icon

Parkovacie miesta pri Lidli a ohľady na rodičov

23. jún 2024

Ahojte . Ja len že strašne nervy . Nestojí nepadá na tom svet . Ale lidl ma dve parkovacie miesta pre rodičov s deťmi . Zakaždým hovorím zakaždým tam parkujú bez deti proste bez hanby . Už som aj povedala a práve som dostala skoro po papuli. Proste nikomu nevadí že nakladáš dieťa do autosedacky skladať vyberáš kocar . Teraz tam bol chlap s dvomi ženskými a vysmial ma do papule a ešte mi aj skoro po papuli dal. Že on si bude parkovať kde chce . Len asi som sa chcela posťažovať môjho muža to vôbec netankuje ale potom nervuje keď nevie zložiť kocar či vybrať zo sedačky . Pekný zvyšok dňa ženy

Strana
z2
guudy
23. jún 2024
lenkakravcova
23. jún 2024

@guudy tetu? 😄😀 Koľko máš rokov?

lenkakravcova
23. jún 2024

@banalu akú pokutu?
Problém je v tom, že ak bezdetný človek zaparkuje na mieste vyhradenom pre rodiny, tak žiadnu pokutu nedostane. Nie je to zo zákona stihatelne ani pokutovatelne. Je to celkom nanič.

nelka93
23. jún 2024

Mňa by zaujímalo kde parkujete všetky, keď sú dve miesta obsadene rodinami s deťmi. To cakate kým sa uvoľní, aby ste nemuseli ísť s jedným, dvomi, tromi desiatimi deťmi lebo máte dve ruky?

petulda333
23. jún 2024

Ja neviem. Mam dve deti a nikdy som na tom mieste nestala a ani nemala problem deti z auta vybrat. Cim neschvalujem to,kde stal ale nezrutim sa pre to

sasenkas33
23. jún 2024

Zaparkuje cez dve a máš po probléme 😀 miesta bude habadej 😀

zarrinka
23. jún 2024

Len otázka k téme: Deti do koľkých rokov majú výsadu užívať takéto parkovacie miesto? Ďakujem za info

banalu
23. jún 2024

@lenkakravcova tak potom naco tam su vobec take miesta a znacky? Ved je to na smiech! Ale tak aby vyjazd nebol marny, skontroluju aspon ztp 🤦‍♀️🤷‍♀️

autor
23. jún 2024

@banalu ahoj , ďakujem moc za krasny koment . Ja som nad tým už aj rozmýšľala . Naozaj by mohli dostať pokutu ? Lebo jedna žena tu písala že je to len tak a môže si tam parkovať kto len chce .

autor
23. jún 2024

Dobrý večer , ďakujem každému jednému za komentár . Zvlášť ale ďakujem ženám , dievčatám , ktoré pochopili , čo som tým myslela . Vám múdrym čo to obhajujete a posielate ma vyriešiť inak situáciu deti nechať doma atd . Nie , ja som to v úvode príspevku napísala . Svet na tom nestojí ani sa z toho nezrúti. Ani keď sú miesta obsadené necakam kým sa uvoľnia . Ja sa už po týchto skúsenostiach naozaj len poteším keď vidím , že tam parkujú ľudia s deťmi . Išlo čisto o tu arogantnost a hnusobu ľudí , čo si tam na veľkých kapov zaparkujú vystúpia z autá traja dospeli smejú sa a majú na háku . Ja zaparkujem aj inde aj prejdem . Ale ja by som si nikdy v živote ani v časoch keď som nemala deti ani po nich netúžila nesnívala o nich nezaparkovala na vyhradené miesto . Nikdy . Lebo proste raz to je pre niekoho tak je . Ale tu ste sa asi ozvali aj niektoré grácie čo tam bežne parkujete , aj bez deti , aby ste to mali čo najbližšie 🙂. Vám ostatným dievčatám ďakujem za krásne názory , ja som šťastná že nie som jediná , ktorú to mrzí . Ako tu bolo viackrát spomenuté . Kiežby sme sa k sebe správali ohľaduplnejšie . Krasny večer dievčatá držte sa ste úžasne a ja ďakujem za milé vecne a povzbudivé komentáre ❤️

lakebabe
23. jún 2024

Nemôže dostať pokutu, nie je to relevantná značka. Takže to nie je narokovatelne. Ani obchod nie je povinný takéto parkovacie miesta mat.
Ztp značka ano ta je zo zákona pokutovatelna.

lenka2232
23. jún 2024

Raz som citala,ze jedna takto zavolala mestskych..🤷🏻‍♀️ tiez ma to rozculuje

banalu
23. jún 2024

Co som rychlo pogooglila, tak ta znacka musi vyzerat podla urcitych noriem a pokutovanie je individualne.
Takze je to v podstate len zancka "ak chces nechaj toto miesto pre auto, v ktorom je dieta a ak nie tak je to ok" 😂😂😂

selest
23. jún 2024

@januska12323 my napr mame maly lidl a male parkovisko, ziadny chodnik ani prechod ludia aj s detmi sa tam motaju pomedzi auta, vacsinou je plne ziadne 'miesto vzadu' kde by boli aspon 2 miesta vedla seba. Tiez mam na to nervy hlavne so synom co je sice postihnuty ale parkovaci preukaz nemame.. Tie miesta maju svoj vyznam tak ale su ludia a ludia..

cibino
24. jún 2024

Lidl Stará Ľubovňa 2.júna 2024 o 10,30. Na otázku či vie kde parkuje vraj vie a kdo tade vlastne chodí?

banalu
26. jún 2024

Inak nasla som aj toto, ked som googlila tie pokuty. A napr. lidl na herlianskej v KE to ma podla toho oznacene ako by malo byt, cize pokuta mozna?

Strana
z2