Panelacikova má zrušený účet
Dievčatá, ja som si uvedomila, že už dlho neprispievala a ona ma zrušený účet. Neviete či je v poriadku? Viem že mala nejaké zdravotné problémy.
Mať taketo starosti, či je zem guĺata a prezidentov plat, som šťastný človek..to je jedna z tych lepších variant, či zem je kocka alebo gulatá 😂
no a nie je to krasne v 21 storoci v storoci vedy a vyskumu polemizovat nad tym ci je zem gulata? ludstvo zaradilo spatny chod. o chvilu sme opat v praveku. umta umta umtata nasa zem je gulata 😂
@pralinka25 do tejto kategórie že je Zem guľatá pre mňa spadá aj polemizovanie o tom či má človek viac ako dve pohlavia. A tu nie že sa vraciame v čase, ani to neviem nazvať.
Ahojte, ja len že sila MK je známa..kamarát robí vo farma priemysle a povedal, že majú(mali asi 2 roky dozadu, v súčastnosti netuším) ľudí aj na MK, ktorí sa tu podieľajú na reklame atd a tiež som občas zaregistrovala odrážačov ,,konšpirácii,, ktorí veľmi tvrdo zasahovali aj do náznaku názoru v čase Covidu.. takže si nemyslite, že si tu len tak kecáte😅
@ckocka však ty si napísala v kontexte o konšpiračných teóriách, že mám tomu dať šancu. Vzhľadom na všetky doterajšie zistenia ľudstva v oblasti biológie je to nezmysel. Takže veci dávno dokázané, tým treba dať šancu a veci ešte nedokázané, označiť za konšpiráciu a zhodiť každého, kto nad nimi kriticky uvažuje.
Kam moderný svet dospel nemá obdobu.
@ckocka nepochopila si myšlienku. Nebojujem za žiadnu konšpiračnú teóriu. Hovorím, že každý má právo na slobodný prístup k informáciám bez toho, aby boli určitou skupinou ľudí dopredu odsúdené prílepkom konšpiračná teória alebo až cenzurované. Sama si zvážim či dané informácie budem považovať za relevantné alebo nie. Toto je hlavná myšlienka mojich príspevkov o konšpiračných teóriách.
@lilope Konšpiračná teória je podľa definície teória vysvetlujúca jav pre ktorý existuje vysvetlenie, ale niektoré skupiny ludí ho nepovažujú za doveryhodné a hladajú za tým nejaké spiknutie. Takže to nie je dopredu odsúdení, je im poskytnuté vysvetlenie ale oni ho neprijmú, a potom sú odsúdení.
To k tá sloboda slova aj tu na MK. Vlastne pozor, hoaxy to volajú, keď sa im to nepáči 😁
Keď už si nemôžeš povedať svoj názor, to je zle. V Česku teraz je obrovská kauza, dve ukrajinky zmlátil nejaký Čech vraj bezdôvodne, je celkom jedno či mal alebo nemal dôvod, mlátiť ľudí je neprípustné nech sa to týka akejkoľvek národnosti alebo pohlavia. Pán bol vzatý okamžite do väzby. Ale Ukrajinec, ktorý ZABIL Čecha bol prepustený. Momentálne dvaja Ukrajinci znásilnili ženy, z toho jeden z nich sa ju pokúsil zabiť...dúfam, že tých smradov nepustia na slobodu. Ale teraz čuduj sa svete sa pozornosť obracia na toho Čecha, ktorý zmlátil Ukrajinky. Takže Ukrajinci môžu čo chcú, môžu zabíjať, znásilňovať, ale musíme držať hubu, lebo okamžite si zmazaný za nenávistné príspevky...wtf to čo je?!
A aj teraz čakám, že mi posledný príspevok vymažú.
A ešte taká vec, ja som jednu užívateľku nazvala 🐄. Vymazali mi príspevok, ok beriem, takto sa nevyjadruje. Ale užívateľa citrón alebo čo má za nick a aj ďalšie užívateľky, ktoré urážajú, nevymazali. Super demokracia, fakt.

@freedoom23 a ty ako dokážeš, že guľatá nie je?