Páčia sa vám takéto šaty?
čo si myslíte o tom, keby má nevesta na svadbe čierne šaty?
A to kompletne alebo také bieločierne 🙂
mám takú predstavu, že by som si dala na svadbu ušiť také

Ukaz fotku tych elfskych co mas? Mozes si dat usit dvojo siat... ja som tak mala.
@andreatytler ja ich nemám, to len ked na internete nájdem niečo na aký štýl sa mi páči
Ved tak myslim, ze ukas fotku co si si nasla na internete.
@andreatytler Ja najma nie som fanusik cipkovany dekolt + siroka sukna, pride mi to strasna a pre mna nevkusna a opozerana nuda bez napadu. Viem, ze u nas to fici tento styl, ale mne sa to nepaci, opozerane. Tie tvoje su ovela zaujimavejsie.
@mircalla Mne sa to paci... mne sa paci skoro vsetko. Ja som mala velky problem vybrat saty, lebo sa mi pacil kady styl. Potrebovala by som mat aspon 4 svadby aby som si splnila sen.😀
Na tych elfskych sa mi paci ako odhaluju hrud a zaroven neodhaluju.
@andreatytler samozrejme je mi jasné, že v realite to nebude uplne presná kopia, ale takýto štýl by sa dal ušiť , a mala som aj taký kostým už na sebe podobný čiže nehrozí, že by zle na mne vyzeralo
@andreatytler to ano hlavne ide o tie rukávy
2 a 3 je pekné
tak, tak. Tie rukavy su uzasne.
Uzivaj si vyber siat. Pre mna to bol top moment mojho zivota az kym sa nenarodil syn🙂.
Ak pojdes do ciernej zvol nieco super bombove, lebo bez zavoja sa moze stat ze nebudes vyzerat ako nevesta ale ako host. Nic nerobi nevestu nevestou tak ako zavoj. Ja som ho nikdy nechcela a potom som si dala jeden na hlavu a uz som ho nechcela zlozit.😀
@andreatytler i ked chcem inú farbu , nie čisto bielu, ale aj taká zelená by bola pekná, taká elfská zelená 🙂 by som sa ako taká víla cítila
@mircalla v minulosti neboli zvykom biele svadobné šaty. Tak isto, keď si závoj dávali iba panny.
Krasne su oboje. Vobec to nie je moc tie prve... praveze to ma taky stredoveky smrnc ako sa ti paci. Ale ked das dolu z pliec ten cape (sorry, neviem ako je to po slovensky) tak z toho mozu byt zase skor len plesove saty a nie svadobne. Ten tyl na sukni vytvara spravny svadobny nadych.
@rebeka7501 Nechapem tvoj prispevok. Moj bol o tom, ze netreba oznacovat ludi ovcami. To je cele.
Skvele je ze si mozes saty nakobinovat kedze ich budes mat site... mozes si zvolit suknu z jednych siat a top z inych a rukavy zase z inych.
Mozem este info, kto je to ta elfka? To je z nejakeho filmu?
@mk1111111111 nie, to som len dala ,,elven wedding dress" do googlu a našlo mi také foto
Tie 3 sú pekné, ja som mala béžové šaty.
Je to na tebe , co si das, ale pokial nebudes biela, krémová alebo aspon bledoruzová, ver tomu, ako tu boli komentáre, v hlavách ludi na svadbe, plus rodiny sa zrodia myslienky: co ked nevesta nie je mentalne v poriadku? Co tym dokazuje? Co sleduje? Co zenícha pri nej ešte čaka, ked ani vo svadobný deň sa nevie obliecť? Máme sa na ňu normálne pozerat? Máme sa na ňu usmievať? Toto som ešte nevidel. Chudák ženích. Chudáci tí svokrovci. Neveste niekto zomrel? Nevesta berie svadbu ako tragédiu. A čo si oblečie nevesta na ples/pohreb? - nedaj na sebe znať, čo si myslíš...., - Bože, to čo si ten zobral, tá predtým bola normálna. - veľmi zlý vyber nevesty, čo už. - možno nevesta pozerala Adamsovcov....,
Daj si čo chceš. Komentáre si čítala od každej. Pridala som svoj. Ešte som chvalabohu nestretla takú nevestu. Píšem chvalabohu.
@anda2 😇
@kassandra25 tak takéto komenty sú možné, ale kedež to bude malá svadba, do tých 12 ľudí, tak veľmi nehrozí a všetci vedia aká som trafená :D

Tie tmavozelene satenove by sa krasne hodili na nejaky tematicky ples. Na svadbe by si vyzerala ako jeden z hosti, ktory sa trochu netrafil do prilezitosti. Su skor take divadelno kostymove, nez svadobne.
Ale nieco vzdusnejsie by kludne mohlo byt. Len by to vazne chcelo aj nejake hlavne zvykove atributy nevesty. Napriklad teda ten zavoj. Nech nevyzeras viac plesovo, nez svadobne.
@moonlight1210 závoj ked už tak mám predstavu o nejakom krátkom
@moonlight1210 tie prvé s tým červeným a tie modré sú pekné

@mircalla Prave koli tej korunke ma to napadlo, ze cierne posobia ze su tazke a mohutne a ta korunka je jemnucka a lahunka.