Panelacikova má zrušený účet
Dievčatá, ja som si uvedomila, že už dlho neprispievala a ona ma zrušený účet. Neviete či je v poriadku? Viem že mala nejaké zdravotné problémy.
.. náhodou v pohode baba..kupovala som od nej osobne pár vecí...
@liusa82 nebola rypava. Ja som mala rada jej nazory. Take z realneho zivota, ziadne naivne ocakavania od zivota. Mam podobny nahlad na zivot. Ale zrejme aj ja patrim medzi baby, ktore sa tu oznacuju za rypave. Ja len nemam rada blbych a naivnych ludi. A pisem ako mi zobak narastol, aj ked si castokrat neskoro uvedomim, ze som to mohla napisat aj diplomatickejsie.
@lenkasarka Ja som ju mala celkom rada. Samozrejme ak tema nebola potrat. Tam isla jak pila.
@lilope "a čo je zlé na konšpirácii? Konšpirácia je možná pravda alebo nepravda"
Prave dnes ma to napadlo: Konspirator je ako posadnuty slepy strelec s brokovnicou. Striela naokolo hore dole vpravo vlavo, je mu jedno co ci koho trafi, kolko skody sposobi. A raz sa mu podari trafit nejakeho holuba a potom chodi po meste a hrdo ho ukazuje ako mal pravdu a vzdy mieril presne...
@marsmykkok presne. Nevadí. Určite má teraz viac voľného času🙂
@lilope myslim, ze
@hiro trafil. Je to nebezpecne, lebo na Sk je idiotov pozehnane. Jeden idiot nieco vymysli a dalsich 100 to bude geometrickym radom sirit dalej bez toho, aby pouzili mozog a kriticke myslenie, ktore chyba konspiratotom. Preto je to NEBEZPECNE. A tu na Mk je mamiciek, co maju nasra..ne v hlave viac ako dost.
Svet je predsa farebný, rovnako ako názory, každý máme iný pohľad na svet. Je dôležitá tolerancia a môžme fungovať všetci. Názory a iné pohľady na život nám ukazujú,aj inú optiku ako si myslíme. Preto si myslím, že takéto zásahy by nemali byť, rozhodne by sa nemali mazať účty, pre iný pohľad na svet.
@mamickalisticka aj ja som si všimla, že dávno nič nenapísala, dúfam,že je to len krátka prestávka, jej názory mi boli veľmi blízke
@stanulienkat konšpirácia môže byť len predpoklad, ale aj hypotéza opierajúca sa o fakty. To či si ju niekto osvojí je len na ňom a je jedno či je ten človek hlúpy alebo múdry alebo neviem aký. V jednom kuse sa tu točia vety ako Ži a nechaj žiť. alebo Nech sa každý stará o seba. Ale sú to len také prázdne slová, pretože niektorí (nehovorím, že ty) by najradšej olinajkovali čo ľudia môžu sledovať, čomu môžu veriť a čo si môžu myslieť. Dostali sme rozum na to aby sme sa sami mohli rozhodovať čomu vo svete budeme veriť a čomu nie, nikto o tom nemá čo rozhodovať. A to či je to nebezpečné alebo nie. Nebezpečné pre koho, pre tebe? Tak čo ťa do toho? 🙂
@stanulienkat a nemyslím si, že je na Slovensku viac idiotov ako v ktorejkoľvek inej krajine. Sú rovnomerne rozmiestnení po svete aby nebol nik ukrátený. 🙂
@lilope "konšpirácia môže byť len predpoklad, ale aj hypotéza opierajúca sa o fakty"
To je to. Konspiracie vacsinou pouzivaju ku svojej "pravde" fakty. Napriklad: Hlohovec ma vo vlajke modru a zltu. Fakt. Konspiracia: Hlohovec podporuje Ukrajinu.
Dajme si priklad pre jednoduchsie pochopenie:
@lilope Nie. To nie je absurdnost. To je to co sa deje a ludia tomu veria:
Mesto Hlohovec terčom hejtu: Most ako propaganda Ukrajiny?
https://www1.pluska.sk/spravy/z-domova/mesto-hl...
@triss83 to nie je iny pohlad na svet. Ak nejaky blb tvrdi ze Zem je plocha, tak to nie je nazor. To je debilita. Zas netvarme sa, ze kazdy moze mat nazor na vsetko a svet bude krasne farebny. Hitler mal nazor, ze oni su jedina spravna rasa. Tolerancia je dolezita len po urcitu hranicu. A sirenie nebezpecnych nezmyslov urcite nie je prinosom pre nikoho. Vid kolko virologov tu bolo pocas kovidu-tie mamicky nedokazali pritom vypocitat DU z matematiky svojmu dietatu z 3 triedy. Teraz je tu plno historikov, co maju pomylene pojmy a agresora nazyvaju osloboditelom.
Takze NIE!!! Nie kazdy nazor je mudry, spravny, dolezity a hlabne nie kazdy sa ma sirit. To ako keby som ja mudrovala do vyroby rakety. Nazor mozem mat, ale kedze mam kriticke myslenie, chochmes a hlavne hovno sa do toho rozumiem, tak si svoj nazor radsej necham pre seba.
@lilope je to nebezpecne pre celu spolocnost. A
@hiro nezachadza do absurdnosti. Presne tak to je a tak to funguje. Farebna podobnost s tou vlajko naozaj rozputala vasne. Hlavne v Ke, kde ti blbci ani nevedia ake farby ma ich mesto.
A bohuzial blbcov tu mame z celej EU nadlimit. Najviac ludi tu veri konspiracnym teoriam.

@jj298 nezdá sa mi, dávala dobré rady ženám, bola s ňou sranda. Vedela dobre odhadnúť situáciu a nájsť riešenie. Chýba mi, už je to tu také divné. Normálne ženy vymažu a nenahraditeľné ,, rypalky,, sú tu non stop 🤦