Partner necháva počas tankovania dcéru zamknutú v aute. Je to bezpečné?
Prosím poraďte, dnes som sa dozvedela že partner keď ide tankovať necháva 2-ročnú dcéru zamknutú v aute kým zaplatí. Veľmi som sa nahnevala, však ona este nechápe že kde zmizol, čokoľvek sa môže stať. Samozrejme odpoved je že reagujem prehnane. Je to podľa vás ok? Strašne ma to nahnevalo, az extrémne! Ďakujem ak sa vyjadríte.
A áno, počas tankovania syn ostával v aute, vyberala som ho zo sedačky, až keď som šla zaplatiť. Teraz už stojí vedľa mňa a ja mu hovorím, čo práve robím, nech sa chlapec učí...
@mamaaja82 a môžem sa opýtať načo pootvoríš to okno???
@anketkarka to je automatika,ked tankujem tak sa pri tom s detmi rozpravam,poviem ze zaplatim a ideme.Ked idem od auta necham ho na par cm otvorene.
Bože môj šak kľud ide zaplatiť tankovanie nie na nákup. Ja to robím tiež mám dve deti teraz majú 4 a 3 neviem si predstaviť že by som ich mala oboch vyťahovať na tú ani nie minútu keď auto stále vidím. Ako kľud
Nenechala by som, je to nezodpovedne. Moze sa stat cokolvek.
Reagujes prehnane. Ja som žena a tiež som to robila ako Tvoj partner. Ak chcela dcéra ísť so mnou, tak som ju zobrala. Ale väčšinu sedela v "zamknutom" aute a čakala.
Uz som tak nechala. Vysvetlila som kde idem, cely čas som mala auto na dohľad a nechala som bez jedla a pitia keby náhodou. Keby som išla aj na wc tak samozrejme beriem zo sebou.
Otázka keď spis tak ako riešite dozor nad diať atóm?? Striedať sa s mužom v hodinových intervaloch a mate ho neustále na očiach?? Vieš si ty vôbec predstaviť co všetko sa môže za takú noc udiať??
Kristapana niektorým ozaj hrabe alebo ako riešiš tankovanie napr v zime ty?? Pripadne ak ti diata zaspí v sedačke?? Zobudíš ho oblečies ideš zaplatiť potom vyzlečies a ideš ďalej s vrieskajucim drobcim v aute alebo si ho nenechala pár minút dospať?? Alebo odstaví auto a čakáš kým sa vyspi a pizltom ideš natankovať?? Alebo risknes že to auto do cieľa potlacis???
Ak aspoň tvoj muž je pri zmysloch prosím nechaj ho robiť to čo vie očividne lepšie ako ty, ty si skludni hormóny... Dieťaťu stačí povedať kam ideš vie to pochopiť aj napriek tomu ze ty možno nie... Nie nebudeš krkavcia mater keď keď ho necháš v aute kým na benzínke zaplatíš, stačí zamknúť auto a nenechať ho v otvorenom aute nikto ti ho tak nevezme....
🫣🫣🫣👍👍
Za mna v pohode. Máme dvoch a teda lepšie v aute ako ich vyberať a dávať bacha aby ich nezrazilo. A zas za tie dve minúty s ním nič nestane .
Ja sa skôr bojím keď idem do nakupkau na wc a doma nimi sama,tak ich pcham k sebe do kabínky ,lebo sú ešte mali a bojím sa že utečú alebo nich ukradnú. Majú 4 a 3
Reaguješ prehnane.
Hodne záleží aké je von počasie. Ak je von príliš teplo, tak ani mne nie je dobre 2 minúty v zamknutom aute, ale pokiaľ je auto vychladené, pripadne je chladnejšie počasie, tak je to úplne pohode. Treba dieťaťu vysvetliť, že sa isto vrátiš, len dáš pokladnicke peniažky a žiadna trauma z toho nebude. Skôr bude mať traumu z hysterickych rodicov
A prečo to je problém?ved to je minútka, pri tankovani ho tiež nedrží na rukách, ved sedí pekne v sedačke. A ta chvíľa to nič není. Preháňas.

@gab1sol napriek tomu by som toto neriskovala. V mnohych autach cez sklo dieta nevidis. A ak tu pumpu prepadnu, alebo sa stane nedajboze nieco vo vnutri, kym niekto bude riesit auto blokujuce stlp, dieta sa tam moze uvarit. Nie bezdovodne je toto v mnohych krajinach na pokutu…
@rivini ty nejak moc pozeras telku😂🙈 skus ale rozmyslat ci su toto uplne realne scenare a napr doma nehrozi nic vaznejsie.