icon

Pandora - skúsenosti

bellsstankova
24. jún 2022

Ahojte ake mate prosim skusenosti s pandora sperkami a ich kazdodennym nosenim prosim? Vydrzia alebo zhrdzaveju ak sa s nimi budem aj sprchovat prosim? Resp viete mi poradit nejake dobre zlatnictvo v KE (eshop) s dobrymi cenami a kde produkty vyzeraju pekne a moderne a nie ze posledny tovar im prisiel pred 60 rokmi?😂🙏🏼 Vdaka

rucka77
31. okt 2024

@kratucka A ty to teda riesis ako? To cistenie.

papulienka48
14. nov 2024

@rucka77 záleží asi od toho čistenie čoho 🙂 lebo podľa mňa rôzne druhy materiálu čistíš rôznymi spôsobmi. najlepšie však je ak sa spýtaš rovno pri kúpe predavačiek 🙂

moncurienula
15. nov 2024

teraz ma sutaz pandora, videli ste??
akoze ja som este nikdy nic nevyhrala, ale 1000€ na nakup sperkov, to je sen. 😍

sanssa
18. nov 2024

@moncurienula ano, v podstate tam nie su ani nejake extremne podmienky na splnenie. staci ak clovek nakupi na sofia.sk a je v hre 🙂 a teda myslim si ze tym ze sa blizia vianoce tak v podstate mozno kazdy "zabludi" k takymto darcekom 🙂 vyber je skutocne pestry.

win_gi
18. nov 2024

@sanssa no akoze tych goralok tam maju hodne na vyber, ale z tejto stranky som konkretne este neobjednavala nic. ty mas skusenost?

katpizur
19. nov 2024

@humajnicek Tak ono to niekedy nepostaci, treba ho aj preventivne precistit aby sa predislo niecomu takemuto.
@win_gi tak najvyssi cas vyskusat 😀 idu sviatky myslim si ze ci uz pre seba alebo pre niekoho blizkeho si tam toho vies vybrat 😉

moncurienula
19. nov 2024

@katpizur a nevies, ci maju aj moznost zakupenia darcekovej poukazky? skor by som to vyriesila takto, nech si mamina vyberie odtialto, co sama chce. 🙂

usla35
20. nov 2024

@moncurienula to je tiez super napad 🙂 a nemusis vymyslat a stresovat ci sa trafis do vkusu. ja to idem takto tiez vyriesit na tieto vianoce, lebo akosi nestiham tak kupim 100eurovu poukazku a vybavene 😀 samozrejme da sa kupit aj za 50,30,20 ci 10€.

eliskadad1
21. nov 2024

@usla35 mňa by tá 100eurová potešila riadne 😀 to je taký vďačný darček si myslím 🙂 i keď vybrať si to už je horšie 😀

win_gi
21. nov 2024

@eliskadad1 a tam este musis platit aj postovne? nemozu ti to poslat len na mail? ja by som to tiez rada vyuzila.

kratucka
22. nov 2024

@win_gi jasne je tam ta moznost. v podstate mas dva rozne typy tych poukazok - jedni su pouzitelne na eshope a jedni na predajni.

rucka77
22. nov 2024

@kratucka Chcem sa spytat... Ako je tu riesena reklamacia. Ak by mi realne nejaky sperk scernal, vedia v takom pripade vyjst v ustrety alebo tam vie byt nejaky problem?

papulienka48
28. nov 2024

@rucka77 záruku máš na 24 mesiacov a ak by sa ti počas tejto doby vyskytla nejaká výrobná chyba tak na ich webe máš na stiahnutie dokument ktorý je potrebné vyplniť a môžeš ho odoslať buď poštou alebo elektronicky. netreba však zabudnúť priložiť aj prefotený doklad o zaplatení.

moncurienula
28. nov 2024

a inak Pandora ma len zlate a strieborne sperky?

