icon

Panelacikova má zrušený účet

24. aug 2023

Dievčatá, ja som si uvedomila, že už dlho neprispievala a ona ma zrušený účet. Neviete či je v poriadku? Viem že mala nejaké zdravotné problémy.

liusa82
24. aug 2023

@stanulienkat no niektoré názory čo mala pasovali aj mne.A niektoré zas nie.Ono je ale základ nenechať sa tu nejak vytočiť lebo o to aj niektorým ide🙂mne by ani nenapadlo kvôli niekomu tu si rušiť účet. Ale ja to berem jedným uchom dnu,druhým von ak do mňa dakto rýpe🙂

lilope
24. aug 2023

@hiro kedysi to boli len teórie, ktoré sa časom ukázali buď ako pravdivé alebo ako nepravdivé. Neskôr sa začali označovať všetky teórie mylne ako konšpiračné teórie preto, aby automaticky vzbudili v ľuďoch negatívne pocity ako niečo nepravdivé, nehodné záujmu a ďalšieho skúmania. Pritom konšpiračná teória je niečo celkom iné. To, čo si ty uviedol ani nie je konšpiračná teória, to je nezmysel.

stanulienkat
24. aug 2023

@lilope nepises pravdu. Konspiracie su mylne a nespravne teorie, ktore si konspiratori za kazdu cenu chcu prispisobit, aby im zapadli do ich "spravnej" schemy. A ano, kospiracie su zvacsa nezmysly.

janai1
24. aug 2023

@triss83 pokiaľ viem tak mala iba dcéru s ktorou bývala a podľa toho čo sa píše na profile si ho zrušila ona sama

hiro
24. aug 2023

@lilope Nuz, myslim ze ak niekedy sa nejaka ukazala ako pravdiva tak teraz uz skorej plati ze vsetky su klamstvo. Vyber si svoju oblubenu ;) a ako velmi je odtrhnuta od reality - ci menej alebo uplny ulet akoze moj "nezmysel" s Hlohovcom - v ktory aj tak ludia veria. Ja to tak nerozlisujem. Ci niekto presadzuje plochu zem, ci jasterov oblecenych v kozi prezidentov, ci niekto veri ze vakcinaciou nam dali cipy ci 5G vysielace sposobili covid, ci Titanik sa nikty nepotopil, ci ... mozno som divny ale pre mna je to vsetko rovnake klamstvo a nejako nedavam niecomu vyssiu mieru nebezpecnosti ako inemu nezmyslu.

vandica
24. aug 2023

Baby, mňa už dávnejšie napadlo, že čo je s vandou - nejaké čísla mala tuším aj za menom. Viete ktora? Mala aj nejaké psych.problemy a myslím, že aj s mužom to nebolo moc ok poslednu dobu. Najmladšie dietatko mala tuším tiež Vandu?

marryen
24. aug 2023

@vandica akurát som išla napísať, či niekto nevie čo je s ňou...tiež by ma to zaujímalo.

hiro
24. aug 2023

@vandica Ta si myslim zrusila sama. Velmi pekne pisala ale niekde som zahliadol ze sa do nej zacali navazat.

janulik2008
24. aug 2023

@lenkasarka joj tak ona mala napr mňa v zuboch 🤣🤣🤣

janai1
24. aug 2023

@vandica zrušila účet keď jej príspevok poslal niekto na IG a videl to jej muž

triss83
24. aug 2023

@janai1 písala som o evamarek77,keby si čítala celú diskusiu,tak by si vedela, že tam bola diskusia.

lilope
24. aug 2023

@stanulienkat vieme všetci čo je konšpirácia. No to, čo sa v súčasnosti označuje za konšpiračné téorie nie je všetko len nepravda. Sú tak označované aj teórie, ktoré sa napokon ukážu ako pravdivé, ale dopredu sú označené ako konšpirácie aby odradili ľudí zaoberať sa nimi. Ak budem vlastniť médium, môžem svojvoľne niečo nazvať konšpiráciou keď nebudem chcieť, aby sa nad tým verejnosť zamyslela, pretože neexistuje komisia, ktorá by rozhodla čo možno a nemožno nazvať konšpiráciou.
Za mňa nech si každý myslí čo chce, je to jeho vizitka. Ale nikto nemôže byť obmedzovaný v tom čo si môže myslieť alebo odkiaľ môže čerpať informácie pokiaľ tu máme demokraciu. Ak to chceme inak, treba nastoliť iný príslušný režim.

