icon

Páčia sa vám takéto šaty?

30. jan 2023

čo si myslíte o tom, keby má nevesta na svadbe čierne šaty?
A to kompletne alebo také bieločierne 🙂
mám takú predstavu, že by som si dala na svadbu ušiť také

Páčia sa vám takéto šaty?Páčia sa vám takéto šaty?Páčia sa vám takéto šaty?Páčia sa vám takéto šaty?
andreatytler
30. jan 2023

Tie druhe s ombre suknou sa minepacia ale ostatne su krasne. Kludne si daj cierne. Vsetky su to ohromne roby, a je jasne ze su nieco viac ako len spolocenske saty...
Aj zavoj planujes alebo nieco do vlasov... lebo cierny zavoj urcite nie a biely by k tomu nepasoval.

autor
30. jan 2023

@andreatytler zavoj neplánujem a do vlasov niečo elfské :D

ivangeline
30. jan 2023

Pacia ale nie na vlastnu svadbu.

mk1111111111
30. jan 2023

Prosim, co je nieco elfske do vlasov? Ja som zatial nasla len akesi usi a padavu ciapku s brmbolcom🧐

autor
30. jan 2023
nnnuuunnn
30. jan 2023

Jasne, druhých neriešis, preto si založila túto tému a máš potrebu tu všetkých presviedčať ako si ich dáš. Veď si daj, čo teda riešime? Máme hikat, že si prvá ktorú to napadlo, alebo prvá čo našla odvahu? Zrejme tú odvahu nemáš, podľa diskusie.

mk1111111111
30. jan 2023

Dakujem, uz som v obraze

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
autor
30. jan 2023

@nnnuuunnn ????

cervenaruza123
30. jan 2023

No napriklad ja by som si take asi nedala. Ale mam kamosku, co ma rada ciernu, vsade chodila v ciernej a ked si dala biele svadobne saty, pripadalo mi to az divne 😀 . Myslim, ze mohla mat krasne cierne a vyslovene by jej to aj apsovalo, kazdy vedel, ze zboznuje ciernu a nie vsetky cierne posobia vyslovene smutocne. Lebo aj cierne su nadherne, len je to nezvyk. Kedysi boli aj biele saty nezvyk, ktovie co bude o par rokov.

mircalla
30. jan 2023

Mne nie, najma sa mi nepaci ta cipka a tie aplikacie ci to je. Vobec to nie je moj vkus. K farbe sa nevyjadrim, mne sa nepacia ani jedny, na mna moc precackane. Ale ta korunka je cool

balihara
30. jan 2023

Kamoškina nevesta mala čierne svadobné šaty, niečo také ako tie posledné

autor
30. jan 2023

@cervenaruza123 to ano 🙂 doba sa mení, tradície sa menia ale ja som si v bielych prišla nesvoja :D ale chápem je to nezvyk byť ,,iný"

kubkovamama
30. jan 2023

Daj si čo sa ti páči a v čom sa cítiš dobre,kašli na okolie,je to tvoj deň.Na prvej svadbe som tiež bola v čiernom a nikto to neriešil.A to som si myslela,že možno svokra nerozdycha.😁bolo im to jedno

bayuska
30. jan 2023

pokial bude cela svadba tak "extravagantne" ponata, tak podla mna vpohode... samozrejme, treba sa obrnit proti frflosom, ale ked sa to tebe paci, tak preco nie. Mne osobne pridu tie cistocierne uz moc, ak by som sla do tohto, tak by som volila asi skor tie 2. alebo 3. ale to je len moj nazor 🙂

autor
30. jan 2023

@kubkovamama 😝
@bayuska 🙈

martinka13
30. jan 2023

Všetky tie šaty sú krásne. Akk svadobné by som si ich neobliekla. Možno max.tie tretie zhora. Nevidím ale zmysel, prečo má mať nevesta čierne šaty.

zuzana76
30. jan 2023

mne sa pacia 1,3,4, ja by som sice asi nemala odvahu, ale su krasne

zuzana76
30. jan 2023

@autor predebatuj to so snubencom, ostatnym do toho nic, hlavne nech on nie je v soku, bude cakat nevestu na bielom koni a pride cierny tatos 😀

daj stranku kde si ich nasla prosim

autor
30. jan 2023

@zuzana76 čierny tátoš😂 on o tom vie aké chcem a je s tým v pohode ale ja si tie šaty dám ušiť os kamarátky čiže tie foto su len inšpirácia aký štýl by som asi chcela

autor
30. jan 2023

@zuzana76 https://www.google.com/search?q=black+wedding+d...

na tomto linku som našla a inšpirovala sa

zuzana76
30. jan 2023

vdaka

drakaria
30. jan 2023

Nie nepáčia a nepáčia sa mi strihom podľa mňa sú tuctové ..farba pekná kľudne aj na svadbu tiež som mala čiernu kyticu , čierne nechty a Čierne náušnice 😃

zuzana76
30. jan 2023

mne sa velmi pacia tieto saty v style haute couture

csillagvirag
Autor odpoveď zmazal
csillagvirag
30. jan 2023

Na aliexpress su take elfske korunky

simonettasimonova
30. jan 2023

Nevesta by mala byť v bielom (podla mna)

nikasmile
30. jan 2023

Za mňa číslo 3 čierna s bielou. Nech je svadba hlavne podľa teba. Ja som tiež nemala biele šaty, ale ľudové, tak som to chcela a po tom moje srdce túžilo.

autor
30. jan 2023

@nikasmile jeej 😍 isto boli krásne

cicinkova
30. jan 2023

Tretie 👍👍👍