Pandora - skúsenosti
Ahojte ake mate prosim skusenosti s pandora sperkami a ich kazdodennym nosenim prosim? Vydrzia alebo zhrdzaveju ak sa s nimi budem aj sprchovat prosim? Resp viete mi poradit nejake dobre zlatnictvo v KE (eshop) s dobrymi cenami a kde produkty vyzeraju pekne a moderne a nie ze posledny tovar im prisiel pred 60 rokmi?😂🙏🏼 Vdaka
@rucka77 záleží asi od toho čistenie čoho 🙂 lebo podľa mňa rôzne druhy materiálu čistíš rôznymi spôsobmi. najlepšie však je ak sa spýtaš rovno pri kúpe predavačiek 🙂
teraz ma sutaz pandora, videli ste??
akoze ja som este nikdy nic nevyhrala, ale 1000€ na nakup sperkov, to je sen. 😍
@moncurienula ano, v podstate tam nie su ani nejake extremne podmienky na splnenie. staci ak clovek nakupi na sofia.sk a je v hre 🙂 a teda myslim si ze tym ze sa blizia vianoce tak v podstate mozno kazdy "zabludi" k takymto darcekom 🙂 vyber je skutocne pestry.
@humajnicek Tak ono to niekedy nepostaci, treba ho aj preventivne precistit aby sa predislo niecomu takemuto.
@win_gi tak najvyssi cas vyskusat 😀 idu sviatky myslim si ze ci uz pre seba alebo pre niekoho blizkeho si tam toho vies vybrat 😉
@katpizur a nevies, ci maju aj moznost zakupenia darcekovej poukazky? skor by som to vyriesila takto, nech si mamina vyberie odtialto, co sama chce. 🙂
@moncurienula to je tiez super napad 🙂 a nemusis vymyslat a stresovat ci sa trafis do vkusu. ja to idem takto tiez vyriesit na tieto vianoce, lebo akosi nestiham tak kupim 100eurovu poukazku a vybavene 😀 samozrejme da sa kupit aj za 50,30,20 ci 10€.
@usla35 mňa by tá 100eurová potešila riadne 😀 to je taký vďačný darček si myslím 🙂 i keď vybrať si to už je horšie 😀
@eliskadad1 a tam este musis platit aj postovne? nemozu ti to poslat len na mail? ja by som to tiez rada vyuzila.
@rucka77 záruku máš na 24 mesiacov a ak by sa ti počas tejto doby vyskytla nejaká výrobná chyba tak na ich webe máš na stiahnutie dokument ktorý je potrebné vyplniť a môžeš ho odoslať buď poštou alebo elektronicky. netreba však zabudnúť priložiť aj prefotený doklad o zaplatení.
a inak Pandora ma len zlate a strieborne sperky?
@moncurienula nie len tieto. okrem nich je aj napriklad ruzove zlato, ocel alebo dokonca aj kombinacia zlato so striebrom 🙂 je vela moznosti a kombinacii 🙂
@sanssa a ktore je take najtrvacnejsie ze aj najdlhsie vydrzi pekne? 🙂
@moncurienula take zlato 18k je napriklad pevnejsie a odolnejsie ako to 24k. ale najlepsie si myslim co moze byt spomedzi sperkov je ked si vyberies tie s rodiom - budu odolnejsie voci korozii aj voci poskriabaniu 😉
@nadejna7 potit sa pod naramkom ? 😀 to uz by bolo asi moc. ale ved napriklad ked viem ze idem sportovat tak si ho logicky davam dolu. a cez leto sa potim jedine tak na kupalisku a pri praci v zahrade - logicky tma ho tiez nemam. a ta chvilka co nahanas autobus alebo sa vlecies s taskami z obchodu tak ta tomu neublizi 😀
@moncurienula akoze neviem ci teraz myslis konkretny kov alebo co, ale myslim ze ni eje od veci sa pytat aj priamo v predajni. ved baby co tam robia sa do toho vyznaju a povedia ti lepsie 🙂
@sanssa tak narazala som skor na tu osobnu skusenost. 🙂 ale popytam sa urcite.
@moncurienula nic za to nedas a mas aspon istotu 🙂 ak by si nemala cestu do predajne tak vies potom vyuzit aj online chat na ich eshope 🙂
@bogierka sesternica komunikovala cez ich online chat pred svadbou obrucky a bola prekvapena ze odpisu v podstate okamzite. reklamacia vies vybavit cez chat ale v podstate sperk ked tak posielas postou ako poistenu listovu zasielku ked teda nemas po ruke kamennu predajnu. specialnou objednavkou myslis co?
@papulienka48 Vsade to je spominane, tak mi nedalo sa na to opytat. Dokonca som niekde videla, ze aj dakym ochrannym lakom sa potieraju niektore sperky, aby nehrdzaveli z toho potu napriklad.
@nadejna7 môže byť. neviem či všade, na to treba dať pozor poprípade sa pýtať predavačiek alebo na eshope pozorne čítať. 🙂
@eliskadad1 tak z e-shopov podla mna malokto objednava sperky. 🙂 lepsie je to vidiet.

@kratucka A ty to teda riesis ako? To cistenie.