sanssa
3. dec 2024

@moncurienula nie len tieto. okrem nich je aj napriklad ruzove zlato, ocel alebo dokonca aj kombinacia zlato so striebrom 🙂 je vela moznosti a kombinacii 🙂

moncurienula
3. dec 2024

@sanssa a ktore je take najtrvacnejsie ze aj najdlhsie vydrzi pekne? 🙂

katpizur
4. dec 2024

@moncurienula take zlato 18k je napriklad pevnejsie a odolnejsie ako to 24k. ale najlepsie si myslim co moze byt spomedzi sperkov je ked si vyberies tie s rodiom - budu odolnejsie voci korozii aj voci poskriabaniu 😉

usla35
5. dec 2024

@rucka77 ked ti ale sperk scerna tak to nie je chyba predajcu, ale chyba tvoja 😀 takze tam by som ani necakala ze by som pochodila 😀

nadejna7
6. dec 2024

@usla35 Prave naopak, ja si myslim, ze toto sa este vyreklamovat da. (Ako kde, samozrejme). To scernanie sperku nemusi byt nevyhnutne chyba zakaznika, lebo to je proste proces, ktory obcas ovplyvnit uplne nevies. 😀 Kovy proste reaguju aj s kozmetikou ci potom.

kratucka
9. dec 2024

@nadejna7 nuz ale tak to uz je otazne kde nakupujes a ci ma dany predajca tie sperky aj nejako opatrene aby sa tomuto predislo. od toho sa nasledne odvija cela situacia.

nadejna7
9. dec 2024

@kratucka Heh no neviem, ci sa da uplne predist tomu, ze sa budes potit. 😀

papulienka48
12. dec 2024

@nadejna7 potit sa pod naramkom ? 😀 to uz by bolo asi moc. ale ved napriklad ked viem ze idem sportovat tak si ho logicky davam dolu. a cez leto sa potim jedine tak na kupalisku a pri praci v zahrade - logicky tma ho tiez nemam. a ta chvilka co nahanas autobus alebo sa vlecies s taskami z obchodu tak ta tomu neublizi 😀

sanssa
13. dec 2024

@moncurienula akoze neviem ci teraz myslis konkretny kov alebo co, ale myslim ze ni eje od veci sa pytat aj priamo v predajni. ved baby co tam robia sa do toho vyznaju a povedia ti lepsie 🙂

moncurienula
13. dec 2024

@sanssa tak narazala som skor na tu osobnu skusenost. 🙂 ale popytam sa urcite.

katpizur
16. dec 2024

@moncurienula nic za to nedas a mas aspon istotu 🙂 ak by si nemala cestu do predajne tak vies potom vyuzit aj online chat na ich eshope 🙂

bogierka
16. dec 2024

@katpizur aj vies, ako rychlo odpovedaju na tom online chate? a da sa tam riesit aj nieco zlozitejsie, napriklad reklamacia alebo specialne objednavky?
ake mas skusenosti ty?

usla35
18. dec 2024

@bogierka sesternica komunikovala cez ich online chat pred svadbou obrucky a bola prekvapena ze odpisu v podstate okamzite. reklamacia vies vybavit cez chat ale v podstate sperk ked tak posielas postou ako poistenu listovu zasielku ked teda nemas po ruke kamennu predajnu. specialnou objednavkou myslis co?

nadejna7
19. dec 2024

@papulienka48 Vsade to je spominane, tak mi nedalo sa na to opytat. Dokonca som niekde videla, ze aj dakym ochrannym lakom sa potieraju niektore sperky, aby nehrdzaveli z toho potu napriklad.

eliskadad1
19. dec 2024

@nadejna7 môže byť. neviem či všade, na to treba dať pozor poprípade sa pýtať predavačiek alebo na eshope pozorne čítať. 🙂

bogierka
7. jan 2025

@eliskadad1 tak z e-shopov podla mna malokto objednava sperky. 🙂 lepsie je to vidiet.