Otázky Profesionálov na Asmira Team
Pekný deň prajem,
rada by som sa Vám predstavila. Volám sa Barbora Križanová a budem sa starať o Profesionálov. Táto diskusná téma bude slúžiť pre Vás, Profesionálov, aby ste sa v prípade potreby mohli na mňa rýchlo obrátiť. Rada si vypočujem Vaše dotazy, pripomineky, návrhy na zlepšenie, ako aj pochvaly. V rámci fóra Vás budem informovať ohľadom noviniek, môžeme tu rozoberať rôzne témy, pomáhať si a diskutovať, preto bude fajn aj pre Vás ak budete forúm pravidelne sledovať.
Budem rada, ak sa mi na začiatok aj trochu predstavíte, napíšete o Vás a Vašich produktoch alebo službe, ktorú ponúkate, aby som Vás pomaly mohla spoznávať.
Ak ma budete chcieť osloviť priamo, použíte prosím Vám pred meno @ (@barborakr).
Tešim sa ...
Barbora
@barborakr Ahoj, neviem, či už niekto písal takúto otázku (nečítala som dozadu) 😉 ale chcem sa opýtať, či sa neuvažuje o tom, že v "môj shop" by bolo také niečo ako vyhľadávanie - vyhľ.daného tovaru? Ide mi o to, že keď chcem niečo opraviť, preceniť.....musím sa preklikávať a som asi až príliš lenivá a hlavne slepá, lebo niekedy sa mi to podarí až na 3x 😀 . Bola by som šťastná ako blcha 😉 😉 😉 , keby také niečo bolo. Ďakujem
@barborakr ďakujem 🙂. Ešte sa chcem opýtať, keďže neuvažujete o tom, že by sme ako PRO dávali kupujúcim hodnotenia, mohli by sme založiť novú tému (opak čiernej listiny) a tam tie nick-y menovať, príp. e-mail.adresy? Lebo ja ako predávajúca keď mám posielať tovar na dobierku, tak to robím s malou dušičkou 😉 a toto by mi pomohlo. 😉 A tie kupujúce by boli tiež spokojné si myslím, lebo poďakujeme sa im v hodnoteniach, ale určite by im pomohlo aj to keby mali kladné hodnotenia od PRO. Si myslím 😎
@barborakr a keď už sa to musí "pozastaviť" - nemôže byť profesionál na to vopred upozornený? Keď už si za to platím a fotografia bola vybraná spomedzi mojej tvorby, ktorú mám tu mám.
Neviem, trošku ma hnevá, že je to celé dopletené. Taká ani ryba, ani rak. Na jednej strane podmienky ako pre iných užívateľov - v podnikaní v mierne nepotrebných veciach - fotograf má mať fotku samého seba - načo?, na druhej strane kopec obmedzení v neprospech profi.
Dobry den prajem,
ano je to tak, ze profilova fotka musi byt fotka Profesionala, ktory zastupuje vasu firmu. Uzivatelia mozu takto vidiet, kto stoji za firmou, kto ju reprezentuje a tym si vytvarate aj s nimi otvorenejsi vztah.
Dakujem za porozumenie a prajem pekny den.
Barbora
Asmira Team
@minewka
Profilova fotka predstavuje vas, nie vasu tvorbu. Je to profil cloveka, ktory representuje firmu. Na prezentaciu tvorby sluzi iny priestor v profile. A tym padom to mame aj tak usporiadane vo vasej vizitke, ked sa klikne na sekciu Profesionali a vasu kategoriu.
Mozete to vidiet napr. tu https://www.modrykonik.sk/katalog/kategoria/fot...
Radi by sme boli, aby to bolo jednotne.
Co sa tyka obmedzeni pre PRO, kludne mi napiste, co mate na mysli. Sme si vedomi, ze si platite samozrejme predplatne, ale aj my mame nejaku predstavu o stranke, ako by mala vyzerat, co chceme, aby tam bolo. Kopec veci sa bude este menit, je to predsa len nova sluzba a stale prichadzame na to, co je este potrebne spravit, vylepsit. Je toho naozaj vela...Verim, ze sa to bude len zlepsovat.
S pozdravom
Barbora
@barborakr jasné, ja rozumiem a plne akceptujem - že si stránku režírujete sami a máte svoje predstavy o jej chode a tom, čo a ako bude nastavené.
Ja osobne nepovažujem profilovú fotku za tak podstatnú - ale rozumiem.
čo mi zásadne vadí je umelé rozdielenie profi/neprofi - ani v bežnom podnikateľskom živote sa to oddeliť nedá, niečo využívam súkromne, niečo pracovne.
Nerozumiem, prečo ako profi s mojim profilom nemôžem riadne a plno využívať nákup v bazári, musím ísť ako neregistrovaný užívateľ - a to dokonca ani vo vzťahu profi - profi.
Aj seriózny prístup v malých obchodíkoch je predsa dobrá reklama a záruka spoľahlivosti.
Nepáči sa mi, že okamžite bez upozornenia mi pozastavíte profilovú fotku - to upozornenie o tom - že nebola vhodná vidím len ja, alebo aj ostatní užívatelia? Neviem - je to technicky náročné poslať krátku upozornenie o tom, že si to mám napr. do 24/12hod zmeniť?
Ďalej mi vadí - že sa pri prechode myškou na moju profilovú fotku - takto napríklad v diskusii zobrazí - že mám 5 likeov na moju tvorbu - pritom ich je 20 - prečo?
