icon

Otázky Profesionálov na Asmira Team

barborakr
31. jan 2012

Pekný deň prajem,

rada by som sa Vám predstavila. Volám sa Barbora Križanová a budem sa starať o Profesionálov. Táto diskusná téma bude slúžiť pre Vás, Profesionálov, aby ste sa v prípade potreby mohli na mňa rýchlo obrátiť. Rada si vypočujem Vaše dotazy, pripomineky, návrhy na zlepšenie, ako aj pochvaly. V rámci fóra Vás budem informovať ohľadom noviniek, môžeme tu rozoberať rôzne témy, pomáhať si a diskutovať, preto bude fajn aj pre Vás ak budete forúm pravidelne sledovať.

Budem rada, ak sa mi na začiatok aj trochu predstavíte, napíšete o Vás a Vašich produktoch alebo službe, ktorú ponúkate, aby som Vás pomaly mohla spoznávať.

Ak ma budete chcieť osloviť priamo, použíte prosím Vám pred meno @ (@barborakr).

Tešim sa ...
Barbora

Strana
z9
elise
5. feb 2012

@barborakr veľa šťastia prajem a ked nie som profesionál môžeme aj tak niečim prispieť?poprípade sledovať lebo sa možno staneme profesionály možno že si založime nejaku živnosť🙂 poprípade nápady čo by sme od profesionálov čakali🙂

barborakr
autor
6. feb 2012

dobry den,

tesim sa, ze aj vy mate zaujem 🙂 Samozrejme, ze sa mozete zapajat, aj ked tato sekcia bola vytvorena primarne pre PRO, kedze mam na starosti iba ich, ale piste kludne, co vam chyba, vadi...cim viac napadov a poznatkov, tym mozeme spravit stranky kvalitnejsie pre ludi. Co by som bola nerada, ak by sa tu hadali uzivatelia s Profesionalmi.

Prajem pekny den
Barbora

babena00
9. feb 2012

Dobry den. prihlasila som sa na PRO nahodou a neviem sa dostat spet na stary MK...mozte mi poradit ako sa tam dostanem? dakujem

lauramario
10. feb 2012

Dobrý deň, Barbora
rada by som poďakovala za skvelú možnosť prezentácie na Vašej stránke. Forma shopu, fotoblogov je výborná. 🙂
Lauramario

barborakr
autor
10. feb 2012

Dobry den Ingrid,

dakujeme velmi pekne za pochvalu, vazime si akukolvek spatnu vazbu. Vy mate tiez velmi peknu prezentaciu u nas 🙂

Prajem peknu den
Barbora
Asmira Team

barborakr
autor
10. feb 2012

@babena00 Dobry den,

uz som vam to zmenila.

S pozdravom
Barbora

simisi
11. feb 2012

Dobry den,ja by som sa chcela spytat,ci je mozne predavat v PRO fejky znaciek/Puma,Adidas.../
Kontroluje to niekto ci? 😉
@barborakr

barborakr
autor
13. feb 2012

@simisi

Dobry den prajem,

fejky znaciek nie je mozne predavat v ramci profilu Profesionali.

Prajem pekny den.

Barbora
Asmira Team

simisi
13. feb 2012

@barborakr dakujem za odpoved,pytala som sa nie preto ze by som mala zaujem predavat,ale ze sa mi zdalo ze niektore veci v ponuke PRO nie su original
Dakujem za odpoved 🙂

barborakr
autor
13. feb 2012

Mili Profesionali,

preposielam vam zaujimavu stranku o Marketingu na socialnej sieti. Kedze modrykonik.sk je socialna siet a vy robite marketing, link preposielam 🙂 Najviac ma zaujali body, ktore vam sem preposielam. Presne vystihuju to, co Vam profil Profesionali ponuka, uz je len na vas ako ho s nasou pomocou vyuzijete 🙂

Link - http://marketing.krea.sk/clanky/socialne-siete/

V rámci marketingu je teda možné sociálne siete využiť najmä pre dosiahnutie týchto cieľov:
Budovanie PR a dobrého mena
Tvorba komunity vašich priaznivcov
Aktívna komunikácia s priaznivcami
Priestor na publikovanie obsahu
Reklamné kampane s presným cielením

Prostredníctvom sociálnych sietí je možné komunikovať najmä:
Aktuálne dianie - zaujímavé informácie z vnútorného diania v spoločnosti
Dôležité informácie - aktuality, oznamy, návody na použitie, recenzie a podobne
Prieskumy a rôzne súťaže - spotrebiteľské prieskumy a súťaže
Zaujímavé fotografie - fotografie z prezentácií, výstav, firemných akcií a podobne
Video obsah - informačné, inštruktážne a reportážne videá

len.petra
14. feb 2012

@barborakr
Dobrý deň,
zaujímalo by ma, či ako predávajúca môžem pridať hodnotenie kupujúcej. Nikde to neviem nájsť a tak rada by som ohodnotila dobrý nákup. 😒

Ďakujem pekne za skorú odpoveď,

Petra

barborakr
autor
14. feb 2012

@len.petra
Dobry den Petra,

hodnotit kupujuceho ako PRO zial nie je mozne.

