mne sa nepáči. ale každého vec. ja som sa nepýtala nikoho či sa mu páčia moje. prečo by sa aj mali 🤷♀️
Kazdy ma iny vkus, mne sa vseobecne nepacia tetovania na zenach, ale na muzoch je to vpohode. Takze zalezi, kto si to dava tetovat. A pacia sa mi tetovania s takym hlbsim vyznamom.
@darinks01
mne je v podstate jedno, co si kto da nakreslit na pokozku...len naozaj nerozumiem, aky to ma teda vyznam - nemoze si dat radsej namalovat obraz a ten zavesit na stenu ?
len take zamyslenie
moj nazor - je to len ciste pozerstvo, ohanat sa "hlbsim vyznamom"...kks, to si clovek nepamata, kedy sa mu narodili deti, ked si to musi dat vyryt do koze ?
ved nech normalne povedia - chcem to, neviem preco, ale chcem/vsetci to maju, tak to chcem/opakujem po aktualnej frajerke mojho byvakeho, tak to chcem/myslim si, ze budem vyzerat drsnejsie, tak to chcem/chcem nasrat mamu, tak to chcem... - a je to OK
@nyusika a keď to chcem z iného dôvodu než si uviedla? napr. ja mám 2 tetovania ktoré som si dala lebo mi veľmi chýbalo moje dieťa. dospelo a už nebolo moje malé s ktorým by som sa mojkala. tak mám tetovania, ktoré mi ho pripomínajú, taká psychonáhrada, uspokojenie môjho smútku za niečim… nie je to meno, áno dátum, ale niečo čo vystihuje môj vzťah k nemu…
teda aj tie vytetované mená detí alebo dátumy narodenia - nemusia byť nevyhnutne pripomienkou udalosti (a podľa mňa ani nie sú) - ale nejakým zachytením toho pocitu…
@nyusika a keď to chcem z iného dôvodu než si uviedla? napr. ja mám 2 tetovania ktoré som si dala lebo mi veľmi chýbalo moje dieťa. dospelo a už nebolo moje malé s ktorým by som sa mojkala. tak mám tetovania, ktoré mi ho pripomínajú, taká psychonáhrada, uspokojenie môjho smútku za niečim… nie je to meno, áno dátum, ale niečo čo vystihuje môj vzťah k nemu…
teda aj tie vytetované mená detí alebo dátumy narodenia - nemusia byť nevyhnutne pripomienkou udalosti (a podľa mňa ani nie sú) - ale nejakým zachytením toho pocitu…
@biba_18 ti je predsa tvoja vec
Ja to takto neriešim, píšem môj názor /pohlad …
Proste MÔJ NAZIR na toto je, že sa to dá aj inak. než si to dať napusat, či nakresliť na telo.
Ale ako to robia ini - ich vec
@anonym_autor nie som za tetovanie, ale toto je vkusné, jemné, precízne spracovanie, niekto má len machlaniny...
Ja mám pár tetovaní ale toto nie, za mňa otrasné tetovanie ale čo sa nepáči mne, nemusí sa páčiť niekomu inému.
Otras
@anonym_autor nie

Kazdy ma iny vkus, mne sa vseobecne nepacia tetovania na zenach, ale na muzoch je to vpohode. Takze zalezi, kto si to dava tetovat. A pacia sa mi tetovania s takym hlbsim vyznamom.