icon

Páči sa mi jeden chlap, ale je už zadaný

lilis9
6. júl 2022

Ahojte. Pred dvomi rokmi ma oslovil kolega na školení, ale ja som ignorovala. Počas dvoch rokov sa mi zapáčil, ale už je zadaný. Stále na neho myslím a bolí ma srdce. Podľa Vás mala by som ho mala osloviť a vyznať mu city alebo mu napísať na facebooku alebo ho nechať na pokoji. Som hanblivá.

lilis9
autor
Autor odpoveď zmazal
lindous
6. júl 2022

O akých citoch vlastne hovoríš? Keby ste vtedy aspoň randili, že by si vedela za čím je ti ľúto, ale takto si myslím, že smútiš za nejakým vysneným ideálom (teda aspoň z toho čo si napísala mi nevyplynulo, že by ste sa dobre poznali a boli kamaráti)... Nemyslím si, že to je o ňom, o kontrétnom mužovi, ale o tebe... možno skôr tým, že sa ti je ľúto, že si sama alebo neviem... a teda si nemyslím, že vyliatie srdiečka tu pomôže... Pravdepodobne príde odmietnunie a nemyslím, že sa budeš cítiť lepšie..

lilis9
autor
Autor odpoveď zmazal
spadnutaslivka
6. júl 2022

nebuď za hlupaňu. Vôbec ho nepoznáš, nič o ňom nevieš, len si sa zaláskovala do svojej predstavy o ňom a neexistujúcom spoločnom vzťahu. Nestavaj si vzdušné zámky a poohliadni sa po slobodnom voľnom chlapovi. Na okolí ich je isto na tisíce a keď ich kus spoznáš, že veľké rozdiely medzi nimi nie sú.

1gramofon
6. júl 2022

@lilis9 ja už neviem, ale z tvojich odpovedí to trosku vyzerá, že si v puberte. Rozprávala si sa s ním vôbec niekedy? Ste kamaráti? Alebo máš len jednoducho obsesiu

lienka.7
6. júl 2022

@lilis9 zistila by som si, aký ma ten aktuálny vztah. Ak je to vážne a napr.pred svadbou tak by som bola ticho. Ak by ten jeho vzťah ok nebol, až potom by som niečo riešila.
Ono sa stava ze sa ľudia vzajomne páčia ake ani jeden z nich nenaberie odvahu urobit ten prvý krok.

lilis9
autor
Autor odpoveď zmazal
lilis9
autor
Autor odpoveď zmazal
tykat
6. júl 2022

@lilis9 ja len ze ako ta oslovil? Ako si prisla na to ze ma zaujem?

boldo87
Odpoveď bola odstránená
1gramofon
6. júl 2022

@lilis9 si už dlhšie sama, alebo si po zlých skúsenostiach s chlapmi? Vtedy sa môže stať, že ti akoby prepne a namotas sa na nejakú predstavu. Pre teba je to všetko reálne, ale pri tom sa ani nemusí nič diať, môžete sa max jeden druhému páčiť, ale to veľa neznamená. Aj keď si hanblivá, donut sa niekoho osloviť, niekoho spoznať, zameraj myšlienky na inych.

lilis9
autor
Autor odpoveď zmazal
tara42
6. júl 2022

@lilis9 nechces mu zasahovať do vzťahu? Ved keď mu prejavis city to je zasahovanie do vzťahu 🙄

janinah
6. júl 2022

Nestrapnuj sa.namiesto plaču nad rozliatym mliekom si hľadaj iného a hlavne nezadaneho.Ked ho nájdeš.tak na tohoto ani nepomyslis.

lilis9
autor
Autor odpoveď zmazal
veronikaszabova
6. júl 2022

@lilis9 hlavne mu prosim ta nepis... 🤦

lilis9
autor
Autor odpoveď zmazal
1gramofon
6. júl 2022

@lilis9 keď budeš opakovať aká si hlúpa naivná
a sprosta nepomôže ti to. Kto neurobil v živote chybu? Každému napadne niečo hlúpe. Kašľať na to, hlavne sa teraz staraj o seba aby si bola v pohode, vyrovnaná a spokojná

mirage
6. júl 2022

@lilis9 pises, ako by si mala 17.

