icon

Otázky Profesionálov na Asmira Team

barborakr
31. jan 2012

Pekný deň prajem,

rada by som sa Vám predstavila. Volám sa Barbora Križanová a budem sa starať o Profesionálov. Táto diskusná téma bude slúžiť pre Vás, Profesionálov, aby ste sa v prípade potreby mohli na mňa rýchlo obrátiť. Rada si vypočujem Vaše dotazy, pripomineky, návrhy na zlepšenie, ako aj pochvaly. V rámci fóra Vás budem informovať ohľadom noviniek, môžeme tu rozoberať rôzne témy, pomáhať si a diskutovať, preto bude fajn aj pre Vás ak budete forúm pravidelne sledovať.

Budem rada, ak sa mi na začiatok aj trochu predstavíte, napíšete o Vás a Vašich produktoch alebo službe, ktorú ponúkate, aby som Vás pomaly mohla spoznávať.

Ak ma budete chcieť osloviť priamo, použíte prosím Vám pred meno @ (@barborakr).

Tešim sa ...
Barbora

Strana
z9
adebi
24. apr 2015

@sladkasue ak sa vás môžem spýtať ja som na modrom koníku ale neviem ako by som si pozrela PRO ponuky. ako to vôbec funguje. Nechcem predávať na PRO ja chcem pozrieť a prípadne kupovať. Hore v pravo sa dá prejsť len na mojasvatba.sk Admin mi neodpovedal na dotaz , tak som zvolila túto cestu. Ďakujem, nakoniec som to teraz pochopila, že je všetko na novom tovare ..prepáčte

odraskova
4. máj 2015

Dobry den, este stale su mamicky, ktore nevedia, kde najdu pro shop. nevedia, kde v bazari to najdu. neni mozne, aby na uvodnej stranke MK bola informacia, ze kde najdu pro shopy?

odraskova
4. máj 2015

@adebi pro shopy = novy tovar najdete, ked si kliknete na BAZAR a potom pod kategoriami mate moznost zakliknut si NOVY TOVAR - POUZITY TOVAR. tak si zakliknite NOVY TOVAR a to je ponuka pro shopov.

Strana
z9