Packeta - zmiznutá zásielka
Dnes som bola vyzdvihnúť zásielku do výdajne Packety a pani mi povedala že zásielku niekto predo mnou už vybral. Nikomu som nedala heslo, nehovorila že mi niečo prišlo ani vlastne že objednávam niečo, nechápem ako to mohol niekto vybrať, uprosila som ju aby všetko prehľadala a nebol tam žiadny balík, nevedela mi opísať kto to vybral. Volala som na zákaznícky servis a z ich strany je všetko ok, zásielka prišla na miesto a bola vybratá a nezaujíma ich že JA som ju nedostala a že vraj nabudúce ponúkajú aj doručenie na adresu 🙂 viete niekto ako ďalej postupovať? Má vôbec zmysel podávať u nich reklamáciu alebo spravila by niečo v tomto prípade polícia, nie je to ohraničené nejakou sumou aby to vôbec riešili? Ďakujem za pomoc.
@iveta57 a co s tým SOI urobí ak si to niekto nechal? Bohužiaľ stáva sa to všade, nech je to akokoľvek nepríjemné pre odosielata/príjemcu. Reklamáciu uznali a predpokladám náhradu dali podľa podmienok a tým pádom SOI ti naozaj nepomôže viac.
Podľa mňa to tiež vzala tá pani zo zasielkovne. A vypýtala by som si číslo na majiteľa budovy a zisťovala, či tam naozaj nemajú kamery.

@dobkovci vy ste riesila s packetou stratu zasielky prosim? Mne kamaratka poslala balik a udajne sa stratil...podala reklamaciu co uznali..ale nie som s tym spokojna...dala som to na SOI..no neviem ci sa nieco vyriesi...podla mna si niekto balik nechal