icon

Páčia sa vám tieto šaty?

1. okt 2022

Ahojte, chystám sa na svadbu a vyberám si šaty.😊 Čo si myslíte o týchto? Nie sú už veľmi okukané? Vďaka za každý názor. 😊🥰

Páčia sa vám tieto šaty?
Strana
z2
mima172
1. okt 2022

Za mňa - šaty áno, sú naozaj nádherné, no farba sa mi nepáči. No to je len o osobných preferenciách 🙂

guliver19
1. okt 2022

Totalne okukana tuctova nezaujimaba a nevkusna nuda

ailiba
1. okt 2022

Podla mna su pekne aj vhodne

andrea2667
2. okt 2022

Na obrázku vyzerajú veľmi pekne. V realite najviac záleží od materiálu a v prípade týchto šiat aj od postavy. Sú vhodné LEN pre ženy veľmi vysoké a veľmi štíhle, inak spôsobia červenú módnu katastrofu.

martul
2. okt 2022

Pekné šaty, pekné. Ale nie krásne. Už som ich videla na asi všetkých oslavách, ples, svadba, stužková už roky rokúce dozadu. Pochvália ťa, ale wau to určite nebude.
To neexistujú iné šaty len čipka, satén?

kniznicocka
2. okt 2022

Sú krásne nadherne ja som mala tie iste len nemali rukavy

petkasaurus
2. okt 2022

Su krasne, ale som si radšej zvolila kratke šaty, ale to som ja..

katka700
2. okt 2022

@rebekamarcusko Ahoj, prosím ťa z akého materiálu sú tie šaty, čo je uvedené na materiálových štítkoch? Možno som len zle pozerala ale na luxie stránke som to nenašla. Na fotke vyzerajú krásne. Pozerala som luxie stránku, chýba mi tam informácia kde šaty šiju a mám trochu pochybnosti či ten showroom a sklad v Šahách nie je miestom kde sa prehadzuju čínske visačky za slovenské. Ak by to bolo tak vyhla by som sa sytym odtieňom kôli ťažkým kovom a riziku rakoviny.

rebekamarcusko
2. okt 2022

@katka700 ďakujem pekne za upozornenie,žiaľ ich mam u krajcirky tak ten štítok neviem momentálne pozrieť...

abet
3. okt 2022

@katka700 ja som mala tieto isté šaty z Luxie. Keď aj idem do požičovne veľmi veľa šiat má len jeden štítok s nápisom EMO tak isto aj tieto šaty ak som ti teda pomohla

veron_r
6. okt 2022

@rebekamarcusko odkial sú prosím vas? 🙏🥰 sú nádherné

kristina_1
6. okt 2022

Ahoj
ja mam cervene
Sko. Nosim bezne XS ale tieto su vo vrchnom diely nepoddajne takze isto voľ Sko.
Ak by si mala zaujem posuniem rada svoje.
Na vysku 163cm

kristina_1
6. okt 2022

.

mircalla
31. jan 2023

@guliver19 Suhlas, mne sa tiez nepacia. Absolutne nezaujimave a fakt nemam rada cipku a cipkovane dekolty, proste dedinsky styl. Za mna nie. Cipkovy dekolt, siroka sukna, ziadny napad, presne toto vidno v kazdej pozicovni ako cez kopirak. A farba tiez nie

blontimka
31. jan 2023

Ja mám tento štýl rada a podľa mňa sú krásne
Okrem toho sú ľahko predatelne.

katuska777
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2