icon

Pandora - skúsenosti

bellsstankova
24. jún 2022

Ahojte ake mate prosim skusenosti s pandora sperkami a ich kazdodennym nosenim prosim? Vydrzia alebo zhrdzaveju ak sa s nimi budem aj sprchovat prosim? Resp viete mi poradit nejake dobre zlatnictvo v KE (eshop) s dobrymi cenami a kde produkty vyzeraju pekne a moderne a nie ze posledny tovar im prisiel pred 60 rokmi?😂🙏🏼 Vdaka

kratucka
8. jan 2025

@bogierka to som si myslela aj ja. ale ked natrafis na spolahlivy eshop tak sa nemusis bat ze by sa ti obrazok nejako nezhodoval s tym co ti pride domov. 🙂 a v dnesnej dobe je coraz viac ludi co chcu aj taketo zalezitosti vybavit z opohodlia domova 🙂

filory
8. jan 2025

@kratucka A navyše veľakrát si takto vyberieš aj niečo, čo by si si možno na predajni ani nevšimla. 🙂

sanssa
10. jan 2025

@filory to je velka pravda, ono kolkokrat ani nie ze nevsimla ale stava sa ze proste nemavaju vsetko vystavene a na tom eshope toho najdes viac. my sme takto kupovali tusim uplne prve koralky pandora a dali sme si ich zaslat na predajnu aby sme sa mohli popytat aj na starostlivost atd. 🙂 teraz ked tak tak vyuzijeme normalne kuriera domov 🙂

papulienka48
13. jan 2025

@sanssa toto je jedna yo super moznosti ked nakupujes z eshopu 🙂
@filory je pravda ze ked to pozeras online tak mi to pride prehladnejsie predsa len si vies aj vysortovat co konkretne hladas a potrebujes. ale na predajni ti zase kocky vedia poradit 🙂 myslim si ze najdes plusy aj tam aj tam 🙂

filory
14. jan 2025

@papulienka48 A ty čo skôr preferuješ? 🙂 Ja by som asi skôr ten e-shop skúsila.

katpizur
16. jan 2025

@filory eshop je podla mna komfortnejsi tiez 🙂 len je pravda ze tam treba byt opatrni a davat si pozor na viacero veci. v dnesnej dobe vedia hackeri perfektne napodobnit stranky.

alenka551
16. jan 2025

@katpizur A ako si viem ako laik a obycajny smrtelnik zistit, ci je e-shop overeny a nejde o ziaden podvod? 😉

usla35
17. jan 2025

@alenka551 na to je viacero roznych vychytavok co si treba odsledovat, ale podla mna mozno vedia dopomoct cloveku aj referencie od tych druhych 🙂 a navyse ked ma taky eshop aj predajne tak uz istejsia si byt asi nemozes 😀

eliskadad1
20. jan 2025

@alenka551 vies ja si myslim ze mozno aj ta zakaznicka podpora ked je tam a ze by si skusila nieco napisat alebo kontaktovat ich telefonicky tak uz len to by ta malo presvedcit o tom ze sa o podvod nejedna.

filory
20. jan 2025

@eliskadad1 Tak nejde len o to, či odpovedajú, ale tak aj o tie samotné produkty. Či sú pravé, kvalitné atď. Alebo či si inde neviem zohnať rovnaké za lepšiu cenu. 😉

kratucka
21. jan 2025

@filory No jasne, to je tiez podstatne. Ved ono normalne dostanes aj original certifikat o pravosti. A myslim si ze to vsade zase nedavaju. A asi nie tam kde ich zozenies za lepsiu cenu 😀

hrehusa
21. jan 2025

raz sme boli v kosiciach v sofii a prekvapilo ma, aka mila a ochotna predavacka tam bola. kdekolvek inde som si chcela kupit nejaky sperk, tak boli strasne neochotne a normalne som olutovala, ze som tam vobec sla. takze chvalim🙂

sanssa
22. jan 2025

@hrehusa no nie vsade natrafis to je pravda. ale zas si myslim ze to zalezi aj od toho ako ta ta praca bavi. ja napriklad by som si davala zalezat aj pri vyberovych konaniach keby mam niekoho pre seba zamestnavat 😀

alenka551
22. jan 2025

@sanssa Mas pravdu. Urcite to zalezi na tom, ako ma kto vztah k praci. Ale vies, zaujimalo by ma, ako to vlastne v tych obchodoch prebieha - maju predavacky nejake skolenia, kde ich ucia, ako sa spravat k zakaznikom? Alebo je to skoro na ich osobnosti a pristupe? 😀 Toto ma vzdy zaujimalo a asi na to ani nepridem, pretoze v obchode neplanujem pracovat 😀 Ale tak clovek nikdy nevie.

