Pandora - skúsenosti
Ahojte ake mate prosim skusenosti s pandora sperkami a ich kazdodennym nosenim prosim? Vydrzia alebo zhrdzaveju ak sa s nimi budem aj sprchovat prosim? Resp viete mi poradit nejake dobre zlatnictvo v KE (eshop) s dobrymi cenami a kde produkty vyzeraju pekne a moderne a nie ze posledny tovar im prisiel pred 60 rokmi?😂🙏🏼 Vdaka
@papulienka48 no registrovana nie som, nerada to robim, pokial ozaj sa neda objednat inac zo stranky.
@tapala prečo ti to prekáža? ako dá sa objednať aj inak to je pravda, ale niekedy bývajú aj súťaže pre registrovaných o Pandora korálky alebo náramky a to si myslím že sa oplatí 🙂
@eliskadad1 neviem no, potom mam vela uctov a ja si ani hesla vacsinou neviem zapamatat 😀 a ako casto prebiehaju take sutaze? da sa tam fakt realne nieco vyhrat?
@tapala tak si treba dat zapamatatelne alebo si ho ulozit v prehliadaci 😀 ked sa chce tak sa da 😀 sice som zatial nic nevyhrala, lebo som tam nie dlho zaregistrovana, no co som si vsimla tak v podstate si v sutazi uz len tym ze si zakupis napriklad jednu koralku. ale asi to zavisi aj od typu sutaze 🙂
@tapala jasne ze sa tam da vyhrat 🙂 A myslim si ze ceny vedia potesit, ale ved aj mimo sutazi maju nejake dobre vyhodne akcie 🙂
super, dakujem🙂 budem to sledovat. este nikdy som popravde nic nevyhrala a sperk by jednoznacne potesil. teda aspon dufam, ze sa da vyhrat sperk 😂 alebo poukazky alebo o co byvaju tie sutaze vlastne? 😀
mate niekto skusenost s kupou sperkov zo Sofie? vraj davaju aj darcek k nakupu, tak by ma zaujimalo, ci je to pri kazdom nakupe alebo ako to vlastne je 🙂
@flofli čo si ja pamätám tak to bolo tak že keď si si kúpila niečo z eshopu a ich značky v nejakej sume tak od toho sa odvíjalo že dostaneš grátis srieborný prívesok alebo náušnice alebo retiazku. Ono ti to v podstate napíše aj v nákupnom košíku že čo získavaš zdarma 🙂
@eliskadad1 a to sa da do kosika automaticky alebo musim si to tam ja vhodit alebo ako 🙂
@kratucka Super vec 😍
Minule som si všimla, že majú aj akcie na Pandoru, ale neviem, či sa na to vzťahuje ten darček. Máte niekto skúsenosť? Lebo ak hej, tak by som si možno niečo prihodila do zbierky. 😍
@humajnicek ako myslis akcie? Pandora je samotna kapitola sama o sebe 😀 Aktualne inak prebieha sutaz o naramok pre registrovanych zakaznikov 🙂 Mozno sa ti postasti 🙂🍀
@sanssa No však niekedy majú aj akcie, nie? Tak ma zaujíma, či platí ten darček aj pri takomto nákupe.
Tak striebro zvykne oxidovať stmavnuť ale to je normalne dá sa to pekne vyčistiť a teraz robia rodiovane striebro ja mam take a som snim spokojná.
@humajnicek ved ono ti to vyhodi v kosiku 🙂 Mozes vyskusat, za to nic nedas.
@lucialucy43 jasne da sa to vycistit v pohode a tiez som rada za to rodium na striebornych sperkoch. Len tam tiez si treba dat pozor, lebo niektory predajcovia/vyrobcovia maju tensiu vrstvu toho rodia a iny hrubsiu.
no ja som tak natrafila na zlavu aj darcek na raz, podla mna sa to oplati vyskusat 😀
@bibiana177 tak to si myslim ze nemas co stratit 😀 A navyse ked aj teraz prebieha sutaz o tu Pandoru tak mozes este aj vyhrat 😉 A keby aj nie tak predsa len z toho nieco ziskas.
@lucialucy43 A to dlhšie vydrží pekné?
@humajnicek no ano v podstate ved prave to rodium zabranuje tej oxidacii striebra. Samozrejme ze sa treba aj o ten sperk nejako starat a nespoliehat sa len na to 😀
@usla35 suhlasim, rodium je super vec. mam prsten, co mam uz vyse roka a stale vyzera ako novy. ale hej, zalezi od toho, ako kvalitne je to pozlatene/porodiovane... niektore sa osuchaju raz-dva 😒

@papulienka48 A viem to aj zrusit, kedy chcem?