Pandora - skúsenosti
Ahojte ake mate prosim skusenosti s pandora sperkami a ich kazdodennym nosenim prosim? Vydrzia alebo zhrdzaveju ak sa s nimi budem aj sprchovat prosim? Resp viete mi poradit nejake dobre zlatnictvo v KE (eshop) s dobrymi cenami a kde produkty vyzeraju pekne a moderne a nie ze posledny tovar im prisiel pred 60 rokmi?😂🙏🏼 Vdaka
@rucka77 áno vieš si aj sama dopriať 😀 tiež som taký typ človeka, že nebudem čakať kým sa niekto rozkýve 😀 dám si darček aj sama a keď viem že mi zaisto stihne prísť do tých dvoch dní tak ani na predajňu nepotrebujem chodiť 😉
@eliskadad1 do dvoch dni? to by ma zaujimalo, ze odkial to takto rychlo pride 😉
Tak 2.90 drahe istotne nie je, ale uz som sa stretla aj so strankami, kde bolo postovne aj 10€.
@rucka77 to je riadna palka..ved za taku +- sumu mozes mat kludne nausnice alebo nejaky privesok. to je prehnane. mne to vyhovuje este ked sa to da aj tak ze si to das v podstate zaslat na predajnu 🙂
@papulienka48 za tu cenu? 😀 a to maximalne tak asi z chirurgickej ocele tipujem. vsak 10€ je malinko.
@bogierka preco by nemalo byt original ? 😀 ono striebro zas nie je cenovo take drahe 😀
@eliskadad1 ale ani uplne lacne, toto mi pride cenova kategoria ako pri bizuterii 😅 neviem, aspon mne to teda pride dost malo. ale ak je to ozaj tak, tak akoze super 🙏
@bogierka asi zalezi aj od toho ako velmi su "prepracovane". za jednoduche obycajne kruzky je to si myslim akorat. a myslim si ze pri bizutke by to bolo este menej, tak sa to asi pohybuje fakt okolo 1-2eur. potom napriklad aj detske nausnicky su strieborne a tie ta vyjdu lacnejsie ako keby ides kupovat zlate 🙂
Neviete prosím niekto, či sa dá pandora náramok kúpiť už rovno vyskladaný? Aby som teda nemusela hľadať prívesky ja, ale už to bude rovno hotové navešané. Chápete ma dúfam 😀
@filory moze byt, no ja napriklad tiez radsej kupujem po jednej 😀 urcim si budget kolko mam na co a vacsinou to dopadne tak ze si okrem novej koralky kupim aj nejaky iny sperk 🙂
@papulienka48 ved toto, ja mam radsej taketo eshopy alebo predajne kde toho najdes viac na jednom mieste 🙂 naposledy som tak vedela ze sestra bude mat meniny, mama narodeniny tak som to vybavila pekne na jednom mieste, k tomu uz len nejaky kvietok, bonboska a hotovo 😀
@papulienka48 No niekedy je to práveže skôr na škodu, potom len vymýšľam, čo všetko by som si do košíka prihodila a nakoniec to dopadne tak, že nekúpim vôbec nič. 😀
@filory tak ale to už je zase o tebe 😀 ja si tiež takto pohádžem do košíka a potom triedim že čo teraz a ostatné si uložím do wishlistu že nabudúce zase 😀
@eliskadad1 A ak sa to stihne dovtedy vypredať, tak čo spravíš? 😀 Potom to stále kontroluješ, kedy to zase naskladnia?
@tapala fakt? no v prvom rade musis byt zaregistrovana alebo teda mat uvedeny svoj mail na ktory ti zaslu info ked sa produkt naskladni, cize nemusis fakt nic kontrolovat denno denne, jedine teda mail 😀

neviete o nejakej akcii na pandoru? byva-nebyva? alebo teraz aktualne nie je niekde?