S pozdravom
Barbora
Asmira Team

kata2882
21. feb 2012

@barborakr ahoj, ja by som sa chcela opytat,co sa tyka fora, ak som PRO nemozem kliknut na kolonku paci sa mi to, bude to v buducnosti?
nedaju sa dat dalsie temy k mojim oblubenym,co mi velmi chyba.

Dakujem za odpoved 🙂

barborakr
autor
22. feb 2012

@kata2882

Ahoj,

ano je to tak, momentalne sa neda kliknut na kolonku paci sa mi to. Uvidime, ci to spristupnime do buducna, zatial neplanujeme, ale to neznamena, ze to uplne zavrhujeme.

V pripade, ak to zmenime, dame vam vediet 🙂
Prajem pekny den.
Barbora

kata2882
22. feb 2012

@barborakr ja som za to,aby sa to spristupnilo a urcite viac mamiciek, ved aj ked sme PRO, tak chceme mat oblubene temy. a nemam stale chut vyhladavat. napr. aj tuto by som si dala k oblubenym,kedze je dolezita na komunikaciu s vami, no musim sa preklikavat.
uz len na temy by ste to mohli spristupnit, ked nie na prispevky 🙂 😉

pekny den 🙂

barborakr
autor
22. feb 2012

@kata2882
Urcite je to na diskusiu 🙂

kata2882
22. feb 2012

@barborakr 😉

karinnka
5. mar 2012

@barborakr
Dobrý deň,chcela by som sa opýtať,prešla som na Pro a stratila som všetky svoje kontakty,priateľov,nevidim čo robia priatelia,nemožem si nikoho pridať nevidim albumy,takto to bude už vždy?Pretože mi je ľuto,že som stratila s každym kontakt.ďakujem

barborakr
autor
5. mar 2012

@karinnka
Dobry den prajem,

ano, je to tak. V ramci systemu mozete mat bud konto Profesionala, alebo klasicke uzivatelske konto. Nie je mozne pouzivat aj aj. V pripade, ze mate zaujem, viem Vas vratit spat na klasicke konto, mozete si odpisat, co potrebujete a vratit sa spat na PRO, ako vam vyhovuje.

Dajte mi prosim vas vediet, ako ste sa rozhodla.

S pozdravom
Barbora

chymenitta33
11. mar 2012

Milá @barborakr - chcela by som ta poprosit nechcem pro konto chcem moje staré klasické užívatelské konto, už som písala asi dva krát, tak dufam, že to pojde naspat. Dakujem 🙂

barborakr
autor
12. mar 2012

@chymenitta33
Ahoj, ano, samozrejme ide to. Uz som ta aj vratila. 🙂

Pekny den prajem
Barbora

chymenitta33
17. mar 2012

dakujem🙂

kata2882
19. mar 2012

@barborakr ahoj, mam taky problem, nahodila som si logo-fotku, no ked si kliknem ako uzivatel na seba,tak mi ju nezobrazuje, iba ked si pozriem svoj profil.kde je chyba?dakujem

barborakr
autor
20. mar 2012

@kata2882 Ahoj Katka, logo vidiet len v profile, tam je vlastne aj miesto na to urcene.
Prajem pekny den
Barbora

kata2882
20. mar 2012

@barborakr aha, dakujem🙂

barborakr
autor
20. mar 2012

@kata2882 Niet zac 🙂

tilly
20. mar 2012

ups ospravedlnujem sa, som v inej teme 🙂

lenuska20
20. mar 2012

Dobrý večer, prosím vás prečo sa nedajú nahrávať fotky?

lenuska20
20. mar 2012

pardon, som napísala do zlej témy 😅

lussies
23. mar 2012

@barborakr Dobrý deň, neviem ako sa mi podarilo prihlásiť na modrykonik PRo...a nejde mi vrátiť sa späť na modrykonik.sk. Prosím pomôžte mi...bo so predala po dcérke vecičky a nemožem sa dostať k
adrese mamičky...prosím.... Dakujem za pomoc.

Strana
z9