icon

Packeta zásielka

23. jún 2022

ahojte, ako prosim funguje vyzdvihnutie zasielky z Packety kde baliky vydava skrinka? dakujem

pukina
•
23. jún 2022

treba si stiahnut appku, zaregistrovat sa s mailom, ktory potom pouzijes pri objednani a cez appku si potom otvoris tu skrinku.

autor
•
23. jún 2022

@pukina a treba aj uhradu vopred? lebo nemam ju este uhradenu tu zasielku ako to funguje v tomto pripade? dakujem

pukina
•
23. jún 2022

Ak si chces poslat do toho boxu, tak sa na dobierku neda, iba s platbou vopred. Tie boxy nemaju ziadnu obrazovku ani terminal, vsetko ovladas cez aplikaciu

malebiele
•
23. jún 2022

@pukina da sa na dobierku, vcera tak muz platil, tiez som bola prekvapena ze sa to da, vedela som ze nie, no v aplikacii normalne nabehne moznost zaplatit objednavku online a hned ako zaplatis da ti moznost otvorit schranku

andrea_82
•
23. jún 2022

@pukina dá sa to poslať aj na dobierku, ale pred vyzdvihnutím v apke to zaplatíš kartou.

Musíš mať aj telefón so zapnutým bluetooth, telefón sa spáruje so schránkou a dáš otvoriť.

yvanielka
•
23. jún 2022

Stiahni si aplikáciu Packeta a tam ju uhradíš cez internet banking. Potom prídeš k Packeta automatu (treba mať zapnutý bluetooth a polohu v telefóne a dáš otvoriť schránku

pukina
•
23. jún 2022

@malebiele
@andrea_82 to je super, lebo mne to teda neslo na dobierku ani objednat, ked som zadala vyzdvihnutie v boxe 😂 ale bolo to uz davnejsie, tak to mozno zmenili.

andrea_82
•
23. jún 2022

@pukina možno záleží aj od toho, kto ti zásielku posiela, asi oni tú možnosť neponúkajú. Ale Packeta to umožňuje.

gaja78
•
23. jún 2022

zrovna manzel mal vcera s tymto problem. Neotvorili sa dvierka, musel si to dat presmerovat na kamenne vydajne miesto.

malebiele
•
23. jún 2022

@pukina ja som tiez tak vedela ze sa to neda a muz vcera ze sak on to ma na dobierku a ja ze jak je to mozne ze mu to vobec odoslali do boxu ked tam sa na dobierku platit neda a potom zrazu hla, islo to zaplatit cez tu ich appku, no dobre vediet.. asi to updatli

paulinkaa2
•
23. jún 2022

Ahoj. Ak máš dobierku, tak ju zaplatíš cez appku. Pri schránke musíš mat zapnutý Bluetooth a GPS. Až potom vieš odomknúť schránku.

ludo21
•
23. jún 2022

Ak si zásielku ste nechali dorucit do Z-BOX. Tak idete ku Z-BOX a zapnite Bluetooth a po tom cez appku otvorit schranku. 🙂
Viac na: https://www.packeta.sk/zbox

autor
•
24. jún 2022

@ludo21 a nepotrebujem data ze? ked chcem otvorit tu schranku. iba bluetooth?

ludo21
•
24. jún 2022

No dáta je potrebne

sionell
•
14. júl 2022

Ani mne sa neotvorili dvierka, mobil mal provlém spokiť sa so Zboxom.. 15 minút som s tým strácala čas, raz Zbox mobil videl a inokedy z bluetooth zmizol. A z appky mi potom zmizla možnosť predĺžiť dobu uloženia. Na nete je plno zlých recenzií, vraj treba vyskúšať iný mobil a podobne... Nefunguje im to poriadne.

kaja2210
•
22. aug 2022

Ako je to prosím s vyzdvihnutím zásielky keď som v zahraničí a prídem až po predĺžení doby?
Je možné aby mi to niekto známy vyzdvihol?
Ďakujem