Otázky Profesionálov na Asmira Team
Pekný deň prajem,
rada by som sa Vám predstavila. Volám sa Barbora Križanová a budem sa starať o Profesionálov. Táto diskusná téma bude slúžiť pre Vás, Profesionálov, aby ste sa v prípade potreby mohli na mňa rýchlo obrátiť. Rada si vypočujem Vaše dotazy, pripomineky, návrhy na zlepšenie, ako aj pochvaly. V rámci fóra Vás budem informovať ohľadom noviniek, môžeme tu rozoberať rôzne témy, pomáhať si a diskutovať, preto bude fajn aj pre Vás ak budete forúm pravidelne sledovať.
Budem rada, ak sa mi na začiatok aj trochu predstavíte, napíšete o Vás a Vašich produktoch alebo službe, ktorú ponúkate, aby som Vás pomaly mohla spoznávať.
Ak ma budete chcieť osloviť priamo, použíte prosím Vám pred meno @ (@barborakr).
Tešim sa ...
Barbora
dobry den,
tesim sa, ze aj vy mate zaujem 🙂 Samozrejme, ze sa mozete zapajat, aj ked tato sekcia bola vytvorena primarne pre PRO, kedze mam na starosti iba ich, ale piste kludne, co vam chyba, vadi...cim viac napadov a poznatkov, tym mozeme spravit stranky kvalitnejsie pre ludi. Co by som bola nerada, ak by sa tu hadali uzivatelia s Profesionalmi.
Prajem pekny den
Barbora
Dobry den. prihlasila som sa na PRO nahodou a neviem sa dostat spet na stary MK...mozte mi poradit ako sa tam dostanem? dakujem
Dobrý deň, Barbora
rada by som poďakovala za skvelú možnosť prezentácie na Vašej stránke. Forma shopu, fotoblogov je výborná. 🙂
Lauramario
Dobry den Ingrid,
dakujeme velmi pekne za pochvalu, vazime si akukolvek spatnu vazbu. Vy mate tiez velmi peknu prezentaciu u nas 🙂
Prajem peknu den
Barbora
Asmira Team
Mili Profesionali,
preposielam vam zaujimavu stranku o Marketingu na socialnej sieti. Kedze modrykonik.sk je socialna siet a vy robite marketing, link preposielam 🙂 Najviac ma zaujali body, ktore vam sem preposielam. Presne vystihuju to, co Vam profil Profesionali ponuka, uz je len na vas ako ho s nasou pomocou vyuzijete 🙂
Link - http://marketing.krea.sk/clanky/socialne-siete/
V rámci marketingu je teda možné sociálne siete využiť najmä pre dosiahnutie týchto cieľov:
Budovanie PR a dobrého mena
Tvorba komunity vašich priaznivcov
Aktívna komunikácia s priaznivcami
Priestor na publikovanie obsahu
Reklamné kampane s presným cielením
Prostredníctvom sociálnych sietí je možné komunikovať najmä:
Aktuálne dianie - zaujímavé informácie z vnútorného diania v spoločnosti
Dôležité informácie - aktuality, oznamy, návody na použitie, recenzie a podobne
Prieskumy a rôzne súťaže - spotrebiteľské prieskumy a súťaže
Zaujímavé fotografie - fotografie z prezentácií, výstav, firemných akcií a podobne
Video obsah - informačné, inštruktážne a reportážne videá
@barborakr ja som za to,aby sa to spristupnilo a urcite viac mamiciek, ved aj ked sme PRO, tak chceme mat oblubene temy. a nemam stale chut vyhladavat. napr. aj tuto by som si dala k oblubenym,kedze je dolezita na komunikaciu s vami, no musim sa preklikavat.
uz len na temy by ste to mohli spristupnit, ked nie na prispevky 🙂 😉
pekny den 🙂
@karinnka
Dobry den prajem,
ano, je to tak. V ramci systemu mozete mat bud konto Profesionala, alebo klasicke uzivatelske konto. Nie je mozne pouzivat aj aj. V pripade, ze mate zaujem, viem Vas vratit spat na klasicke konto, mozete si odpisat, co potrebujete a vratit sa spat na PRO, ako vam vyhovuje.
Dajte mi prosim vas vediet, ako ste sa rozhodla.
S pozdravom
Barbora
Milá @barborakr - chcela by som ta poprosit nechcem pro konto chcem moje staré klasické užívatelské konto, už som písala asi dva krát, tak dufam, že to pojde naspat. Dakujem 🙂
@chymenitta33
Ahoj, ano, samozrejme ide to. Uz som ta aj vratila. 🙂
Pekny den prajem
Barbora
dakujem🙂
ups ospravedlnujem sa, som v inej teme 🙂
Dobrý večer, prosím vás prečo sa nedajú nahrávať fotky?
pardon, som napísala do zlej témy 😅

@barborakr veľa šťastia prajem a ked nie som profesionál môžeme aj tak niečim prispieť?poprípade sledovať lebo sa možno staneme profesionály možno že si založime nejaku živnosť🙂 poprípade nápady čo by sme od profesionálov čakali🙂