zvedavá,že kedy to bude a či vôbec 😅
Aha, tak dík miri za vysvetlenie 😉
A Laeura už hádam pôjde, keď to v tom poslednom diely Pálenikovej hovorila, že je už naisto rozhodnutá.
A možno to tak bude, keď je M. Hilmerová je tehotná: Možno to tak urobia, že odišla preč a už tam hrať nebude. Ktovie 🙂
čo?????? 😕 😕 😅 😅 😅 😅 😅 😅 to fakt? ty vole.....ona s ním chodí? tak ani to som nevedela 😀

musia nám stačiť ti naši doma 😉