icon

Peniaze pre šibačov na Veľkú noc

4. apr 2023

Žienky koľko peňazí budete dávať deťom - šibačom na Veľkú noc? Ja som chcela dávať po 2 eurá ale ako som nad tým premýšľala, tak neviem či to nie je málo? Nemáme veľa peňazí a dávať po 5 eur mi príde v našej situácii veľa. Ako to máte vy?

Strana
z6
scorpionflower1
8. apr 2023

Za to, ze ma niekto bije mu mam dat este peniaze? :D ani mi nenapadne...este dostanu naspät jednu :D

nyusika
8. apr 2023

@mircalla
A facka je násilie, vyšľahanie (aj symbolické...veď aj facka nemusí byť úplne silná) je tradícia

mimer
19. mar 2024

Tiez som zvedava na reakcie chlapcov z rodiny keď tento rok nedám peniaze.. dostanú košík s vysluzkou a musí stačiť🙂 už má to prestalo baviť,že ti chlapci nemajú šajnu o com je veľká noc,len riadne vyoblievat a čakám na € - stalo sa mi minulý rok,ze jeden chlapec keď dostal vyslúžil zahlásil "a peniaze sú kde?" Takže hold smola..mame ich 7! V rodine a ja niesom dojna krava na peniaze 🙂

saxana000
19. mar 2024

Na chodbe je kazdy rok kosik s maskrtami kinder vajicka lindt zajaciky kinder cokoladky taky mix hocicoho.medzi dverami ak.pridu kamarati alebo spoluziaci malu vysibu ani sa neobtazuju vyzut vyberu si z toho kosika co chcu uviazeme im maslicku na sibak a odchod pokracuju dalej.. v rodine ziadnych malych chlapcov bratrancov co.by prisli šibat nemame akurat krstniatka a ti dostanu u babky balicek ked sa tam v sobotu stretneme.A ti velki si zajedia a vypiju.mne peniaze na strome nerastu nevidim ziadny dovod ich rozdavat cudzim detom.. a ked to robia tie deti ozaj iba pre peniaze no kludne nas mozu na rok obist vobec sa nenahnevam..

Strana
z6