icon

Originál slúchatka na iPhone 6S

niikki03
8. dec 2020

Ahojte.. viem že sa to tu asi nehodí, ale potrebujem zohnať originál slúchatka na iPhone 6S ... kúpim za rozumnú cenu . Ak by niekto o niekom vedel kto predáva prosim info. Dakujem 🙏❤️❤️

herodias
8. dec 2020

Ja by som mohla mať doma nové. Ak ich nájdem, darujem ti ich.

niikki03
autor
8. dec 2020

@nika82 dakujem 🙏❤️

niikki03
autor
9. dec 2020

@herodias ja ich od vás kúpim ... ak ich nájdete ❤️

herodias
9. dec 2020

@niikki03 zatiaľ som nenašla, ale muž by mohol vedieť. Zajtra napíšem a netreba kupovať, nám sú na nič 😊

niikki03
autor
10. dec 2020

@herodias dakujem

herodias
10. dec 2020

Môžme byť? Obal je zozadu trošku poškriabaná, ale sú nevybavené. Ak áno, pošlite mi do IP adresu 😊

niikki03
autor
14. dec 2020

@herodias dobry den prisla Vám sprava s adresou ?? Dakujem 🙏❤️

herodias
14. dec 2020

@niikki03 dobrý. Áno prišla, dnes pošlem. Mám obe deti choré, tak je to komplikovanejšie, ale pôjdem do lekárne, tak to pošlem

herodias
14. dec 2020

Dnes som poslala 😊

korinecka
14. dec 2020

Aj mne by sa jedny zišli a bojím sa kupovať z netu, neviem či budú ozaj originál. Máte ešte daktorá? Zaplatím.

freefilm
14. dec 2020

@korinecka mám, poprosím ip

niikki03
autor
15. dec 2020

@herodias dakujem ❤️🙏

korinecka
6. feb 2021

Ahojte baby, máte niektorá ešte originál slúchadlá? Pani sa odmlčala a nemám nič 😂😢

herodias
6. feb 2021

@korinecka no to bol podvodný nick. Vypýtala by ešte aj nejaké peniaze a nič z toho. Ja zas nemám ani spätnú väzbu či slúchadlá dorazili, ani ďakujem 🤷🏼‍♀️ To je tak

korinecka
6. feb 2021

@herodias Hí, až teraz pozerám že pani už nemá účet. Ako mne bolo divné že mi poslala fotku sluchátok z bazošu, ale nechcela som byť nejaká rýpavá. Našťastie som jej ani peniaze nestihla poslať, mala som šťastie.