Páči sa mi jeden chlap, ale je už zadaný
Ahojte. Pred dvomi rokmi ma oslovil kolega na školení, ale ja som ignorovala. Počas dvoch rokov sa mi zapáčil, ale už je zadaný. Stále na neho myslím a bolí ma srdce. Podľa Vás mala by som ho mala osloviť a vyznať mu city alebo mu napísať na facebooku alebo ho nechať na pokoji. Som hanblivá.
O akých citoch vlastne hovoríš? Keby ste vtedy aspoň randili, že by si vedela za čím je ti ľúto, ale takto si myslím, že smútiš za nejakým vysneným ideálom (teda aspoň z toho čo si napísala mi nevyplynulo, že by ste sa dobre poznali a boli kamaráti)... Nemyslím si, že to je o ňom, o kontrétnom mužovi, ale o tebe... možno skôr tým, že sa ti je ľúto, že si sama alebo neviem... a teda si nemyslím, že vyliatie srdiečka tu pomôže... Pravdepodobne príde odmietnunie a nemyslím, že sa budeš cítiť lepšie..
nebuď za hlupaňu. Vôbec ho nepoznáš, nič o ňom nevieš, len si sa zaláskovala do svojej predstavy o ňom a neexistujúcom spoločnom vzťahu. Nestavaj si vzdušné zámky a poohliadni sa po slobodnom voľnom chlapovi. Na okolí ich je isto na tisíce a keď ich kus spoznáš, že veľké rozdiely medzi nimi nie sú.
@lilis9 si už dlhšie sama, alebo si po zlých skúsenostiach s chlapmi? Vtedy sa môže stať, že ti akoby prepne a namotas sa na nejakú predstavu. Pre teba je to všetko reálne, ale pri tom sa ani nemusí nič diať, môžete sa max jeden druhému páčiť, ale to veľa neznamená. Aj keď si hanblivá, donut sa niekoho osloviť, niekoho spoznať, zameraj myšlienky na inych.
Nestrapnuj sa.namiesto plaču nad rozliatym mliekom si hľadaj iného a hlavne nezadaneho.Ked ho nájdeš.tak na tohoto ani nepomyslis.
@lilis9 hlavne mu prosim ta nepis... 🤦
Nechaj si zajst chut, vyznaj sa tu na MK a jemu to nehovor. Dusi si neulavis, je dost mozne, ze keby nebol zadany, tak by si ani zaujem nemala. To je proste zakon schvalnosti.
Čauko. Choď do toho. Osobne.....mu pár vetami povedz niečo o tom...... môže to byť otázka pár minút..........Kde ho stretávaš? A čo ti vtedy vravel? POzval ťa niekam či tak? Zisto si proste nejaké info priamo od neho.
@lilis9 no, ked ta nebude chciet, tak tomu vztahu nijako neublizis. Ak ta chce, tqk mozno budete stastni spolu vy a jeho aktualna partnerka si najde niekoho, kto ju bude mat fakt rad. Easy as that
@lilis9 zamysli sa - ako ti moche chybat nieco, co si nikdy nemala, nikdy ti nepatrilo ? Skus si v pokoji polozit tuto otazku. Je moizne aj to, ze so si ho zidealizovala a chyba ti jednoducho vztah? Za dva roky si nikoho nestretla? Prestsn sa trapit a vyhod ho z hlavy, poprsj mu v duchu vsetko dobre. Zacni zit a nie snivat na oblaciku. A ak chces, pokojne trp dramaticky dakej, ale bola by to blbost.
Bol slobodny tak to vtedy skusil na slobodnu babu kt sa mu zapacila. Nevyslo to a isiel dalej. Nehladaj za tym ziadnu osudovu lasku len preto ze ty si teraz zrejme sama a potrebujes barlicku o ktoru sa opries. Keby mu zacali pisat vsetky baby a o ktore kedy prejavil zaujem to by vypadalo... ako by sa ti pacilo keby isli o tvojho frajera a niekto by polemizoval o tom ze mozno niesi pre neho ta prava, mozno vam to ani nefunguje a tym padom to na neho skusal.. Zivis v sebe predstavu nenaplnenej lasky a pritom mozno keby si s nim vtedy isla po tyzdni sa rozidete..
@lilis9 a možno je to pre teba dobre,že si vtedy nereagovala. A nerieš ani teraz. Mozno stretneš niekoho oveľa lepšieho.