Páčia sa vám takéto šaty?
čo si myslíte o tom, keby má nevesta na svadbe čierne šaty?
A to kompletne alebo také bieločierne 🙂
mám takú predstavu, že by som si dala na svadbu ušiť také

@andreatytler ja som mala uplne jednoduche saty, vyrazny krasny veniec na hlave bez zavoja a citila som sa uplne maximalne nevestovsky ;)) ale paci sa mi ako pises o svojom vybere siat, vidno ze ta to velmi nadchlo 🙂
Autorka drzim palce, paci sa mi ze sa nebojis byt extra, zivot je prilis kratky aby sme neboli obcas aj extra! Vo vsetkej pocestnosti a moralke ale teda ci uz elfske alebo cierne - dresscode svojej svadby urcujete vy so zenichom.
@janewithane 😇
@janewithane Ano, ano. vsetko je to velmi individualne a vsetko je to o tom ako sa pri tom citime.
@janewithane asi tak tiež si myslím, že žijeme len raz a treba skúsiť aj niečo iné :D i ked nie som ani prvá ani posledná, ale aj tak to čo chcem ja nie je obvyklé :D a celkovo mne sa veľmi nepáčia zvyky šiat v našej kultúre 😅 skôr sa mi páčia azíjské :D také je to farbenejšie i ked myslím, že Belgicko má tradičné svadobné šaty čierne :D
@andreatytler Ja som napr. vôbec nechcela závoj, žiadny. Napokon som mala síce jednoduchý, ale za to trojmetrový katedrálový 😄
Mne sa nepáčia
@oblecenie99 Krasa... to muselo byt riadne efektne. Nedas fotku?
Ja som nikdy vlecku na satach nechcela ze co budem za sebou vlacit ten kus latky a mala som metrovu vlecku😀
A vlasy som si nechcela vypnut nahor ze to je skoda schovavat pekne dlhe vlasy a mala som vypnute.
Saty som chcela jednoduche, moderne a skoncila som ako princezna.🙂
@andreatytler Mali sme úplne identické predstavy (okrem závoja) a ako čítam, skončili sme rovnako :D Ale šaty si mala naozaj krásne 🙂 idem ti poslať do správy moju fotku ;)
Tak sa mi zda, ze vlastne ani nevies, co chces, raz za Elfku, raz azijske, potom slovenska vysivka, potom cierne..... a potom je tu tema, na stuzkovu biele... tak neviem, asi som uz stara....
@mk1111111111 k elfskym som písala, že sa mi to paci, aj k ázijským a výšivky som ja nedala, len som písala, ze pekne
Verim, ze vyberes k svojej spokojnost. Drzim palec
@mk1111111111 ❤️
Daj fotku tej vysnivanej kytice. a kde bude svadba? V akych priestoroch... lebo aj to treba tochu zohladnit pri vybere siat... napriklad plazova svatba vo velkych princezovskych satach so 7 spodnickami by bol masaker a nepasovalo by to.
@andreatytler ja by som chcela na jeseň 🙂 niekde vonku https://www.google.com/search?q=autumn+flowers+...
takýto štýl sa mi páči
Ta kytica sa velmi pekne hodi k tym ciernym satam. Ale napriklad tie cierne saty co si dala v uvode sa mi velmi nehodia na svadbu v parku lebo maju prilis bohate sukne a vobec su to roby, ale zase to zalezi ako konkretne bude ten priestor vyzerat.
@andreatytler 😅
Tak to je krasa!
Vies co, ja som bola toho nazoru ze cierny tyl je nepripustny na svadbu, kedze to evokuje tak silno smutocny pohrebny zavoj, ale tieto saty su tak misteriozne. K tomu ten uces a make up a aj ta elvska korunka bude pasovat.
Teraz sa pozeram ze to je asi kombinacia cierneho a bieleho tylu...

@moonlight1210 ja totiž dosť chcem také bielo čierne lebo by som chcela svadbu na jeseň a tam by sa mi hodila aj pekná kytica :D, taká moja vysnívaná, taká na jesenný štýl