papulienka48
23. jan 2025

@alenka551 ja si myslim ze ked raz s niecim pracujes tak by si o tom aj realne vediet mala a to viac ako zakaznik. cize nejake to mini skolenie na zaciatku tak bude si myslim. no zas nejake certifikaty a kurzy na to nepotrebujes. dolezite je aby ta to aj bavilo a aby ta ta praca aj niecim naplnala. no ale co sa tyka sperkov tak si myslim ze kazdeho potesi ked sa dozvies o nom nieco viac 🙂

hrehusa
23. jan 2025

@papulienka48 tak mna by to velmi bavilo, ale zatial som nenasla nic take, kde by brali novych zamestnancov 🙏

papulienka48
23. jan 2025

@hrehusa nuz tak to treba niekde striehnut alebo hladat s tym ti ja neporadim 😀 a to sa tak velmi zaujimas o sperky? ja uprimne kym som nezacala zbierat pandoru tak ma to nejako moc netrapilo. ale tak tu si uz clovek dava pozor, je to predsa len cennejsi sperk 🙂

katpizur
24. jan 2025

@papulienka48 presne tak. ja napriklad strazim pandoru ako oko v hlave. vela pre mna znamena, hlavne preto ze ku kazdej tej koralke sa mi viaze nejaka spomienka 🙂 a to by bola skoda nechat len tak znehodnotit.

hrehusa
24. jan 2025

@papulienka48 tak sperky rada nosim vseobecne a rada robim s ludmi, to je to, co ma najviac bavi 🙂
@katpizur tiez to mam tak, ze sperky, ktore sa mi viazu s nejakym pribehom mam akosi radsej 😅 a kolko ich mas?

usla35
27. jan 2025

@katpizur no ved to som si aj ja povedala ked som s tymto "zbieranim" zacala. tiez mam nejake tie tematicke, ale najdu sa aj take ze som si kupila len aby som ten naramok nejako ozivila.
@hrehusa to ta obdivujem, lebo ludia vedia byt vselijaky 😅

filory
27. jan 2025

@usla35 A máš aj taký, čo nosíš denne alebo si len obmieňaš podľa príležitosti 😀

eliskadad1
28. jan 2025

@filory neviem si predstaviť že by som si mala tie korálky nejako dávať dole a zase naspäť 😀 to by som sa asi aj bála aby sa mi niekde nezapatrošili. u nás doma to je niekedy ako bermúdsky trojuholník 😀 či ako si to myslela?

filory
28. jan 2025

Tak napadlo mi, že možno máš aj dva tie náramky napríklad a striedaš si.
Pri takých tých horlivých dlhoročných zberateľoch by ma to zase ani neprekvapilo. 😀

kratucka
29. jan 2025

@filory to je pravda, no ale zase ked si vezmes ze jedna koralka ma okolo 8-9mm tak sa ti ich na ten naramok zmesti pomerne dost 😀 a zas si nemyslim ze by teraz kupoval kazdy zvlast v rodine po jednej koralke 😀 teda aspon u nas to tak je ze jedna koralka je od vsetkych 🙂

tapala
30. jan 2025

@kratucka no ved prave 😂 aj keby mam neviem kolko penazi na rozdavanie, tak toto je taka polozka, ktoru jednoducho pocitis 😅

sanssa
30. jan 2025

@tapala ale stale lepsie ako objednavat za 2 eura nejake cinske smejdy ktore ti hned zcernaju a v prepocte ta vyjdu viac 😀

papulienka48
3. feb 2025

@sanssa tak ale myslim si zase ze existuju ludia ktori si povedia ze original pandora by dve eura nestala a nieco za tym bude 😀 neterka dostala taky adventny kalendar predminuly rok a tiez to boli dva naramky s koralkami a priveskami presne na sposob pandory. ale vies si predstavit ako jej to vyzera dnes 😀

nadejna7
4. feb 2025

@papulienka48 Tak ja neviem, niekto si proste nepotrpi. Tak isto ako si ja nepotrpim na znackovom obleceni, tak niekto moze brat bizuteriu a taketo drahe sperky.
Netvrdim, ze to nie je pekne, ale asi nie uplne pre kazdeho, no. 🙂 Kto chce, si kupi, to je jasne.

derdia
4. feb 2025

@bellsstankova ja mam 6 rokov pandoru. Nosi ju dcera. Je stale ako nova. Original ale kupovana v obchode. Za 103 eur len naramok.

katpizur
6. feb 2025

@nadejna7 tak to je jasne kazdy ma ine preferencie a ine sa mu paci 🙂 no myslim si ze keby take nieco dostanes najskor darom tak by ta to nejako chytilo 😀
@derdia ved mozes ju kupit aj v obchode aj na eshope 🙂 aj ste dokupovali postupne nejake koralky?