Otázka - keď pridám nové fotky do fotoblogu - nikde sa nezobrazia - ale inzerát (ak som to dobre pochopila) sa zobrazí...Mám si každú jednotlivú fotografiu teda dávať ako inzerát? (neviem, či rozumiete)
Dobry den prajem,
dovolte mi reagovat na dotazy od vas...
- oddelenie Profi od neProfi, no to je vec, ktoru sme sa aj my ciastocne uvedomili. Asi sme si zvolili tazsiu cestu, a pravdepodobne pojdeme pomaly spat k tomu, aby to nebolo tak oddelene. No co uz, ucime sa na vlastnych chybach
- v poriadku, rozumiem, este sa nam ale nikto ne to nestazoval, takze sme si mysleli, ze je to v poriadku, ak uzivatela upozornime takymto sposobom. Vacsinou si to hned opravia, takze asi im to nevadi. Klasicky uzivatelia samozrejme nevidia, ze fotka je bloknuta. Pokial zaevidujeme viacero takychto staznosti, pehodnotime sposob blokovania.
- To, ze sa zobrazuje zle cislo pri vasej fotke vo fore, to nam treba hned oznamit, ak na takuto chybu pridete. Nie vsetko zaevidujeme hned, to, ze nam date o tom vediet, nam len pomoze, a upozorni nas na to, ze to nie je v poriadku.
- fotoblogy sa zobrazuju v casti Profesionali na hlavnej stranke - https://skitch.com/borka99/84t14/profesionali-m...
- spravy od PRO mozu vidiet uzivatelky v sekcii Fotoblogy - https://skitch.com/borka99/84tsd/zo-vetkych-fot...
- clanky a fotoalbumy - https://skitch.com/borka99/84tss/zo-vetkych-fot...
Kludne sa pytajte, keby bolo este nieco treba.
Prajem pekny den.
Barbora
Ahojte
Som tu staronová, keďže som na MK registrovaná od r 2007, tak ma prekvapilo aké odmedzenia sú na Profi účte.
Mne osobne vadí, že vo fórach pri diskusiách (bolo to tu spomínané) nemôžem označiť diskusiu "páči" ani zaradiť ako obľúbenú, taktiež pri vyhľadávaní témy cez vyhľadávač ma hneď vykopne z koníka a prihlásenie do témy je absolútne nemožné, musím ju pracne vyhľadať a tak do nej prispieť.
Mrzí ma to, lebo som bola zvyknutá na určitý štandard ako dlhoročná užívateľka MK a teraz napriek tomu, že mám zaplatený profi účet, o tento štandard som prišla ☹.
Myslím, že aj keď využívame Profi účet tak sme aj matky a ženy, ktoré sa radi zapoja do diskusií na fóre a táto možnosť je pre nás teraz trošku znevýhodnená...asi píšem za viaceré maminky profičky...
Tiež by som bola za sprehľadnenie vlastného shopu do nejakých vlastných kategórii aspoň som to nenašla, či sa to vôbec dá 🙂
Ďakujem
Mirka
Dobry den Mirka,
dakujem za vasu spravu. Poprosim vas, aby sa sprava ku mne dostala, aby ste dali rovno ked pisete @barborakr, takto ma to upozorni.
Co sa tyka PRO uctu, stale riesime nejake nove veci, a najma snazime sa najst sposob ako zjednotit tieto dva ucty. Nie je to take jednoduche, skor sme si asi vybrali zlozitejsiu cestu a mohli sme od zaciatku ist na to tak, ze ucty budu spojene.
Ako PRO mozete prispievat do fora, pokial vas vyhodi z fora, skuste odstranit pro z linku a s http adresy. Priklad:
https://www.modrykonik-pro.sk/.... https://www.modrykonik.sk/...
Malo by vam to takto ist, poprosim vas mi dat vediet, ci to islo, lebo PRO mozu normalne do tem prispievat, ci uz ako PRO alebo ako maminka.
K SHOPU sme pridali vyhladavanie, co by vam malo ciastocne pomoct v prehlade. Budeme pridavat aj ine vylepsenia.
Prajem pekny den.
Barbora
Dobrý deň,
prosím Vás, nemohlo by vyhľadávanie v shope brať do úvahy aj popis veci a nie len jej názov?
Ešte mi napadlo, keď mám nové správy k inzerátu, nedalo by sa do nich priamo pozrieť, pretože takto musím listovať celým zoznamom, kým sa dostanem k novej správe...
Príjemný deň prajem,
Petra
Dobry chcem poprosit o pomoc,pokial som nebola PRO predajca,zalozila som sukromnu temu a teraz tam nemozem nikoho pridat,mozte mi v tom pomoct a pridat tam osobu Vy?dakujem 🙂
prosim vas, to co je s tym vyhladavacom vo fore? zadam klucove slovo a vyhodi mi, ze to klucove slovo je tusim v kazdej teme (vzdy ten isty text, vyzera to ako reklamny text), kliknem na hocijaku z navrhnutych tem a tam sa to vobec nevyskytuje..
@vierka0
Poprosim na profesionali@asmira.com
@len.petra
Ahoj,
co sa tyka vyhladavania podla popisu, tak to este momentalne nie je mozne, uvidime, ak budeme mat vela ohlasov, ze by to PRO potrebovali, tak nad tym budeme uvazovat.
Preposielam link, kde si mozes spravy zaradit podla toho ako ti prisli - https://skitch.com/borka99/87xt6/moj-bazar
Daj mi prosim ta vediet, ci islo.
Dakujem
Barbora

@minewka pravdepodobne bude problem to ze ides ze iphone. Riesime to. Ak by do tyzdna nebol problem odstraneny prosim ozvy sa znova. cc @barborakr