icon

Pandora - skúsenosti

bellsstankova
24. jún 2022

Ahojte ake mate prosim skusenosti s pandora sperkami a ich kazdodennym nosenim prosim? Vydrzia alebo zhrdzaveju ak sa s nimi budem aj sprchovat prosim? Resp viete mi poradit nejake dobre zlatnictvo v KE (eshop) s dobrymi cenami a kde produkty vyzeraju pekne a moderne a nie ze posledny tovar im prisiel pred 60 rokmi?😂🙏🏼 Vdaka

bogierka
6. feb 2025

neviete o nejakej akcii na pandoru? byva-nebyva? alebo teraz aktualne nie je niekde?

usla35
7. feb 2025

@bogierka vies co aktualne maju taku akciu ze 3 za cenu dvoch 🙂 co si myslim ze sa celkom dost vyplati, vzhladom k tomu ze ide aj valentin tak to vies vyuzit respektive tvoja polovicka to vie vyuzit.

rucka77
7. feb 2025

@usla35 Akoze polovicka 😀 Vyuzit to viem v pohode aj ja. Vzdy sa oplati vychytat nejaku tu akciu.

eliskadad1
10. feb 2025

@rucka77 áno vieš si aj sama dopriať 😀 tiež som taký typ človeka, že nebudem čakať kým sa niekto rozkýve 😀 dám si darček aj sama a keď viem že mi zaisto stihne prísť do tých dvoch dní tak ani na predajňu nepotrebujem chodiť 😉

bogierka
10. feb 2025

@eliskadad1 do dvoch dni? to by ma zaujimalo, ze odkial to takto rychlo pride 😉

kratucka
12. feb 2025

@bogierka jasne, uplne bez problemov 🙂 ked objednavas z overenej a spolahlivej stranky tak rychlost dodania je bleskova 🙂 mne sa tak ved osvedcilo zlatnictvo sofia jewelry 😉

rucka77
12. feb 2025

@kratucka Tam nie je nahodou drahe postovne? 🙂

sanssa
18. feb 2025

@rucka77 a co je to drahe? 😀 nad 39eur mas postovne uplne zdarma co je uplne super cena, inde by si mala nakupit tak za 50eur ak nie viac 🙂 a do 39eur je 2,90eur.

rucka77
18. feb 2025

Tak 2.90 drahe istotne nie je, ale uz som sa stretla aj so strankami, kde bolo postovne aj 10€.

papulienka48
19. feb 2025

@rucka77 to je riadna palka..ved za taku +- sumu mozes mat kludne nausnice alebo nejaky privesok. to je prehnane. mne to vyhovuje este ked sa to da aj tak ze si to das v podstate zaslat na predajnu 🙂

bogierka
19. feb 2025

@papulienka48 za tu cenu? 😀 a to maximalne tak asi z chirurgickej ocele tipujem. vsak 10€ je malinko.

katpizur
20. feb 2025

@bogierka no uprimne za 10eur si tam viem kupit bud cistiaciu sadu na pandoru alebo tieto jednoduche strieborne nausnicky alebo znackovy strieborny privesok thomas sabo 😎 a to je teda podla mna lepsie minutych 10eur ako za postovne 😀

usla35
21. feb 2025

@katpizur presne tak! 🙂 alebo este je tu dalsia moznost ked sa nevies rozhodnut hned popripade hladas aj nejaky darcek - kupis poukazku v tejto hodnote 🙂

bogierka
21. feb 2025

@katpizur ale to asi nebude original striebro, ked su take lacne, ci?

eliskadad1
24. feb 2025

@bogierka preco by nemalo byt original ? 😀 ono striebro zas nie je cenovo take drahe 😀

bogierka
24. feb 2025

@eliskadad1 ale ani uplne lacne, toto mi pride cenova kategoria ako pri bizuterii 😅 neviem, aspon mne to teda pride dost malo. ale ak je to ozaj tak, tak akoze super 🙏

kratucka
25. feb 2025

@bogierka asi zalezi aj od toho ako velmi su "prepracovane". za jednoduche obycajne kruzky je to si myslim akorat. a myslim si ze pri bizutke by to bolo este menej, tak sa to asi pohybuje fakt okolo 1-2eur. potom napriklad aj detske nausnicky su strieborne a tie ta vyjdu lacnejsie ako keby ides kupovat zlate 🙂

filory
25. feb 2025

Neviete prosím niekto, či sa dá pandora náramok kúpiť už rovno vyskladaný? Aby som teda nemusela hľadať prívesky ja, ale už to bude rovno hotové navešané. Chápete ma dúfam 😀

sanssa
26. feb 2025

@filory najdes aj take. videla som ze je naramok s aspon jednou koralkou nejaky zakladny alebo potom su aj take "vyskladane" no len tam ocakavaj vyssiu cenu hned naraz 😀

filory
26. feb 2025

@sanssa Ja by som očakávala, že to stojí menej ako keď si ich kupujem po jednom 😀

papulienka48
3. mar 2025

@filory moze byt, no ja napriklad tiez radsej kupujem po jednej 😀 urcim si budget kolko mam na co a vacsinou to dopadne tak ze si okrem novej koralky kupim aj nejaky iny sperk 🙂

katpizur
4. mar 2025

@papulienka48 ved toto, ja mam radsej taketo eshopy alebo predajne kde toho najdes viac na jednom mieste 🙂 naposledy som tak vedela ze sestra bude mat meniny, mama narodeniny tak som to vybavila pekne na jednom mieste, k tomu uz len nejaky kvietok, bonboska a hotovo 😀

usla35
5. mar 2025

@katpizur aj to si dobra 😀 ja si zas az takto netrufam, ja radsej vyuzijem tie poukazky - je to vdacne 😀

filory
5. mar 2025

@papulienka48 No niekedy je to práveže skôr na škodu, potom len vymýšľam, čo všetko by som si do košíka prihodila a nakoniec to dopadne tak, že nekúpim vôbec nič. 😀

eliskadad1
6. mar 2025

@filory tak ale to už je zase o tebe 😀 ja si tiež takto pohádžem do košíka a potom triedim že čo teraz a ostatné si uložím do wishlistu že nabudúce zase 😀

filory
6. mar 2025

@eliskadad1 A ak sa to stihne dovtedy vypredať, tak čo spravíš? 😀 Potom to stále kontroluješ, kedy to zase naskladnia?

kratucka
7. mar 2025

@filory to by bolo celkom otravne nemyslis? 😀 je tam moznost nastavit si watchdog (strazneho psa) 😀

sanssa
10. mar 2025

@filory to takto robievas aj bezne pri inych produktoch ? 😀

tapala
10. mar 2025

@kratucka to ako funguje prosim ta? s tymto som sa este nestretla.

papulienka48
11. mar 2025

@tapala fakt? no v prvom rade musis byt zaregistrovana alebo teda mat uvedeny svoj mail na ktory ti zaslu info ked sa produkt naskladni, cize nemusis fakt nic kontrolovat denno denne, jedine teda mail 😀