janai1
24. aug 2023

@triss83 tak načo ma označuješ keď som sa do toho nazapájala? ja som písala o tej o ktorej je téma a ty si ma označila a začala písať o niekom úplne inom?🤨

triss83
24. aug 2023

@janai1 ak som ťa označila zle,tak sa ospravedlňujem

vandica
24. aug 2023

@janai1 a prečo na IG? Ja IG nemám, tak netuším čo sa tam deje, o čo ide.

janulik2008
24. aug 2023

@hiro ja s tebou súhlasím v niečom. Keď dali na hlavnú ulicu v KE vlajky Košíc tak tiež tam boli komenty o Ukrajine. To isté keď Markíza ukázala nové logo to isté pritom odjakživa mali žlto modrú farbu v logu ( snáď som to dobre vyskloňovala 😁)

janai1
24. aug 2023

@vandica ten profil na IG ktorý zdieľa "vtipne" a nezmyselné príspevky z koňa

vandica
24. aug 2023

@janai1 aha, no pekne. Dik za ozrejmenie.

h2
24. aug 2023

Dievčatá všimli ste si že ani brembo už tu nie je? Neviete, prečo? Jeden z mála fajn chlapov na koníku ☹️, účet mu bol zrušený:

h2
24. aug 2023

A ešte mi chýba matejakub, mala som ju veľmi rada. Účet tu stále má, ale od Nového roka neprispieva, hoci predtým písala často. Že by novoročné predsavzatie?

freedoom23
24. aug 2023

@stanulienkat pani a ako viete potvrdiť že je zem guľatá? Apropo z vášho príspevku cítiť silnú pasívnu agresiu takže ani vy nieste vhodná na túto stránku

marsmykkok
24. aug 2023

@liusa82 tak do hádky sa dostanete občas každý. Veľa žien po hádke zrušilo účet. Podľa mňa je to súhra okolností. Máš ťažšie obdobie, prechádzaš zmenami a zrazu ťa na MK niekto naštve a potom urobíš radikálny krok a zrusis. A potom to po pár dňoch lutuju a vrátia sa inkognito, nik nepovie že dobrovoľne zrušil a o 5 dní je späť s iným nickom. Škoda že nie je možnosť do mesiaca napriklad obnoviť účet. Lebo potom aj my užívateľky takto prichádzame o zaujímavé osoby ktoré sme rady čítali.

ckocka
24. aug 2023

@freedoom23 Výber si nejaké miesto na rovníku a choď podla neho stále rovno za nosom. A potom to isté podľa niektorého poludníku.

h2
24. aug 2023

@freedoom23 To sa vážne pýtaš, že ako vieme potvrdiť, že Zem je guľatá? Ty to nevieš?

jj298
Odpoveď bola odstránená
freedoom23
24. aug 2023

@ckocka a to akože dokazuje zakrivenie zeme áno? :D a voda tečie do kopca že :D

freedoom23
Odpoveď bola odstránená
ckocka
24. aug 2023

@freedoom23 Nie, to že dojdeš do rovnakého miesta dokazuje že Zem je (približne) gulatá.

cocolino234
24. aug 2023

@freedoom23 myslela som, že to bolo povedané len obrazne. 💀 Základna škola toto neučí? 😆 Zapichni niekde paličku a sleduj tieň, nahraj si to a vytvor časozberné video. Tieň sa bude meniť a celý proces vytvorí kruh. Ak by zem nebola guľatá, na hocijakej časti zeme by mala palička rovnaký tieň, lenže nemá. Tu máš také cvičenie pre prváčikov. A vieš čo je gravitácia? tam máš odpoveď na tú tvoju vodu.

Milujem, keď si ovečky myslia, že nie su ovečky len preto, lebo spamujú kontroverzné témy jedna radosť. Našťastie tvoje slovo nemá absolútne žiadnu hodnotu a preto môžem vkľude spať. Reagovať už nebudem, len som nemohla nepomôcť tomu, kto to potrebuje. Ty zatiaľ skús to paličkové cvičenie. 🥲