simca06022011
6. júl 2022

Nechaj si zajst chut, vyznaj sa tu na MK a jemu to nehovor. Dusi si neulavis, je dost mozne, ze keby nebol zadany, tak by si ani zaujem nemala. To je proste zakon schvalnosti.

naturalgazda
6. júl 2022

Čauko. Choď do toho. Osobne.....mu pár vetami povedz niečo o tom...... môže to byť otázka pár minút..........Kde ho stretávaš? A čo ti vtedy vravel? POzval ťa niekam či tak? Zisto si proste nejaké info priamo od neho.

queen_mary
6. júl 2022

@lilis9 no, ked ta nebude chciet, tak tomu vztahu nijako neublizis. Ak ta chce, tqk mozno budete stastni spolu vy a jeho aktualna partnerka si najde niekoho, kto ju bude mat fakt rad. Easy as that

asocial
6. júl 2022

@lilis9 on sa ti paci len preto, lebo niekoho ma. Keby si nikoho nenasiel, ani by ti to nenapadlo.

lalala94
6. júl 2022

On ťa oslovil pred dvomi rokmi a vzťah má len posledné dva mesiace. Dovtedy ti vôbec neťuklo, že by si oňho mala záujem? Súhlasím s @asocial - tebe sa začal páčiť iba kvôli tomu, lebo je vo vzťahu. Daj mu pokoj.

svetlonos
6. júl 2022

@lilis9 zamysli sa - ako ti moche chybat nieco, co si nikdy nemala, nikdy ti nepatrilo ? Skus si v pokoji polozit tuto otazku. Je moizne aj to, ze so si ho zidealizovala a chyba ti jednoducho vztah? Za dva roky si nikoho nestretla? Prestsn sa trapit a vyhod ho z hlavy, poprsj mu v duchu vsetko dobre. Zacni zit a nie snivat na oblaciku. A ak chces, pokojne trp dramaticky dakej, ale bola by to blbost.

18dada18
6. júl 2022

@lilis9 presne tak. Daj mu pokoj a nechaj ho tak. Je vo vzťahu. Teba to prejde a príde niekto nový. Ale určite mu nemúť hlavu lebo teraz si sa zbadala. Po dvoch rokoch. A ak ta to predsa len napadne a rozpadne sa mu vzťah tak nezabudni. Že karma je zdarma.

hankm
6. júl 2022

@lilis9 este keby mal tehotnu zenu to by bolo ultimatne afrodiziakum 😁 💦💦💦

selest
6. júl 2022

Bol slobodny tak to vtedy skusil na slobodnu babu kt sa mu zapacila. Nevyslo to a isiel dalej. Nehladaj za tym ziadnu osudovu lasku len preto ze ty si teraz zrejme sama a potrebujes barlicku o ktoru sa opries. Keby mu zacali pisat vsetky baby a o ktore kedy prejavil zaujem to by vypadalo... ako by sa ti pacilo keby isli o tvojho frajera a niekto by polemizoval o tom ze mozno niesi pre neho ta prava, mozno vam to ani nefunguje a tym padom to na neho skusal.. Zivis v sebe predstavu nenaplnenej lasky a pritom mozno keby si s nim vtedy isla po tyzdni sa rozidete..

terezka1947
7. júl 2022

@lilis9 a možno je to pre teba dobre,že si vtedy nereagovala. A nerieš ani teraz. Mozno stretneš niekoho oveľa lepšieho.

h2
7. júl 2022

@lilis9 Súhlasím s @asocial a @lalala94. Ubehli 2 roky, odkedy prejavil záujem o teba a vzťah má len 2 mesiace. Prečo si ho teda nekontaktovala skôr? Jeho príťažlivosť v tvojich očiach stúpla, lebo má inú. Keby bol stále nezadaný, ani by ti to nenapadlo.