Páčia sa vám takéto šaty?
čo si myslíte o tom, keby má nevesta na svadbe čierne šaty?
A to kompletne alebo také bieločierne 🙂
mám takú predstavu, že by som si dala na svadbu ušiť také

@andreatytler zavoj neplánujem a do vlasov niečo elfské :D
Pacia ale nie na vlastnu svadbu.
Prosim, co je nieco elfske do vlasov? Ja som zatial nasla len akesi usi a padavu ciapku s brmbolcom🧐
@mk1111111111
@mk1111111111
https://www.google.com/search?q=elven+accessori...
nejaká korunka na takýto štýl
Jasne, druhých neriešis, preto si založila túto tému a máš potrebu tu všetkých presviedčať ako si ich dáš. Veď si daj, čo teda riešime? Máme hikat, že si prvá ktorú to napadlo, alebo prvá čo našla odvahu? Zrejme tú odvahu nemáš, podľa diskusie.
Dakujem, uz som v obraze
@nnnuuunnn ????
No napriklad ja by som si take asi nedala. Ale mam kamosku, co ma rada ciernu, vsade chodila v ciernej a ked si dala biele svadobne saty, pripadalo mi to az divne 😀 . Myslim, ze mohla mat krasne cierne a vyslovene by jej to aj apsovalo, kazdy vedel, ze zboznuje ciernu a nie vsetky cierne posobia vyslovene smutocne. Lebo aj cierne su nadherne, len je to nezvyk. Kedysi boli aj biele saty nezvyk, ktovie co bude o par rokov.
Mne nie, najma sa mi nepaci ta cipka a tie aplikacie ci to je. Vobec to nie je moj vkus. K farbe sa nevyjadrim, mne sa nepacia ani jedny, na mna moc precackane. Ale ta korunka je cool
Kamoškina nevesta mala čierne svadobné šaty, niečo také ako tie posledné
@cervenaruza123 to ano 🙂 doba sa mení, tradície sa menia ale ja som si v bielych prišla nesvoja :D ale chápem je to nezvyk byť ,,iný"
Daj si čo sa ti páči a v čom sa cítiš dobre,kašli na okolie,je to tvoj deň.Na prvej svadbe som tiež bola v čiernom a nikto to neriešil.A to som si myslela,že možno svokra nerozdycha.😁bolo im to jedno
pokial bude cela svadba tak "extravagantne" ponata, tak podla mna vpohode... samozrejme, treba sa obrnit proti frflosom, ale ked sa to tebe paci, tak preco nie. Mne osobne pridu tie cistocierne uz moc, ak by som sla do tohto, tak by som volila asi skor tie 2. alebo 3. ale to je len moj nazor 🙂
@kubkovamama 😝
@bayuska 🙈
Všetky tie šaty sú krásne. Akk svadobné by som si ich neobliekla. Možno max.tie tretie zhora. Nevidím ale zmysel, prečo má mať nevesta čierne šaty.
mne sa pacia 1,3,4, ja by som sice asi nemala odvahu, ale su krasne
@zuzana76 čierny tátoš😂 on o tom vie aké chcem a je s tým v pohode ale ja si tie šaty dám ušiť os kamarátky čiže tie foto su len inšpirácia aký štýl by som asi chcela
@zuzana76 https://www.google.com/search?q=black+wedding+d...
na tomto linku som našla a inšpirovala sa
vdaka
Nie nepáčia a nepáčia sa mi strihom podľa mňa sú tuctové ..farba pekná kľudne aj na svadbu tiež som mala čiernu kyticu , čierne nechty a Čierne náušnice 😃
mne sa velmi pacia tieto saty v style haute couture
Na aliexpress su take elfske korunky
Nevesta by mala byť v bielom (podla mna)
Za mňa číslo 3 čierna s bielou. Nech je svadba hlavne podľa teba. Ja som tiež nemala biele šaty, ale ľudové, tak som to chcela a po tom moje srdce túžilo.
@nikasmile jeej 😍 isto boli krásne
Tretie 👍👍👍

Tie druhe s ombre suknou sa minepacia ale ostatne su krasne. Kludne si daj cierne. Vsetky su to ohromne roby, a je jasne ze su nieco viac ako len spolocenske saty...
Aj zavoj planujes alebo nieco do vlasov... lebo cierny zavoj urcite nie a biely by k tomu nepasoval.