Pandora - skúsenosti
Ahojte ake mate prosim skusenosti s pandora sperkami a ich kazdodennym nosenim prosim? Vydrzia alebo zhrdzaveju ak sa s nimi budem aj sprchovat prosim? Resp viete mi poradit nejake dobre zlatnictvo v KE (eshop) s dobrymi cenami a kde produkty vyzeraju pekne a moderne a nie ze posledny tovar im prisiel pred 60 rokmi?😂🙏🏼 Vdaka
@filory to je velka pravda, ono kolkokrat ani nie ze nevsimla ale stava sa ze proste nemavaju vsetko vystavene a na tom eshope toho najdes viac. my sme takto kupovali tusim uplne prve koralky pandora a dali sme si ich zaslat na predajnu aby sme sa mohli popytat aj na starostlivost atd. 🙂 teraz ked tak tak vyuzijeme normalne kuriera domov 🙂
@papulienka48 A ty čo skôr preferuješ? 🙂 Ja by som asi skôr ten e-shop skúsila.
@alenka551 vies ja si myslim ze mozno aj ta zakaznicka podpora ked je tam a ze by si skusila nieco napisat alebo kontaktovat ich telefonicky tak uz len to by ta malo presvedcit o tom ze sa o podvod nejedna.
@eliskadad1 Tak nejde len o to, či odpovedajú, ale tak aj o tie samotné produkty. Či sú pravé, kvalitné atď. Alebo či si inde neviem zohnať rovnaké za lepšiu cenu. 😉
raz sme boli v kosiciach v sofii a prekvapilo ma, aka mila a ochotna predavacka tam bola. kdekolvek inde som si chcela kupit nejaky sperk, tak boli strasne neochotne a normalne som olutovala, ze som tam vobec sla. takze chvalim🙂
@sanssa Mas pravdu. Urcite to zalezi na tom, ako ma kto vztah k praci. Ale vies, zaujimalo by ma, ako to vlastne v tych obchodoch prebieha - maju predavacky nejake skolenia, kde ich ucia, ako sa spravat k zakaznikom? Alebo je to skoro na ich osobnosti a pristupe? 😀 Toto ma vzdy zaujimalo a asi na to ani nepridem, pretoze v obchode neplanujem pracovat 😀 Ale tak clovek nikdy nevie.
@alenka551 ja si myslim ze ked raz s niecim pracujes tak by si o tom aj realne vediet mala a to viac ako zakaznik. cize nejake to mini skolenie na zaciatku tak bude si myslim. no zas nejake certifikaty a kurzy na to nepotrebujes. dolezite je aby ta to aj bavilo a aby ta ta praca aj niecim naplnala. no ale co sa tyka sperkov tak si myslim ze kazdeho potesi ked sa dozvies o nom nieco viac 🙂
@papulienka48 tak mna by to velmi bavilo, ale zatial som nenasla nic take, kde by brali novych zamestnancov 🙏
@hrehusa nuz tak to treba niekde striehnut alebo hladat s tym ti ja neporadim 😀 a to sa tak velmi zaujimas o sperky? ja uprimne kym som nezacala zbierat pandoru tak ma to nejako moc netrapilo. ale tak tu si uz clovek dava pozor, je to predsa len cennejsi sperk 🙂
@papulienka48 presne tak. ja napriklad strazim pandoru ako oko v hlave. vela pre mna znamena, hlavne preto ze ku kazdej tej koralke sa mi viaze nejaka spomienka 🙂 a to by bola skoda nechat len tak znehodnotit.
@papulienka48 tak sperky rada nosim vseobecne a rada robim s ludmi, to je to, co ma najviac bavi 🙂
@katpizur tiez to mam tak, ze sperky, ktore sa mi viazu s nejakym pribehom mam akosi radsej 😅 a kolko ich mas?
@filory neviem si predstaviť že by som si mala tie korálky nejako dávať dole a zase naspäť 😀 to by som sa asi aj bála aby sa mi niekde nezapatrošili. u nás doma to je niekedy ako bermúdsky trojuholník 😀 či ako si to myslela?
Tak napadlo mi, že možno máš aj dva tie náramky napríklad a striedaš si.
Pri takých tých horlivých dlhoročných zberateľoch by ma to zase ani neprekvapilo. 😀
@sanssa tak ale myslim si zase ze existuju ludia ktori si povedia ze original pandora by dve eura nestala a nieco za tym bude 😀 neterka dostala taky adventny kalendar predminuly rok a tiez to boli dva naramky s koralkami a priveskami presne na sposob pandory. ale vies si predstavit ako jej to vyzera dnes 😀
@papulienka48 Tak ja neviem, niekto si proste nepotrpi. Tak isto ako si ja nepotrpim na znackovom obleceni, tak niekto moze brat bizuteriu a taketo drahe sperky.
Netvrdim, ze to nie je pekne, ale asi nie uplne pre kazdeho, no. 🙂 Kto chce, si kupi, to je jasne.
@bellsstankova ja mam 6 rokov pandoru. Nosi ju dcera. Je stale ako nova. Original ale kupovana v obchode. Za 103 eur len naramok.

@bogierka to som si myslela aj ja. ale ked natrafis na spolahlivy eshop tak sa nemusis bat ze by sa ti obrazok nejako nezhodoval s tym co ti pride domov. 🙂 a v dnesnej dobe je coraz viac ludi co chcu aj taketo zalezitosti vybavit z opohodlia domova 🙂