icon

Páči sa mi môj lekár

30ericka
8. feb 2022

Dievčatá.. chcem sa vyrozprávať niekomu koho nepoznám. 🙂

Včera som bola na preventívke u gynekológa. Môj gynekológ odišiel do dôchodku a nahradil ho nový, mladší.. a riadny fešák.. Keď som ho uvidela vo dverách, takmer sa mi podlomili kolená.. že wow..

Usmievavý, milý, taký gentleman, najprv sme sa rozprávali, chcel vedieť viac o zdravotnom stave.. potom sme prešli na vyšetrenie. Dievčatá, ja sa tak hanbím, ale ja som bola taka vlhká keď ma vyšetroval.. ja som z neho nemohla. Vyšetroval mi aj prsia a moje bradavky stáli a boli také tvrdé.. všimla som si, že sa mu zrýchlil dych..

Chcela by som ho bližšie spoznať.. neviem či je ženatý alebo čo.. 🙂 mám si prísť pre výsledky o 3 týždne.. myslíte, že by bolo vhodné, aby som mu navrhla niečo? kávu alebo obed?

Ďakujem. 🙂

bajka16
8. feb 2022

@zojazoja veru nedá sa im pomôcť to máš pravdu.. 💯

acrobaleno
8. feb 2022

Mne sa páčil jeden doktor na príjme na pohotovosti. Len škoda, že ja som vtedy vyzerala ako som sa cítila. Ako mŕtvola vytiahnutá po zime z Váhu.

pondelok01
8. feb 2022

@30ericka neviem, mozno sa mi to zda, ale tento prispevok, a ten o pani co masturbuje pri spiacom manzelovi je tu tak 2x do roka, a pise to asi ta ista osoba, alebo mozno admin na rozduchanie diskusie.

viestta
Odpoveď bola odstránená
sissy27
8. feb 2022

@viestta nesúhlasím 😂 chcem aspoň oko potešiť keď už telo trpí 😂

ladycat2021
8. feb 2022

tak co damy .. dame si pukance ? 😂😂
@30ericka spravas sa ako pubertiacka .. je to lekar, ktory si robi len svoju pracu 🙂

viestta
Odpoveď bola odstránená
sissy27
8. feb 2022

@viestta neviem či motýliky v bruchu, ale riešia aj chlapi 😂 prepúšťali ma z nemocky z urológie a ako som čakala pred ambulanciou na prepúšťaciu správu, tak vnútri dráma preveliká, lebo pánko sa nevyzlečie, kým tam bude sestrička 😂 to som normálne počula ako pretočila očami 😂 a ruky jej pleskli, že no to vám poviem pán xxx, celý život tu na ambulancii zrovna toho vášho uvidím, gate dolu a prestaňte vymýšľať 😂

viestta
Odpoveď bola odstránená
timing
8. feb 2022

Ach jaj ženo. Toto by som ja nerobila. Pytas si radu, podla mojho nazoru je to divne,co chces spravit. Asi Ti chyba sex ked si z pohladu bola vlhka. Ach. A ze sa mu zmenil dych? A co ked mu to bolo trapne za teba a bol zaskoceny co dole videl,to ta vobec nenapadlo?? Ze to mohla byt aj zla reakcia na teba?
A kde je napisane,ze on z teba bol paf. A ak je mlady fešak,tak ver tomu,ze nema nudzu o pozornost inych dievcat ( slobodnych,bezdetnych) alebo uz ma sam svoju manzelku+ rodinu

moni73
8. feb 2022

.... TAK vlhka a bradavky TAK tvrde... " dobre to je😁

mikadooo
8. feb 2022

@30ericka áno nahvrhni. Aspoň budeš vedieť na čom si.

viestta
Odpoveď bola odstránená
gabikaa96
9. feb 2022

@viestta tak asi sme už videli tu všetko 😂😂😂 normálne nechápem niektoré ženy to fakt majú tak veľa voľného času....

30ericka
autor
9. feb 2022

@viestta 🙂 dakujem za zdielanie

viestta
Odpoveď bola odstránená
jana_eyre_2
9. feb 2022

Nemyslím že by bolo vhodné ho pozvať niekam 😅 akože raz tá vyšetril, možno na chvíľu zadržal dych a tak sa mu potom zrýchlil.. nejde ani o to, že je lekár, ja by som teda nikdy nikam muža nepozvala.. v tomto som staromódna.. navyše keď ide o vzťah lekár pacient.. ak je taký strašný fešák, takéto ziadostive ženy má.mozno denne aj 5 🤣 bolo by mi trápne vykladať si jeho dych ako záujem.. prepáč za úprimnosť..

Inak keď už ide o to, ja mám gynekológa od svojich 16tich rokov stále rovnakého.. už o pár rokov tiež bude v dôchodkovom veku, avšak vždy bol veľký fešák, vždy je milý a pozorný, poznáme sa už 21rokov.. ale hoci sa mi vždy páčil, nikdy ma vyšetrenie nejako netankovalo, ani jeho dotyky ma nikdy nijako nenastartovali.. neviem či som taký studený cumak, ale premna bol vždy profesionál a tak by ma ani vo sne nenapadlo nieco iné..

trojnasobnamama
9. feb 2022

Hej to hovor vies kou.Ked si ho videla vo dverach hned vtej vete mi bolo jasne.Ako si z neho bola hotova ked al respirator 🤣

30ericka
autor
9. feb 2022

@trojnasobnamama nemal respirator vobec. Iba ja som mala

gabikaa96
9. feb 2022

@viestta fakt by mal absolvovať psychotest každý rodič lebo to je už katastrofa čo sa tu deje.

klip0
9. feb 2022

Chudáci lekári. Sú nepríjemný - zle je. Sú milí - zle je, lebo to už balia každú 😅😅

brembo
Autor odpoveď zmazal
ladycat2021
9. feb 2022

@brembo chudak lekar 😂

brembo
Autor odpoveď zmazal
brembo
Autor odpoveď zmazal
ladycat2021
9. feb 2022

@brembo toho lekara radsej necha na pokoji a nech si radsej kupi vibrator 😂

brembo
Autor odpoveď zmazal
ladycat2021
9. feb 2022

@brembo no nejake tie stranky poznam, tak ak chce .. 😂 alebo moze do google napisat slovo "vibrator" a vyhodi jej kopec stranok 😂

brembo
Autor odpoveď zmazal
ladycat2021
9. feb 2022

@brembo tiez dobre 😂😂😂😂😂